Koti Uutisia Ukrainan kriisi Presidentti Janukovytš julisti tulitauon

Presidentti Janukovytš julisti tulitauon

2

Myöhään keskiviikkoiltana Ukrainan presidentti julisti tulitauon. Hän aloittaa neuvottelut opposition kanssa. Viime yö on ollut Kiovassa rauhallinen, vaikkakin kireä.

Tiistain yhteenotossa turvallisuusjoukkojen ja mielenosoittajien välillä kuoli arvioiden mukaan ainakin 26 ihmistä ja satojen kerrotaan loukkaantuneen.

Aiemmin keskiviikkona Viktor Janukovytš erotti armeijan komentaja Zamanan, kun tämä oli todennut, ettei kenelläkään ole oikeutta käyttää asevoimia kansalaisten oikeuksien rajoittamiseen.

Suomalainen sotilasasiantuntija pitää Ukrainan sisällissotaa “mahdollisena”, mutta epätodennäköisenä. Asiantuntijan mukaan sisällissota ei palvelisi kenenkään etuja Ukrainassa.

Lähde: Yle

Aiheeseen liittyen: Kiovassa meneillään täysi taistelu

2 KOMMENTIT

 1. Todellinen tulitauko, nyt 50 kuollutta. Vaihtoi “sotapäällikön” ns. johtamaan, eli nyt ammutaan kovilla aseettomia. Ei ole sotarikos, kun ei ole sotatila…
  Eurostoliitto vs. Putiniliitto, siitä on kyse.

  • Anarkia on tukahdutettava heti alkuunsa. Jos nyt olisi ammuttu viisisataa ihmistä tai ulkomaisia agentteja, niin olisi pelastettu viiden miljoonan kansalaisen henki. Se, että laillisesti valittu presidentti Janukovich on aikamoinen varas (ja kahdesti istunut vankilassa ryöstöstä ja pahoinpitelystä), ei ole pätveä syy toimia USA:n sätkynukkeina ja tuhota koko valtiota. Janukovich lähtisi seuraavissa vaaleissa, mutta jos Ukrainassa sisällissota alkaa, niin siinä voittaa vain USA eikä yksikään ukrainalainen, kansallissosialistit mukaan lukien. Kansallissosialismi näet on mahdollinen vain toimivassa valtiossa, ei anarkiassa. Se ei ole sattuma, että N.S.D.A.P. ei missään vaiheessa tuhonnut itse valtiota, miettikää tätä!

   USA:n inspiroima ja rahoittama vallankaappaus ei ole ukrainalainen kansallinen vallankumous. Maailman laajuinen sisällissota se on se mitä pelastaisi USA:n (l. bankstereiden) hegemonian ja banksterit agenttiensa ja “hyödyllisten idioottien” avulla ahkerasti sytyttävät sotia missä vain mahdollista. On surullista, että monet KS ovat niin helposti johdettavissa, kun vihollisen emissaarit vetävät tietyistä naruista ja lausuvat tietyt sanat.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Control_of_chaos

Comments are closed.