Koti Uutisia Poliisi puuttunut huumeiden katukauppaan Helsingissä

Poliisi puuttunut huumeiden katukauppaan Helsingissä

8

Poliisi julkaisi keskiviikkoaamuna tiedotteen, jossa se kertoo puuttuneensa Helsingin kaduilla jopa härskiksi yltyneeseen huumeiden katukauppaan. Kevään aikana on otettu kiinni kaikkiaan 80 henkilöä, joista 33 on ollut pidätettyinä ja viisi vangittuina.

Tiedotteen mukaan huumeita on myyty myös alaikäisille lapsille. Diilereitä ei kiinnosta huumeita ostavan henkilön ikä vaan se, että raha ja huume vaihtavat omistajaa. Huumausaineita on kuitenkin saatu takavarikoitua noin kolme kiloa. Takavarikoidut huumeet koostuvat lähinnä amfetamiinista sekä marihuanasta.

Suurin osa huumekauppiaista on ollut “ulkomaalaisia, lähinnä Afrikan maista kotoisin olevia henkilöitä”. Yli kahdenkymmenen henkilön kohdalla on aloitettu ulkomaalaislain perusteinen käännyttämis- ja maahantulokieltoprosessi.

 

Aiheeseen liittyen: Julkista huumeidenkäyttöä Jyväskylässä – Kuolema diilereille!

8 KOMMENTIT

 1. Onko tämä nyt rasismia puuttua maahanmuuttajien ja paperittomien siirtolaisten harrastamaan katukauppaan? Soittakaa Li Andersonille!

 2. Tähän työhön soisi poliiseilta lisää aikaa ja rahaa. Nuoret eivät tajua miten helposti he pilaavat tulevaisuutensa kokeilemalla erilailla keskushermostoon vaikuttavia aineita.

  Toisaalta, televisio ohjelmat joissa kameraan heilutetaan koko ajan ja joissa kuvakulma vaihtelee alle sekunnin välein pitää aivot myös ärsytettyinä. Siihenkin jää koukkuun.

  En muista olenko maininnut että nykyinen lääkärikunta puhuu paljon stressistä mutta kaikki eivät edes tiedä mikä se on. Se on psykiatrian mukaan normaali taistelu-pako reaktio. Luonnossa se kestää satunnaisesti 30s jonka jälkeen saalistettu eläin joko jää saaliiksi tai pääsee pakoon. Sen jälkeen tilanne normalisoituu. Kunnes jollekulle tulee taas nälkä ja se lähtee saalistamaan.

  Tämän päivän yhteiskunnassa aivojamme ärsyttävät monet asia. Niitä pidetään ylikierroksilla heti aamusta alkaen ja media suoltaa koko ajan sellaista soopaa joka pitää aivot ärsytettyinä. Ihmisen aivot eivät ole montaakaan hetkeä päivässä ns. normaalitilassa, levossa. Media pyrkii pitämään ihmiset tässä tilassa koska he ostavat kaikenlaista satunnaisten päähänpistojen vaikutuksesta. He ovat tahdottomina hyödyllisiä markkinavoimille. Raha liikkuu. Ei ole yllättävää että Italialainen TV-moguli joka vuosikaudet on taisteluut Berluconi-mafiaa vastaan sanoo Italian kansan saaneen 30v sähköisen lobotomian. Italiassa ei normaali televisiokanava enää menesty, koska se ei saa katsojia. Ihmisistä on tullut media-holisteja.

  No, meni vähän sivuun alkuperäisestä, mutta antaa aihetta itse kullekkin tarkastella omaa käyttäytymistään sekä muiden käyttäytymistä. On hyvä välillä miettiä asioita.

  • Asiaa! Järjetöntä miten ihmiset tulevat stressaantuneina töistä kotiin ja sitten “rentoutuvat” illalla TV:n ja tietokoneen ääressä. Nämä laitteet todellisuudessa vain piristävät ja antavat hyvänolontunteen, mutta eivät missään nimessä rentouta. Ajan myötä stressi sitten kumuloituu ja ihminen pahassa tapauksessa palaa loppuun. Niin kävi mullekin. Nykyään datailen vain kirjastossa.

  • Avaan television vain hyvän elokuvan tai dokumentin takia, muuten löytyy aina järkevämpää tekemistä. Vaikka kävellä meren rannalla…
   80 luvulla Pelle lauloi:” TV on kuin LSD, sen myrkky hiipii salaa ihmiseen..”
   nykyisin em. jätkä on mainos mitä huumeidenkäyttö saa aikaan.

 3. Huumeet pilaavat KANSAN – Kuolema diilereille! Toivottavasti huumekauppiaitten värillinen tausta ei vaikuta heidän kohteluunsa, viranomaisten pelätessä, että heidät leimataan rasisteiksi!

 4. Kampin metroasemalla tuli musta mies kaupittelemaan huumeita, huonolla englannilla tarjosi ilmeisesti kannabista, en sanonut hyypiölle kuin että daa, daa ja soitin kännykällä 112 ja ilmoitin tapahtuneesta, 112 oltiin vaan hyvin kiinnostuneita minun henkilöllisyydestäni? Huumehyypiö lähti hyvin liukkaasti paikalta, taisi käsittää mitä oli menossa, no ketään viranomaista ei ilmestynyt paikalle, jatkoin matkaani hakaniemeen…

 5. Nostettava hattua tästä keissistä poliiseille. Ja toivotaan, ettei Jamal-Abdul saa kevennystä tuomioon, kulttuurierojen perusteella.

  Huumekauppiaathan ovat ääri-kapitalisteja – kunhan saavat rahaa, millään muulla ei ole väliä.

Comments are closed.