Koti Uutisia Poliisi tutkii tappoa Kajaanissa

Poliisi tutkii tappoa Kajaanissa

3

Sunnuntaina 11. syyskuuta löytyi Otanmäen kaupunginosasta Kajaanissa kuollut mies metsiköstä. Tapausta tutkitaan tappona. Kuvassa pidätetään epäiltyä tunkeutujaa Otanmäen vastaanottokeskuksesta.

uk_kajaani_pidatys

Poliisi tiedotti yhden jälkeen iltapäivällä, että Otanmäestä Vuorimiehentien varrelta löytyi sunnuntaina aamulla kuolleena vuonna 1964 syntynyt mies. Mies oli kuollut henkirikoksen uhrina. Poliisi tutkii tekoa tappona. Toistaiseksi poliisi ei tiedota tutkinnallisista syistä asiasta enempää.

Paikkakunnalta kerrotaan myös, että paikallisilla ja tulijoilla olisi ollut tappelua vastaanottokeskuksessa. Ilmeisesti paikalliset olivat kostomielellä menneet sinne tappelemaan. Eilisiltana paikallisessa kuppilassa taas oli ollut maahanmuuttajien puolelta häiriköintiä.

Forssan ja Nurmijärven tapahtumien jälkeen on tapahtunut lisää yhteenottoja muuallakin. Keuruulla maahanmuuttajat ja paikalliset olivat joukkotappelussa, joka oli lähtenyt liikkeelle huutelusta ja muusta provokaatiosta.

Asiasta kertoivat Iltalehti ja TuonenJoutsen.blogspot.fi.

Lähde: Nykysuomi.fi

3 KOMMENTIT

  1. Tapettu mies on tai siis oli Arto Mikkonen. Tappajat ovat irakilaisia, joista ainakin toinen oli syyllistynyt ryöstöön jo aiemmin päivällä. Poliisi vaikenee tutkinnallisiin syihin vedoten, niin aina, ja lehdistöä kiinnostaa satu “muunmaaalaisnaisen joukkopahoinpitelystä” mikä sitten osoittautui pelkäksi paskapuheeksi. Kuinka monta ruumista tämä punikkivaltio tarvitsee ennenkuin totuus ja oikeus saavat koko kansan huutamaan yhteen ääneen?

    • Muistakaa, että vaikeneminen on isänmaamme ja lastemme tuho.

      Kertokaa näistä vääryyksistä tuttavillenne, perheellenne, työtovereillenne – vain tekemällä oikein voimme vaikuttaa.

Comments are closed.