Koti Uutisia Kotimaa PolPo: raiskaustilastot eivät välttämättä kerro totuutta

PolPo: raiskaustilastot eivät välttämättä kerro totuutta

8

Suomen poliittinen poliisi (PolPo) jatkaa maahanmuuttajaraiskausten valkopesua. PolPo on ollut kovan kritiikin kohteena siitä lähtien, kun selvisi, että viranomaiset olivat salailleet Oulussa tapahtunutta monikulttuuristen pedofiilirikosten vyyhtiä.

Oulun skandaalin jälkeen julkinen keskustelu on vain kärjistynyt, sillä monikulttuuriset raiskaukset ovat ravisuttaneet myös muun muassa helsinkiläisten ja turkulaisten turvallisuudentunnetta. PolPon mukaan kansalaisten tulisi kuitenkin välttää raiskaustilastojen tutkimista.

Helsingin poliisilaitoksen poliisipäällikkö, poliisikomentaja Tomi Vuori kirjoitti Twitteriin viestin, jossa hän paheksui julkista raiskauskeskustelua. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan arabi- ja afrikkalaissiirtolaiset raiskaavat 17 kertaa suomalaisia useammin, mutta Vuoren mukaan kyse ei ole tilastollisesti tarpeeksi merkittävästä erosta.

“Tilastot eivät kiinnosta. Yleisö muodostaa käsityksensä ilmi tulleiden yksittäistapausten perusteella. Ilmitulo on sattumanvaraista, eikä välttämättä anna oikeaa kokonaiskuvaa, vaikka osaset totta ovatkin. Poliisi taas ei voi puhua kuin yleisellä tasolla”, Vuori kirjoitti.

Vuori ei kiistänyt suoraan sitä, etteikö rotujen välillä olisi merkittäviä tilastollisia seksuaalirikoseroja. Hän kuitenkin antoi ymmärtää, että raiskausrikosten julkitulo on niin sattumanvaraista, että asiasta on turha käydä poliittista keskustelua.

Helsingin rikospoliisin seksuaalirikostutkija Marja Vuento totesi kuitenkin jo 2008, että ulkomaalaisten suorittamista raiskauksista ilmoitetaan poliisille yleensä harvemmin kuin suomalaisten vastaavista rikoksista. Toisin sanoen on todennäköistä, että maahanmuuttajat raiskaavat huomattavasti yli 17 kertaa suomalaisia useammin.

Lähde: Tomi Vuori

8 KOMMENTIT

 1. Kyseinen pikkuvirkamies, Tomi Vuori on muuten varatuomari ja koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.

  Ei ole yhtään epäselvää enää miksi tällainen sihteeriopiston vakioasiakkaalta näyttävä ketku on tähän virkaan sijaistamaan valittu.

  Vuorihan on viime vuonna eräässä twiitissään luokitellut kansallismielisen liikehdinnän hybridiuhaksi.

 2. Vuori on oikeassa kyllä poliisijohtokin itse myöskin ahdistelee ja käyttää naisia hyväksi ehkä jotkut lapsia ja eläimiä siinä missä keskustalaiset ja kokoomuslaiset Oul… eikun Rotterhamissa.

 3. Sketsihahmojan nämä ovat. Ei tässä ei muuta voi sanoa. Itse pitkän matikan tilasto- ja todennäkäisyyslaskennasta luokan parhaan tuloksen saaneena voi vain miettiä että minkäköhän koulutuksen mahtaa tämäkin kalloluunsa sisältä löysää paskaa valuttava pollari omata? Tuosta hänen kommentistaan voi todeta siis, että hänenkin mielestään raiskauksia on enemmän kuin mitä on ilmi tullut. Puhutaan ns. jäävuoren huipusta. Kyllä nuo lukemat ihan todenmukaista kuvaa antavat siitä, että Afrikan tai Lähi-idän moniosaaja raiskaa vähintään 20-kertaisella todennäköisyydellä. Sitten kun mietitään Suomen pikapassin saaneita, sekä “turvapaikan” jo saaneita, heidän lapsiaan ja lapsenlapsiaan, niin uskaltaisin väittää että todellisuudessa nämä EI-SUOMALAISET raiskaavat n. 50-kertaisella teodennäköisyydellä.

  Tätä menoa maassamme on hyvinkin nopeasti 5 000 000 ruskeaa ja mustaa loista. Sitten vassarit ja suvakit ovat mielissään, sillä paskakuonojen valtavat raiskausluvut voi järkevästi selittää heidän suurella määrällään täällä. Mutta eivät tajus sitä että 50:llä voidaan edelleen vähintään kertoa suomalaisten tekemät vastaavat rikokset, jotta päästään edes lähelle samoja numeroita…

  Parempi aikoja toivoessa.

 4. Siinä taas yksi vähättelevä smurffipukuinen kokovartalomulkku jonon jatkoksi. Tähänkin ilmestykseen on käytetty suunnattomia summia “kouluttamiseen” ja palkkoihin, ja lopputulos on nyt sitten tässä!

