Koti Uutisia Kotimaa Poliisilla jäi selvittämättä varkaudet 80 kunnassa

Poliisilla jäi selvittämättä varkaudet 80 kunnassa

5

Suomen poliittisella poliisilla tuntuu riittävän resursseja mielipidevalvontaan mutta ei aitojen rikosten selvittämiseen. Tämä tulee ilmi tuoreista tilastoista, jotka osoittavat, ettei poliisi ole onnistunut selvittämään yli 80 kunnassa yhtään varkautta tänä vuonna.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei poliisi onnistu selvittämään varkauksia useammassa kuin joka neljännessä kunnassa. Valtakunnallisesti poliisi selvittää alle kahdeksan prosenttia varkauksista, joissa tekijä ei jäänyt tekohetkellä kiinni.

Lähde: Helsingin Sanomat

5 KOMMENTIT

  1. Aika uskomaton lukuarvo. Jos poliisi ei tee työtään niin mitä se oikein tekee? On ABC:llä munkkikahvilla?

  2. Poliisin voimavarat on niin osuvasti kohdennettu lainkuuliaisten tarkkailuun, ettei jollain omaisuusrikoksella ole mitään merkitystä..ellei uhri ole jokin valtiollinen- tai ylikansallinen taho.

  3. Vastikään oli jossain artikkeli, jossa entinen poliisi avasi salaisen arkun ja toi julki että poliisia on ohjeistettu olemaan tutkimatta “vähäisiä” rikoksia, kuten varkauksia.
    Polpo ja liitot ovat tässä prikulleen samoilla linjoilla, jos asia koskee vain muutamaa tavallista ihmistä tai duunaria, ei asia etene minnekkään koska sillä ei saada medianäkyvyyttä, helpompi haudata se arkistoon selvittämättömien jatkoksi tai antaa liiton tapauksissa ajan kulua hyssyttelemällä (asia vanhenee).

    • Siis tuohan on julkinen salaisuus, “vähäisten” summien nettipetoksetkin jätetään tutkimatta, en muista mikä se raja oli

Comments are closed.