Koti Uutisia Sionismi Brasilian tuoreen presidentin pojat kannattavat Mossadia

Brasilian tuoreen presidentin pojat kannattavat Mossadia

5

Uunituoreen Brasilian “äärioikeistolaisen” presidentin Jair Bolsonaron pojat nähtiin kadulla IDF:n (Israelin puolustusvoimat) ja Mossadin (Israelin tiedustelupalvelu) paidat päällä. Kuva levisi Internetissä nopeasti kaikkien nähtäville. Aiemmin presidentti Bolsonaroa epäiltiin sionistiksi, mutta tämä tapaus vahvistaa myös pojat äärisionisteiksi.

Eduardo Bolsonaro julkaisi alun perin kuvan itse Twitterissä. Hänen Twitteristään löytyy myös yhteiskuvia veljesten kesken. Yhden kuvan taustalla on Israelin lippu ja viesti “Shalom”. Carlos Bolsonaro esiintyy Mossad-paita päällä ja toimii muun muassa Rio de Janeiron kunnanvaltuustossa.

IDF kerää julkisuutta aseettomien palestiinalaisten murhaamisella. Mossad taas tullut tutuksi eri puolilla maailmaa tehdyistä salamurhista ja vanhojen saksalaisten sotilaiden metsästyksestä.

Lähde: RT

5 KOMMENTIT

  1. Liekö pojilla peräti Mossadin koulutus? En ihmettelisi. Edelleenkään tuolla Brasilialla ei taida olla mitään muuta virkaa sionisteille – kuin ainoastaan geopoliittinen sijainti Venezuelan naapurissa.

    Monikulttuurinen paskavaltio on helppo ajaa “suureen isänmaalliseen sotaan” Venezuelaa vastaan.

  2. Rohkeita miehiä, jotka uskaltavat tunnustaa värinsä. Oikeita Herran sotaurhoja. Respect!

Comments are closed.