Poliisi haluaa telekuunteluoikeuden parodiatilien lopettamiseksi

Julkaistu: 19.11.2017

19.11.2017 by

Poliittinen poliisi (PolPo) aikoo muokata sometiliensä ulkoasua vaikeammin kopioitavaksi, kertoo Kaleva. Poliisihallituksen viestintäpäällikön Marko Luotosen mukaan uudistus tapahtuu jo vuodenvaihteessa. Mukaan tulevat nykyistä näkyvämmin poliisin viralliset tunnukset eli miekka ja leijona, jotka ovat laissa suojattuja poliisin tunnuksia.

Vielä kiinnostavampi yksityiskohta Kalevan uutisessa on se, että poliisi kertoo haluavansa saada jo telekuunteluoikeuden selvittääkseen parodiaan syyllistyneet henkilöt. ”Luotosen mukaan Poliisihallitus on myös esittänyt sisäministeriölle lainmuutoksia, joiden myötä poliisina esiintymisestä määrättäviä rangaistuksia kovennettaisiin. Se antaisi poliisille mahdollisuuden käyttää salaisia pakkokeinoja, kuten telekuuntelua, tällaisten rikosten selvittämiseen”, Kaleva kirjoittaa.

Poliisin politisoitumisen myötä esimerkiksi Twitteriin on syntynyt runsaasti parodiatilejä, joissa hassutellaan viranomaisten poliittisten kannanottojen kustannuksella. Poliisi on aktivoitunut merkittävästi erityisesti maahanmuuttopoliittisessa keskustelussa. PolPon tuorein somepoliisi on vihreiden aktiivinen jäsen Teemu Hokkanen.

 

Lähde: Kaleva

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

15 Kommenttia

 1. oiasjdfoasdjfoasdjf

  Vain Suomessa! Ja perussionistit kiimoissaan kannattavat esitystä.

  • Joona ja Valas

   Pitää myös muistaa että koska Suomen Sisu on osa perussuomalaista sionisti-klikkiä, jos teet yhteistyötä Suomen Sisun kanssa, annat siunauksesi tälle poliisivaltio-kehitykselle.

  • Sininen Jää

   Tällaisia ”parodioakritiikkitilejä” pyritään sensuroimaan muun muassa Turkissa, eli ei pelkästään Suomessa.

   Suomen poliisia kylläkin johtaa maanpetturit.

 2. Oikeutus

  Ja mitenkähän telekuuntelu parantaisi tekstin kirjoittamisen selvittämisen? Tässä vain halutaan luoda nopsemmin poliisivaltiota. Koska tekstit ja puheet tallennetaan jo, mutta niitä ei voi käyttää todisteena oikeudessa. Nyt haetaan sitä oikeutusta.

 3. Ks

  Saa olla aika idiootti (ip-lehden toimittaja mm.), että tosiaan sekoittaa virkavallan ja parodiatilin. Yleensä parodiapoliisin nimi on joku Ylikonstaapeli Matti ”Matu” Menninkäinen ja profiilikuvassa tunnettu koomikko. Huomaa, että poliisi on todella epätoivoinen, kun kansa on ”väärää mieltä”.

 4. Nyt se on sitten lopullisesti todistettu: Poliisilla EI ole HUUMORINTAJUA!!!!

 5. Simppa kukkona

  Poliisi on suomalaisia vihaava juutalais-rahaeliitin käsikassara. Poliisi suojelee ei-valkoisia raiskaajia ja pahoinpitelee, sakottaa ja vainoaa valkoista kantaväestöä.

  Poliisi on avoimen suomalaisvastainen, vaikka pitäisi olla puolueeton. Käskyt tulee sisäministeriöstä. Chabadilla suora yhteys sisäministeriöön. Paula ei ymmärrä mistään mitään joten hänelle helppo sanella miten pitääö toimia. Juutalaiset shekelit edistävät suomalaisten kansanmurhaa lahjoen marionetti poliitikot ajamaan agendaa.

 6. truth

  Taidanpa avata PVL-parodiatilin sitten kun olette vallankumouksenne suorittaneet.

  • Anje

   Meinaatko burgeroida sillä?

   • truth

    En, pelkästään sinun ja Erkki Hännisen kommentteja täältä kopioida ja twiitttailla.

  • (((Poliisi)))

   Oletpa nokkela. Vastarintaliike kuitenkin kannattaa vallanpitäjien arvostelua riippumatta siitä kuka vallanpitäjä on – kunhan siihen on aihetta. Miksi luulet, että parodiatilejä on syntynyt ja ne on niin suosittuja? Siksi, että poliisi tekee itse niin typeriä juttuja, että moni luulee jo virallistenkin poliisitilien olevan parodiatilejä, ja parodiatilien olevan virallisia tilejä; jopa poliisiylijohtaja on uudelleentwiitannut parodiatilin älyttömyyksiä. Poliisi on siis yksi parodiaorganisaatio, joka ei tietenkään osaa katsoa peiliin, vaan tekee rikosilmoitukset niistä, jotka heille kuittailee typeryyksistä.

 7. Erkki Hänninen

  Erkki Hänniselle vittuilijat soramontulle & pumpum.

  • truth

   Ihan mieluusti minä pum pum sinua soramontulla jos se kerran on fetissisi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä