Koti Uutisia Rasisminvastustajat lavastivat jälleen pahoinpitelyn

Rasisminvastustajat lavastivat jälleen pahoinpitelyn

4

uk_kuvakaappaus_iltalehti_somalinainen

Sunnuntaina Suomi Ensin! -ryhmä järjesti Helsingin Itäkeskuksessa islaminvastaisen mielenosoituksen WTC-terrori-iskun muistopäivänä. Myös äärivasemmistolaisilla oli oma “vastamielenosoitus”, jollaisten kävijämäärät ovat viime aikoina romahtaneet. Tällä kertaa äärivasemmiston toimintaideana oli häiriköidä Suomi Ensin! -tapahtumaa nokkahuiluilla ja muilla soittimilla.

Kulttuurimarxistit ja äärivasemmistolaiset ovat viime aikoina epäonnistuneet yrityksissään sabotoida lisääntyvää kansallismielistä toimintaa. Lauantaina he olivat saaneet haalittua kasaan noin 40 henkilöä Vuosaareen vastustamaan huomattavasti suurempaa islaminvastaista mielenosoitusta. Sunnuntaina oli siis uusintayrityksen paikka Itäkeskuksessa.

Sunnuntaina “rasisminvastustajat” olivat päättäneet kokeilla jo aiemmin huonoksi todettua lavastettua pahoinpitelyä, josta median avulla syytettäisiin rasisteja. Tunnetut äärivasemmistolaiset ryhtyivät sunnuntaina levittämään sosiaalisessa mediassa huhua, jonka mukaan “raskaana ollut somali olisi joutunut rasistien pahoinpitelemäksi Itäkeskuksessa”. Teosta syytettiin Suomi Ensin! -ryhmän mielenosoittajia.

Luonnollisesti media tarttui tilaisuuteen lähteä mustamaalaamaan kansallismielisiä, joten sunnuntai-iltaan mennessä uutisotsikot ja sosiaalinen media olivat täyttyneet rasisminvastustajien disinformaatiosta.

Todellisuudessa mitään “raskaana olevan naisen pahoinpitelyä” ei ollut tapahtunut. Äärivasemmistolaisten mielenosoitukseen osallistunut somali oli itse mennyt häiriköimään ja tönimään islaminvastustajia. MV-lehti julkaisi tapahtuneesta videon jo sunnuntai-iltana. Maanantaina puolestaan jo valtamediakin joutui myöntämään, että tapaus oli keksitty. Myös poliisi myöntää, ettei väitettyä tekoa ole tapahtunut, ja somalikin lopulta ymmärsi julki tulleiden videoiden myötä vetää vaatimuksensa pois.

MV-lehti julkaisi tapauksesta kaksi eri videota, jotka voi katsoa alla olevista linkeistä:

http://mvlehti.net/2016/09/11/video-itis-3-tapahtumassa-pahoinpidelty-raskaana-oleva-musliminainen/
http://mvlehti.net/2016/09/12/uusi-video-itiksessa-pahoinpidellysta-raskaana-olevasta-somalinaisesta/

Aiheeseen liittyen:

Rasisminvastustaja lavasti pahoinpitelynsä Järvenpäässä
Huvittava rasismikohu Helsingissä
Ylen toimittaja jäi kiinni valehtelusta

4 KOMMENTIT

 1. Todella tekopyhää äärivasemmistolaisilta, jotka vielä usein ovat innokkaita feministejä. Naiseus on heille pelkkä keppihevonen, kun lavastetaan raskaana olevan naisen pahoinpitely.

 2. “Valheella on lyhyet jäljet”. Suvakit ja valtamedia ei anna totuuden häiritä “hyvää” uutista. Käsitteellä “Totuus”, “Pravda” ei ole suvakkivassareille mitään merkitystä, koska he valehtelevat koko ajan. Se on heille “normaalia” puhetta ja poliittisen toiminnan “väline”, jolla ajetaan omia tavoitteita yhteiskunnassa. Kun asia on “oikea”, kaikki keinot ovat sallittuja. Tähän liittyy oleellisena osana myös se, että kuolleetkaan eivät ole tasa-arvoisia. Jos “rasisti” loukkaantuu tai kuolee, se ei merkitse mitään, tai merkitseehän se sitä, että on “aihetta” polkaista juhlat käyntiin.