 5. Tässä pitää ottaa huomioon että matut paisuttavat suomalaistenkin tilastoja, kun tilastot perustuvat kansalaisuuteen. Oikea kerroin lienee reilusti yli 50.

 6. Minä taas antaisin seuraavanlaisen lausunnon: Polpo ei välttämättä kerro totuutta tapahtuneista raiskauksista vasta kuin sitten kun “eräs” “rakkari” on ne itse selville saanut eli käyttänyt “omankädenoikeutta”, joka suomalaisessa yhteiskunnassa on suomalaiselle hyvin tuomittava teko. Sitä mieltä oli jo muuan twitteritön Kauhavan ruma vallesmanni 1800-luvulla, jolloin eräs “kansanryhmä” harjoitti “kulttuuriaan” häissä ja hautajaissa mikä tosin ei silloiselta esivallalta saanut yhtä “tuntuvaa” “ymmärrystä” kuin nykyisiltä vallesmanneilta ja nuoremmilta konstaapeleiltä, joiden mielestä se on vain kuuluu ottaa roisisti tämän maan prinsessat itämaan tyyliin eli “prinsessa” on vasta koomassa sen jälkeen kun kokonainen joukkio Itäisenmaan “prinssejä” “tutustunut” prinsessoihimme.

  Se hysteria mitä siitä seuraa on rasistien tanssimista haudoilla, koska eihän kukaan tervejärkinen viranomainen omaa tunteita eikä sääliä, koska lain kirjaimet eivät tunne sellaisia käsitteitä EU-Suomessa, jossa olemme enemmän epäitsenäisiä kuin Kauhavan ruman vallestmannin 1800-luvun lopun Suomen Suuriruhtinaskunnassa, jollon syyllisiä lyötiin kepeillä ja laitettiin jalkarautoihin pallo jalassa Vaasan lääninvankilaan. Nythän Herran Vuonna 2019 uhrien vanhemmat ja muut omaiset kehotetaan olemaan hiljaa ja puuttumatta itse mihinkään ja ottamaan mallia poliisista, joka ei tee mitään. Niin, jos vanhemmat puuttuvat “peliin”, silloin uhkana on tosiaankin se vankeusrangaistus, siis niille vanhemmille. Sillä muslimi kähmijöiden (väh.) kotirauha on rikkumaton ja loukkaamaton, sillä sekin on ihmisoikeus. Siis, se sellainen asia, jota suomalaiset eivät omaa ollenkaan kun YK on ottanut senkin pois meiltä “kulakeilta” pois. Tärkein laki ensimmäsestä päivästä minkä tämä maailma on nähnyt on se, että kaikki on sallittua kunhan sen tekee oikean asian puolesta. Ajatuksen ajatuksenjuoksu ei kärsi siitä, vaikka “oikean” vaihtaa vääräksi.

  • On taas Juha-paskan aika:

   “Sitä mieltä oli jo muuan twitteritön Kauhavan ruma vallesmanni 1800-luvulla, jolloin eräs ”kansanryhmä” harjoitti ”kulttuuriaan” häissä ja hautajaissa mikä tosin ei silloiselta esivallalta saanut yhtä ”tuntuvaa” ”ymmärrystä” kuin nykyisiltä vallesmanneilta ja nuoremmilta konstaapeleiltä, joiden mielestä se on vain kuuluu ottaa roisisti tämän maan prinsessat itämaan tyyliin eli ”prinsessa” on vasta koomassa sen jälkeen kun kokonainen joukkio Itäisenmaan ”prinssejä” ”tutustunut” prinsessoihimme.”

   Vitun säälittävä, mätähampainen reppana. Suusi muistuttaa Sarajevoa pommituksen jäljiltä. Kuvottava, kapinen rotta.

   Lisää Juha-paskaa. Huomatkaa täydellinen asiasisällön, välimerkkkien, kappalejaon sekä sivistyksen ynnä kaikenpuolisen kieliopin puute:

   “Se hysteria mitä siitä seuraa on rasistien tanssimista haudoilla, koska eihän kukaan tervejärkinen viranomainen omaa tunteita eikä sääliä, koska lain kirjaimet eivät tunne sellaisia käsitteitä EU-Suomessa, jossa olemme enemmän epäitsenäisiä kuin Kauhavan ruman vallestmannin 1800-luvun lopun Suomen Suuriruhtinaskunnassa, jollon syyllisiä lyötiin kepeillä ja laitettiin jalkarautoihin pallo jalassa Vaasan lääninvankilaan.”

   Toki näissä nyt jäätiin kauksi Juhan ennätyksistä, jotka ovat helpostikin vähintään kolminkertaisia näihin verrattuna. Kuole pois, kapinen rottapaska. Vedä itsesi hirteen. Osaat kai tehdä edes liukusolmun, vitun reppana?

   • Varis vai aktiivi jäsen, joka on kyllästynyt siihen, että Suomi on liian suuri suuri paikka sinulle kestää mielipidekirjoituksia, jotka eivät ole juuri sitä, mitä sinä odotat.
    Hyvä. Hajoita ja hallitse, ja se onkin jo hyvä aloittaa jo ennen sitä kuin hallitsee yhtään mitään.

Comments are closed.