Koti Uutisia Poliisi ei “pystynyt” – mies selvitti itse uhkailijoidensa henkilöllisyydet

Poliisi ei “pystynyt” – mies selvitti itse uhkailijoidensa henkilöllisyydet

8

UK_Poliisi

Maahanmuuttokriitikko Markus Jansson julkaisi tammikuussa blogissaan kuvan, josta muslimit raivostuivat. Kuvan julkaisun syynä oli Ranskassa tapahtunut terrori-isku.

Pian kuvan julkaisun jälkeen Jansson alkoi saada tappouhkauksia Suomessa asuvilta muslimeilta. Ilmoitettuaan asiasta poliisille hänelle kerrottiin, ettei poliisi voi selvittää uhkailuja muun muassa siksi, että uhkailijoita on niin “vaikeaa jäljittää”.

Koska poliisi ei halunnut selvittää uhkailijoiden henkilöllisyyttä, päätti mies selvittää ne itse. Nyt Jansson on julkaissut blogissaan uhkailijoidensa kuvat ja henkilöllisyydet. Listalla on kuusi maahanmuuttajataustaista miestä kuvien ja nimien kera.

Yksi heistä on sama mies, jota Helsingin Sanomat on aiemmin käyttänyt lähteenä selvittäessään lähiöiden asukkaiden turvallisuuden tunnetta Tapanilan joukkoraiskauksen jälkimainingeissa. Toinen on Mr. Finland -kisan finalisti.

Janssonin lista on julkaistu muun muassa MV-lehdessä ja sen voi katsoa tästä linkistä: http://mvlehti.net/2015/04/04/lehdistotiedote-maahanmuuttokriitikko-sai-torkeita-uhkauksia-jotka-on-nyt-jaljitetty/

8 KOMMENTIT

 1. Poliisi ei pystynyt koska pelkäsi rasistin leimaa, saatanan munattomat klovnit.

 2. Helsingin Sanomat veljeilee muslimirikollisten kanssa? uUUUH, kukapa olisi uskonut? (huom. sarkasmia)

 3. Näilläkin vähä-älyisillä gorilloilla on monilla varmasti joku tyhmääkin tyhmempi suomalainen emakko petikaverina.

 4. Helsingin Sionisti ei ole myöskään pitänyt ääntä Syyriasta palaavista terroristeista ja heidän aiheuttamasta turvallisuusuhasta suomalaisille. Voidaan siis sanoa että HS antaa näille hiljaisen hyväksynnän, eli tukee terrorismia suomessa. Poliisikin tuntuu olevan kiinnostunut vain henkilöistä jotka asettuvat vastustamaan tätä sionistien järjestämää hulluutta.

  • “HS antaa näille hiljaisen hyväksynnän, eli tukee terrorismia suomessa.”

   Näinhän se menee. Yle romantisoi jihadisteja, näyttivät sen dokumentin “pohjoismaiset taistelijat” tai jtsp.

   KELA puolestaan rahoittaa suoraan terrorismia (Laura Räty: Syyriassa taisteleminen ei ole peruste etuuksien saannille)..

   Lastensairaalaa varten piti kerätä kansalta ja yrityksiltä lahjoituksia, sen sijaan Syyriasta palaavat urhoot ovat “aikamme sotaveteraaneja” joille varmaan rakennetaan veronmaksajien markoilla kultainen palatsi sotilassairaalaksi.

   Joku idiootti, taisi olla demari ihan tosissaan ehdotti että näiden palaavien terroristien jotka ovat murhanneet ja raiskailleet pitkin Syyriaa, tulisi saada veteraanieläke tms.

   Tapanilassa somalit joukkoraiskaavat nuoren naisen, ja Ylellä pidetään keskusteluilta. Keskustelussa ei missään vaiheessa puhuta uhrista, muslimit vain pudistelevat päätään kuinka pojat ovat nyt tuhonneet elämänsä. Lisäksi heidän mielestään “tilastot ovat vain tilastoja” viitaten afrikan/lähi-idän high scoreen raiskauksissa kantaväestöön verrattaen. Joku niistä muslimeista vielä tavallaan kehtasi syyllistää tämän raiskatun tytön, sanoi jotain tyyliin että on ehkä “antanut ymmärtää muttei ymmärtänyt antaa” tai jotain tuon tapaista.

   Tapanilan (jo tällä hetkellä vapaalla jalalla) olevat somali-joukkoraiskaajat saanevat tuomioksi sen pari kuukautta ehdollista, koska suojaväri ja kulttuurierot. Tytön olisi pitänyt pukeutua burkhaan.

 5. Miten voi tollane ruma ählämi päästä “mr finlandiin” onks tää joku tosi huono vitsi vai? Noi muslimi”miehet” ja mustat “miehet” on tosi ällöi ja rumia neitejä.

 6. Katselin noitten FB-profiileja. Ei näillä naisten hakkaajilla huonosti mene. Miksi he ovat täällä?

 7. Taisi poliisi pelätä rasistin leimaa, joten ei uskaltanut tutkia 🙁
  Harmi että suomen poliisi on suuri vitsi, joka uskaltaa vain sakottaa mopopoikia ja puhalluttaa rattijuoppoja mutta esim. terroristit saavat Kelan rahoilla vapaasti rakennella pommeja yms. Kai se on se suvaitsevaisuus.

  Eikö poliisin tarkoitus ollut suojella kansalaisia? olla heidän tukena ja turvana? Nykyisin poliisi on valkoisen, kristitytn kantasuomalaisen pahin vihollinen ja kunniakansalaisten eli muslimirikollisten suojelija. Elämme kyllä jänniä aikoja, sano.

Comments are closed.