 3. “Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään.”

  Ursula Haverbeck Dortmundin tuomioistuimessa 2007.

  Uutiset
  Talous
  Yhteiskunta
  Terveys ja hyvinvointi
  Historia
  Vapaa-aika
  Magneettimedia
  Kirjaudu

  Juutalaiset pelastamassa al-Nusran rintaman muslimiterroristia.
  Juutalaiset pelastamassa al-Nusran rintaman muslimiterroristia.
  Tuki Israelille merkitsee tukea ääri-islamistiselle terrorismille
  HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5.00

  Arvi Pihkala in Yhteiskunta 13.9.2016 2 Kommenttia 112 Näyttökerrat
  Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

  Syyria on jälleen kansainvälisissä otsikoissa, sillä ulkovaltojen käynnistämän sisällissodan raatelemassa maassa alkoi eilen ”tulitauko”. ”Tulitauko” on osa diplomaattista teatteria, jonka taakse länsi ja Israel yrittävät piilottaa ääri-islamisteille antamansa tuen.

  Financial Times (FT) uutisoi, että Yhdysvaltojen ja Venäjän junaileman tulitauon virallinen tavoite on helpottaa humanitaarisen avun toimittamista pahimmille kriisialueille, muun muassa Aleppoon.

  Lisäksi Yhdysvallat väittää yrittävänsä ”etäännyttää maltillisia oppositioryhmiä” Syyrian hallitusta vastaan taistelevista ääri-islamistijärjestöistä, kuten al-Qaidasta ja Isisistä. Tätä on pidetty lähinnä irvokkaana propagandana, sillä ääri-islamistit ovat kyenneet ylläpitämään vuosia jatkunutta sisällissotaa nimenomaan Amerikan, Israelin sekä näiden liittolaismaiden Saudi-Arabian ja Turkin tuella.

  Jopa FT kirjoittaa, ettei ”maltillisten kapinallisten” erottaminen ääriaineksista tule onnistumaan Amerikan lupailemalla tavalla.

  Esimerkiksi al-Qaidan alajärjestö al-Nusran rintama on vain vahvistanut yhteistyötään ”maltillisten” kanssa sen jälkeen, kun al-Nusra muutti nimensä Jabhat Fath as-Shamiksi. Pahamaineisen islamistiryhmän uudelleenbrändäyksen vuoksi monet Syyrian sekulaarit (ja Israel-uskolliset) oppo

 4. En tiedä ovatko nuo videon tyypit oikeasti mös.sädin miehihä vai jotain larppaajia. Olisi kuitenkin hyvä levittää tietoa eteenpäin ihan ihmisten turvallisuuden takia, varsinkin jos ITIKSESSÄ aitaan jatkaa näiden miekkarien järjestämistä.
  Siellä missä Möössääd pyörii kameroidensa kanssa paukkuu yleensä ennemmin tai myöhemmin. Moni viime aikasia “terroristien iskuja” on väitetetty monen tahon toimesta mössädin false flageiksi.

  Nuo miekkarit itiksessä ovat kokkoajan samassa kohtaan ja nyt paikalla pyörii mossadin tunnuksilla varustettuja tyyppejä… ei mulla muuta.

  PS: Itsekirjoitin tämän viestin tämä yhden videon perusteella. Jonkun kannattaa käydä läpi myös muut siellä kuvatut videot jos vaikka löytyisi jotain lisätietoa tuon porukan touhuista.

  Ovatkohan noiden miekkarien järjestäjät jo tästä oudosta porukasta tietoisia?

  Tätä tietoa saisi kyllä mielestäni levittää facessa rajat kiinni ja suomi ensin ryhmissä että myös yleisö olisi tietoisia asiasta.

Comments are closed.