Koti Artikkelit Video Johannes Murron puheesta Tampereella

Video Johannes Murron puheesta Tampereella

13

Viime lauantaina Vastarintaliike järjesti Tampereella suurta huomiota keränneen mielenosoituksen järjestön poliittista kielto-oikeudenkäyntiä vastaan. Tapahtumassa puheita pitivät liikkeen aktivistit Petri Nordman, Johannes Murto, Juhani Keränen sekä Janne Moilanen.

Julkaisemme lähiaikoina jokaisen puheen erillisenä videona. Alla on kuultavana Johannes Murron puhe, joka kuultiin lauantaina toisena.

Lue mielenosoituksen taustoista artikkeleistamme “Tampereen mielenosoitus ja kansallismielinen yhtenäisyys”,“Tampereen mielenosoitus oli menestys!”, “Suomi on muuttumassa monikulttuuriseksi valvontayhteiskunnaksi”, “Lue suojelupoliisin lausunto Vastarintaliikkeestä” sekä “Poliisihallitus: kansallissosialistit eivät nauti sananvapauden suojaa”!

Puhe tekstimuodossa:

Tervehdys teille kaikille. Minä olen Johannes Murto ja haluan kertoa teille unelmastani. Siitä samasta unelmasta, jota korruptoitunut eliitti vihaa. Tämä unelma on Suomen Poliisihallituksen mukaan niin vaarallinen, että sitä ajavan järjestön toiminta tulee heidän mielestään kieltää.

Minulla on unelma, että politiikkaa tehtäisiin suomalaisten etujen mukaisesti sen sijasta, että politiikka palvelee lähtökohtaisesti eliittiä, jota ei tavallisen suomalaisen hyvinvointi kiinnosta. Unelmoin, että taloutemme annettaisiin takaisin suomalaisiin käsiin ilman globaalien byrokraattien sääntö- ja sopimusviidakkoa. Unelmoin, että suomalaiset olisivat itse vastuussa omasta rahastaan ja sen luonnista, jolloin se palvelisi parhaiten suomalaisen työläisen etuja.

Minulla on unelma, että suomalaisten lasten syntyvyys saataisiin jälleen nousuun ja sellaiselle tasolle, että kansallamme olisi tulevaisuus. Unelmoin, että näkisin massoittain suomalaisia lapsia leikkimässä pihalla, kehittämässä itseään, piristämässä arkeamme ja rakentamassa tulevaisuuttamme. Unelmoin, että Suomessa tehtäisiin politiikkaa, joka ajaisi suomalaisten lasten asiaa.

Minulla on unelma, että äidit saisivat viettää mahdollisimman paljon aikaa lastensa kanssa. Unelmoin, että valtio tukisi niitä, jotka kasvattavat tulevaisuuden sukupolvemme. Unelmoin, että naiset saisivat keskittyä omien lastensa kasvattamiseen ilman, että he joutuvat huolehtimaan taloudellisesta pärjäämisestään.

Minulla on unelma, että työnteon arvostus palautetaan jälleen ja ettei tavallista työntekijää saati pienyrittäjiä ryöstetä älyttömällä verotuksella ja lupamaksuilla. Unelmoin, että suomalainen duunari löytäisi ilon tekemästään työstä ja ymmärtäisi työnteollaan rakentavansa suomalaista tulevaisuutta. Unelmoin, että työntekijöiden oikeudet olisivat yksi valtion ykkösprioriteeteista ja että kapitalistiset nollatuntisopimukset kiellettäisiin kokonaan.

Unelmoin, että jokaisella suomalaisella työntekijällä olisi halutessaan varaa ostaa itselleen omaisuutta ilman, että hän joutuisi miettimään mahdollisia liian suuria riskejä asian suhteen. Unelmoin, ettei suomalaista työntekijää pakoteta elämään korko-orjuudessa vaan että valtio tukisi niitä, jotka rakentavat maamme tulevaisuutta omalla panoksellaan.

Minulla on unelma, ettei rakasta isänmaamme luontoa riistettäisi pikaisen voitontavoittelun vuoksi. Unelmoin, että eläimet saisivat elää sellaisissa olosuhteissa kuin luonto on niille määrännyt. Unelmoin, että tuhansista järvistämme, kauniista metsistämme sekä jylhistä tuntureistamme pidettäisiin huolta, jotta ne säilyisivät mahdollisimman alkuperäisessä muodossaan. Unelmoin, että eläinten murhaaminen oman mukavuudenhalun ja pinnallisuuden vuoksi kielletään lailla.

