Koti Uutisia Poliittisesti epäkorrektista paidasta jopa viiden vuoden tuomio saksalaisnaiselle

Poliittisesti epäkorrektista paidasta jopa viiden vuoden tuomio saksalaisnaiselle

2

Saksalaisnaista saattaa odottaa jopa viiden vuoden vankeustuomio “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”.

UK_auschwitzuniversity-paita

Saksalaisnainen kuvattiin mielenosoituksessa viime vuoden lokakuussa yllään T-paita, jota koristavat sanat “University of Auschwitz, est. 1941”. Tekstin alla on esitetty kuva yhdestä työleirin tunnetuimmista rakennuksista. Lisäksi paidassa lueteltiin mahdollisia opintolinjoja: “genetics, racial science, Final Solution.”

Nainen kuvattiin HoGeSa:n (Hooligans gegen Salafisten) mielenosoituksessa T-paita yllään Kölnissä viime lokakuussa, kun hän antoi haastattelun saksalaisen Vice-lehden kuvausryhmälle. Haastattelija kysyi, mitä T-paita tarkoitti, johon nainen vastasi: “Hyvä kysymys. Se on mieheni… Minulla ei ole aavistustakaan.”

Saksassa “kiihottaminen kansanryhmää vastaan” voi johtaa maksimissaan viiden vuoden vankeusrangaistukseen. Vaikka tapaus sattui useita kuukausia sitten, poliisi alkoi etsiä pariskuntaa vasta viime viikolla. Poliisin kerrotaan tunnistaneen pariskunnan alle 24 tunnissa saatuaan vihjeitä yli 30 silminnäkijältä. Poliisin tiedottaja kertoi, että syyttäjän tulee päättää, syytetäänkö pariskuntaa “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”.

Lähteet: The Telegraph, White Resister

2 KOMMENTIT

    • Näin on, Vicen yleisimmissä videoissa aiheena on juuri kannabis, huumeet ja muu raappiollinen materiaali. Erityisen karmea oli se Liberian kannibaalijakso jossa 10v niggapoika veteli kamaa ja ylpeili sillä että oli aseella uhaten raiskannut naisen.

Comments are closed.