Koti Uutisia Poliisi pidättänyt useita Göteborgissa PVL:ää vastaan mieltään osoittaneita punaisia

Poliisi pidättänyt useita Göteborgissa PVL:ää vastaan mieltään osoittaneita punaisia

2
Nordfrontin saamien tietojen mukaan ympyröity vastamielenosoittaja on Ahmed Hussein, menossa täyttä vauhtia heittämään kiviä poliisia päin.

Göteborgin poliisi on tiistaista asti tehnyt pidätyksiä liittyen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen viimekuiseen mielenosoitukseen Göteborgissa. Kukaan kuudesta pidätetystä ei kuitenkaan ole Vastarintaliikkeen jäsen, vaan he kuuluvat punaisiin vastamielenosoittajiin.

Mats Ihlbom Göteborgin poliisista kommentoi, että lisääkin pidätyksiä saatetaan tulla edellä mainitun kuuden lisäksi tekemään. Ihlbom ei kuitenkaan halua tuntemattomasta syystä kertoa kaikkien pidätettyjen olevan antifasisteja.

“En halua kutsua heitä vastamielenosoittajiksi. He ovat kuitenkin epäiltyjä väkivaltaisesta mellakasta sekä väkivaltaisesta käytöksestä virkamiestä vastaan tai sen yrityksestä”, Ihlbom sanoi.

Mielenosoituksen aikana poliisi teki yhteensä 23 pidätystä. Näistä 22 oli Vastarintaliikkeen aktivisteja, mutta heidät kaikki päästettiin jo seuraavana päivänä vapaiksi. 23. pidätetty oli vasemmistolainen vastamielenosoittaja, somali Ahmed Hussein. Hussein väittää olevansa 17-vuotias, mutta syyttäjä on kyseenalaistanut tämän ilmoituksen. Husseinin pitämistä edelleen pidätettynä perustellaan sillä, että häneltä puuttuu kiinteä osoite, ja siksi muualle, kauemmas piiloutumisen riski on suuri.

 

Lähteet: Nordfront.se, Sydsvenskan

2 KOMMENTIT

  1. Yksin turvattomaan maahan selviytynyt ahmetti on sotaa ja vainoa paossa. Vaan hyvimpä määrätietoisesti osaa ottaa kiviä käteen, naamioitua ja heitellä virkavaltaa. Ei siis pelkää hyökätä virallistakaan auktoriteettia vastaan. Siinähän sitä olisi esimerkillistä ainesta putsaamaan kotimaansa terroristeista. Ja kiviähän sieltä löytyy. Ei toi muuta tarvi kun niillä pärjää täälä pohjolassakin.

    Niin että postimerkki perseeseen ja antti-fantti kotimaahan päin.

  2. “Husseinin pitämistä edelleen pidätettynä perustellaan sillä, että häneltä puuttuu kiinteä osoite, ja siksi muualle, kauemmas piiloutumisen riski on suuri.”

    Tuo on jotain sellaista, mikä ei “auvaudu” Demlalle. Ei sitten millään! Päinvastoin, tämä piltti vain riehui “ärsyyntyneenä” vain hampaiden puhkeamisesta johtuvasta kutinasta, joka olikin aivan sietämätöntä sorttia.

    On se vaan niin epäreilua kun poliisin “haaviin” ui vain vääriä kaloja, vaikka kuinka yritettäisiin “katiskojen” nieluja väännellä epätoivon vimmalla. Poliisin pamppu -käsikin aivan surkastuu, sillä eihän se edes toimi kuin Pohjoismaista Vastarintaliikettä edustavien “natsien” kohdalla. Pamput ovat nimittäin DDR:lläistä alkuperää Stasilta ja “kalibroidut” pelkästään “äärioikeiston” hakkaamiseen surutta, vaikka ei mitään aihetta olisikaan. Mutta sehän, ettei “aihetta olisikaan” on juuri sitä kommunismia parhaimmillaan, sillä jokaisella päällä voi olla omat aivot ja se vasta vaarallista onkin, vaikka kaikki mielisairaalat “väärinajattelijoista” täytettäisiin. Ja sitä paitsi aikaa ottaen hyvin koulutetuista “hoitajista” tulee itse “potilaita” kun he “altistuvat” “hullujen” horinoille.
    Ruotsi on kaatumisen partaalla ja tuon maan munaton riukupillu pääministeri Stefan Löfven (S) “kutsuu” uusia valloittaja kansoja Ruotsin kalifaattiin, sillä kuoleva potilas ei kuole pois tästä maailmasta myöskin kuolevan perikunnan harmiksi. Mukaellen Aterixia ja Obelixia: “Hulluja nuo ruotsalaiset!”

Comments are closed.