Minulla on unelma, että olisimme yhtenäinen kansa. Unelmoin, että löytäisimme jälleen takaisin kadotetun itsetuntomme sekä isänmaallisuutemme liekin, jonka avulla olemme selvinneet aikaisemmistakin kansaamme kohdanneista haasteista. Unelmoin, että jokainen meistä pitäisi itsestäänselvyytenä, että on valmis auttamaan ketä tahansa kansamme edustajaa riippumatta ajasta, paikasta tai tarpeesta. Unelmoin, ettemme pitäisi toisiamme eri yhteiskuntaluokkien edustajina vaan ainoastaan veljinä sekä sisarina.

Minulla on unelma, että jokaisella suomalaisella olisi oikeus sananvapauteen. Unelmoin, että myös poliisi voisi myöntää kansallissosialistilla olevan oikeus tuoda näkemyksiään esille. Unelmoin, ettei suomalaisia tuomittaisi farssimaisissa oikeudenkäynneissä niin sanotuista rikoksista, kun he ovat tuoneet rehellisen mielipiteensä esille tarkoituksenaan puolustaa Suomea ja suomalaisia. Unelmoin, ettei valtio pyrkisi sensuroimaan omaa kansaansa rakastavien ihmisten ääntä sekä oikeutta tuoda näkemyksiään esille.

Minulla on unelma, että kansalaisilla olisi oikeasti oikeus päättää heitä koskevista merkittävistä asioista. Unelmoin, että poliittinen systeemimme toimii läpinäkyvästi ilman peittelyä esimerkiksi siitä, kuka lobbaa lakeja kulissien takana. Unelmoin, että avoimena rehottavaan poliittiseen korruptioon puututtaisiin kovalla kädellä ja että korruptoituneilta poliitikoilta kiellettäisiin politiikan teko heidän epäluotettavuutensa takia. Unelmoin, että kaikki politiikassa vaikuttavat taustahenkilötkin nostettaisiin esille samaan tapaan kuin asioistamme päättävät poliitikkomme.

Minulla on unelma, ettei ajettu politiikka johtaisi kansamme kansanmurhaan. Unelmoin, että kansamme olisi elossa vielä satojen ja tuhansien vuosien päästä. Unelmoin, että voisimme elää rauhassa ilman pakotettua kansanmurhapolitiikkaa. Unelmoin kansamme oikeudesta päättää omista asioistaan sekä oikeudesta olla joutumatta hävitetyksi maapallolta. Unelmoin itsenäisyydestä.

Tämä on se unelma, jota eliitti vihaa! Tämä on se unelma, jonka Poliisihallitus haluaa kieltää! Tämä unelma on niin vaarallinen, että se on kerännyt tänään tänne Tampereellekin ison joukon itsenäisyyttä vihaavaa roskajoukkoa vastustamaan tätä unelmaa.

Toverit! Vastatkaa seuraaviin kysymyksiini joko kyllä tai ei.

Minulla on unelma itsenäisyydestä – onko teillä?

(Kyllä)

Minä unelmoin kansamme tulevaisuudesta – unelmoitteko te?

(Kyllä)

Minä unelmoin, että teistä jokainen taistelee kansamme tulevaisuuden puolesta – aiotteko te taistella kansamme tulevaisuuden puolesta?

(Kyllä)

Kiitos.

 

Toimitus

13 KOMMENTIT

 1. Tapahtuman paras puhe.
  Kuunnellut jo useamman kerran ja aina vaan paranee!

  Kaikki puheet hienoja, tämä kuitenkin eniten mieleeni.

  Kiitos!

 2. Huhhuh, kylläpä tuli kylmiä väreitä kun kuuntelin tämän uudestaan. Kiitos!

 3. Parasta Johannes Kastaja -tyyliä! Ihan tuli tippa linssiin kun tuli takavuosien Johannes Virolsinen mieleen. Oli hyvä puhuja tämäkin Jussi… R. I. P. Respect!

  • Siis Johannes Virolainen, Virolais-Jussi. Vironperän Virginialainen. Kylän paras lypsäjä. Maalaisliitto.

 4. Hieno puhe. Toivon että hänen unelmat toteutuvat ennekuin on myöhäistä. Samoista asioista unelmoi tänäpäivänä miljoonat suomalaiset.

Comments are closed.