Koti Uutisia Poliittisen korrektiuden räikeä ylilyönti – rehtori kieltää Ruotsin lipun esilläpidon

Poliittisen korrektiuden räikeä ylilyönti – rehtori kieltää Ruotsin lipun esilläpidon

9

UK_Ruotsin_lippu_kieltoon

Etelä-Ruotsissa sijaitsevan Halmstadin peruskoulun rehtori on kieltänyt maan kansallislipun käytön, koska hänen mielestään se saattaa loukata muista kulttuureista lähtöisin olevia oppilaita. Kielto sai alkunsa, kun koulun oppilas oli maalannut kasvonsa Ruotsin lipun värein. Kasvomaalattu oppilas oli myös erehtynyt leikkimään leluaseella koulupäivän aikana. Lapsen viaton leikki oli siis toiminut hysteeristen kieltojen alkulähteenä.

Haastattelussa rehtori Hans Åkerlund myöntää, ettei lipun esilläolo ole toistaiseksi aiheuttanut mielipahaa oppilaskunnassa, vaan kielto on hänen mukaansa enemmänkin ennaltaehkäisevä. Koulun kirjallisten sääntöjen mukaan lipun käyttö vääränlaisessa yhteydessä saattaa muodostaa pohjan vihapuheelle. Mielivaltainen kielto ei kuitenkaan koske kalenteriin merkittyjä liputuspäiviä.

Samainen peruskoulu on aiheuttanut Ruotsissa aiemminkin kohua tilaamalla seinälleen feministimaalari Carolina Falkholtilta jalkojaan levittelevää naista esittävän suuren graffitin. Ruotsin Vastarintaliikkeen verkkojulkaisu Nordfront.se uutisoi aiheesta viime vuoden syyskuussa.

Lähde: Nyheteridag.se

9 KOMMENTIT

 1. On se väärin, että ruotsalaiset joutuvat taipumaan OMASSA maassaan, etteivät “loukkaa” muita kulttuureita. Tuleeko sellainen asia mieleen, että ruotsalaiset voivat loukkaantua tällaisesta? Nyt viimeistään on aika avata silmät!

 2. Uskomatonta, kuinka helvetissä ruotsalaiset voivat olla noin alistuvaisia. Jos ei ruotsalaisuus miellytä niin voi kokeilla somaliaa.

 3. Pitäisikö meidänkin suomettua yhtä paljon kuin ruotsalaisten ruotsittua, ja ennaltaehkäisevästi kun Ruotsin kuningas tulee meille niin jätetään Ruotsin lippu pois salosta? Samalla voidaan jättää Suomenkin lippu pois ja nostaa vain EU-liput. Tähänkö on maamme ja EU menossa?

  Ei hyvää päivää… Jos rehtorit ovat tuollaisia niin minkälaisia ovat opettajat? Ja minkälaisia kansalaisia tulee jos ne opettavat? Joku raja pitäisi olla rimankin alitukselle.

 4. Tämä Ruotsin sairas pakkomonikulttuurisuus on mennyt jo entistäkin sairaammaksi, onko ketkään kuulleet siitä että ruotsissa kaksi pikkukuntaa nimeltä Hällnäs ja Svenshögen pakotettiin vastaanottamaan suuri määrä maahantunkeutujia?
  Hällnäsissä asui ennen vain 250 ihmistä mutta nyt sinne pakotettiin tuomaan 500 “turvapaikanhakijaa” ja Svenshögenissä 400 ihmistä ja nyt sinne pakotettiin tuomaan 200 “turvapaikanhakijaa”. Lisää tuosta voi luke täältä.
  http://www.dailystormer.com/sweden-village-of-250-people-to-get-delivery-of-500-muslim-enrichers/
  http://en.metapedia.org/wiki/Svensh%C3%B6gen

 5. Niin, koskahan ihmiset saadaan ymmärtämään se, että toisista kulttuureista tulevien ihmisten pitää sopeutua meidän kulttuuriimme ja tapoihin, EIKÄ PÄINVASTOIN!

  • Niin pitää, mutta me emme tarvitse järjetöntä määrää vieraiden kulttuurien porukkaa tänne elätettäväksi. Aina tänne on päässyt järkevin perustein (avioliitto, työ, opiskelu…)sopivasti ihmisiä monista maista, ja he ovat sopeutuneet ja myös halunneet sopeutua meidän kulttuuriimme, eikä heitä ole kuitenkaan käsketty unohtamaan omia juuriaan. Vieraiden kulttuurien suorastaan teollinen massatuonti on saatava vihdoin loppumaan nyt.

