Koti Uutisia Rotu Juutalainen suursijoittaja toimitusjohtajille: taistelkaa rasismia ja nationalismia vastaan

Juutalainen suursijoittaja toimitusjohtajille: taistelkaa rasismia ja nationalismia vastaan

8
Laurence Fink.

Yhdysvalloissa asuva juutalainen finanssielitisti Laurence Fink määrää avoimessa kirjeessään suuryhtiöiden toimitusjohtajia taistelemaan “nationalismia” ja “muukalaisvihaa” vastaan. Finkin toimitusjohtajakirjeet ovat vuotuinen perinne, jolle yritysmaailma ja talouslehdistö antavat suurta painoarvoa.

Finkin johtama BlackRock lukeutuu maailman suurimpiin rahoitusyhtiöihin. Viime vuosina se on kasvanut jopa Saksan kansantaloutta suuremmaksi; rajun kasvun taustalla on kansainvälisen finanssikriisin kylmäverinen hyväksikäyttö.

Useiden kollegoidensa tavoin Fink käyttää taloudellista ylivaltaansa myös politiikan manipulointiin. Hän aloittaa toimitusjohtajille osoittamansa kirjeen muistuttamalla, että näiden yritykset pyörivät BlackRockin kanavoimilla rahoilla. Mikäli yritykset eivät tottele Finkin käskyjä, ne voivat menettää BlackRockin tuen ja ajautua pahimmillaan konkurssiin.

Fink kertoo kirjeessään, että hän on erityisen huolissaan siitä, että taloudellinen taantuma on synnyttänyt maailmalla “vihaa, nationalismia ja muukalaiskammoa”. Juutalaisen finanssielitistin mukaan rahamaailman on hyökättävä kansallismielisyyttä vastaan, sillä perinteiset valtiot eivät ole kyenneet estämään “muukalaisvihan nousua”.

Fink vaatiikin, että yritysten täytyy nousta johtamaan taistelua “rodullisen tasa-arvon puolesta”. Hänen mukaansa BlackRock tarjoaa malliesimerkin vaalimalla rotukiintiötä hallituksessaan. Fink on aiemminkin puhunut julkisuudessa rotukiintiöiden puolesta, mikä merkitsee käytännössä sitä, että epäpäteviä mustia tulee suosia rekrytoinnissa ammattitaitoisten valkoisten kustannuksella. Rotukiintiöiden ohella BlackRock rahoittaa muun muassa homolobbya sekä vastustaa aseiden yksityisomistusta.

BlackRock sai kyseenalaista julkisuutta viime marraskuussa, kun yhtiön konttori joutui näyttävän poliisioperaation kohteeksi Saksassa. Saksan syyttäjä järjesti ratsian BlackRockin Münchenin-toimistoon selvittääkseen laajaa verorikosten vyyhtiä.

Lähde: BlackRock

8 KOMMENTIT

  • Ei kun goyiimien tyhmyys!

   Juutalaisten valta on verrannollinen goyimien tyhmyyteen, joka välillä tuntuu äärettömältä.

   • Leon viestejä kun lukee, niin ei tyhmyydestä jää paljoa arvailujen varaan.

 1. Perkele kun näillä kusipäillä on valtaa! Suurempi kuin Saksan kansantalous… Vähän blackpill tämäkin.

  • En varmaankaan ole mitään tärkeää sivuuttanut, mutta mitä tarkoittavat seuraavat asiat:

   • redpill
   • blackpill
   • jauhotus
   • maalitus?

   • Ne eriväriset pillerit saa alkunsa Matrix -elokuvasta. Alkuperäiset punainen ja sininen tarkoittavat:
    Red pill: Valaistuminen. Tiedon, vapauden ja reaalimaailman brutaalien totuuksien löytäminen.
    Blue pill: Kuin robottina eläminen ja tietämättömyys.
    Blackpill on pessimistinen fakta joka saa toivon hupenemaan, ja whitepill sen vastakohta.

    Marxistit käyttää sanaa maalitus kun heitä kritisoidaan, ja jauhotus on sama kuin laittaa jlk jauhot suuhun.

 2. > näiden yritykset pyörivät BlackRockin kanavoimilla
  > rahoilla

  Toinen kirje, jota jostain syystä ei julkaista, sanoo saman asian. Tuo toinen kirje on lähetetty valtioiden päämiehille. Kirje toimitetaan perille henkilökohtaisesti komentoketjua pitkin, jotta nämä päämiehet tietävä kenen puoleen kääntyä, kun tarvitaan “apua päätöksentekoon”.

 3. Juutalaiset nk. “yrittäjät” tekevät valtapolitiikkaa monopoliasemansa turvin uhkaamalla kuin katu mafia sellaisia “asiakkaita”, jotka eivät maksa suojelurahoja kuukausittain perin ikävillä seurauksilla, jos eivät maksa kiltisti sitä mitä vaaditaan. Seuraavalla kerralla onkin hinta sitten noussut aivan kuten tariffeilla yleensäkin on tapana.

  Hienolla soffalla liero istuu, vaikka selkärankaa ei omistakaan. Sen sijaan perin tyytyväisenä fysioterapiassa apua selkävaivoihin saaneena voisin sen sijaan suositella “terveellisempänä” vaihtoehtona riippumista lyhtypylväästä, jossa yksinkertaisesti vain naru pujotetaan kaulaan ja painovoima hoitaakin loput. Ja aivan ilman Sotea!

Comments are closed.