  • Omassa kulttuurissaan elänyt ei saisi omaksua vierasta kulttuuria. Muistakaas, ei maata ilman kansaa. Tätä eivät monikulttuuriuskovaiset tajua, eivätkä tule tajuamaan, valitettavaa kyllä.

 6. Pakolaisjoukko vastustaa syömälakolla sijoitusta Pohjois-Ruotsiin – “Täällä on susia ja karhuja”
  Östersundin vastaanottokeskus on aivan liian eristyksissä, sanovat pakolaiset, jotka kieltäytyvät nousemasta bussista. Viranomaisten mukaan pakolaisilla ei ole oikeutta valita sijoituspaikkaansa.
  · UUTISET
  · ULKOMAAT
  Ulkomaat 2.1.2015 klo 10:03 | päivitetty 2.1.2015 klo 11:03
  Pakolaisjoukko vastustaa syömälakolla sijoitusta Pohjois-Ruotsiin – “Täällä on susia ja karhuja”
  Östersundin vastaanottokeskus on aivan liian eristyksissä, sanovat pakolaiset, jotka kieltäytyvät nousemasta bussista. Viranomaisten mukaan pakolaisilla ei ole oikeutta valita sijoituspaikkaansa.
  ·
  Turvapaikanhakijat vastustavat sijoittamistaan Östersundin vastaanottokeskukseen. Kuva: Svt
  Ruotsin Östersundissa on käynnissä erikoinen tapahtuma, kun noin 30 lähinnä Syyriasta ja Irakista kotoisin olevaa turvapaikanhakijaa vastustaa heille tarjottua asuinpaikkaa paikallisessa vastaanottokeskuksessa.
  Pakolaiset kuljetettiin Östersundin Grytanin vastaanottokotiin uudenvuodenpäivänä. He saapuivat bussikuljetuksella noin tuhannen kilometrin päästä Malmöstä.
  Heti saavuttuaan metsien keskellä, noin kymmenen kilometrin päässä Östersundin kaupungista sijaitsevaan vastaanottokeskukseen, suurin osa kieltäytyi nousemasta bussista. He vaativat kuljetusta takaisin Malmöhön tai johonkin muuhun suureen kaupunkiin. Grytan, entinen armeijan tukikohta, on heidän mielestään liian eristyksissä. Seudulla on heidän mielestään myös liian kylmä.
  – Malmö, Tukholma tai jokin muu kaupunki, missä ei ole näin kylmä. Täällä on karhuja, susia ja muita eläimiä. Emme voi jäädä tänne, sanoi eräs pakolaisista Ruotsin radiolle.
  Kun haastattelija totesi itsekin asuvansa seudulla, pakolaismies perusteli vaatimustaan sillä, että hän oli arabi, eivätkä arabit kestä tällaisia olosuhteita. Hän lisäsi myös, ettei metsän keskellä sjaitsevassa talossa voi oppia ruotsinkieltä.
  Ruotsin siirtolaisviraston virkamiehet ja paikalliset poliisit ovat neuvotelleet vastahankaan asettuneiden henkilöiden kanssa. Muutama heistä onkin siirtynyt keskukseen, missä heille on tarjolla lämmin asunto ja ruokaa.
  Noin 30 henkilöä on kuitenkin edelleen bussissa jo toista vuorokautta. Osa sanoo aloittaneensa syömälakon vauhdittaakseen vaatimustensa toteutumista, kertoo Aftonbladet-lehti.
  Viranomaiset eivät halua käyttää voimatoimia. Protestoijat eivät ole rikkoneet lakia.
  Siirtolaisvirasto muistuttaa, etteivät turvapaikkaa anovat pakolaiset voi valita sijoituspaikkaansa. Joko he hyväksyvät heille tarjotun sijoituspaikan tai he järjestävät asumisensa itse.
  Ruotsiin on viime aikoina tullut runsaasti turvapaikanhakijoita ja sijoituspaikoista on pulaa. Östersundin eteläpuolella sijaitsevat vastaanottokeskukset ovat tupaten täynnä, siirtolaisvirasto kertoo.
  Lähde: Yle uutiset 2.1.2015

Comments are closed.