Koti Uutisia 14-vuotias tyttö yritettiin raiskata ruotsalaisessa kylpylässä

14-vuotias tyttö yritettiin raiskata ruotsalaisessa kylpylässä

6

Alaikäinen tyttö yritettiin raiskata Ruotsin Borlängessä sijaitsevassa kylpylässä viime viikonloppuna. Poliisi on kertonut tapauksesta hyvin vähäsanaisesti.

UK_Aqua_Nova
Aqua Nova -kylpylä.

14-vuotias tyttö joutui raiskausyrityksen kohteeksi Aqua Nova -kylpylässä Taalainmaan Borlängessä viime viikon sunnuntaina. Poliisi on tapauksesta hyvin vaitonainen eikä kerro tekijästä tuntomerkkejä. Poliisi on kuitenkin ilmoittanut etsivänsä tuntemattomaksi jäänyttä tekijää.

“Voin vain vahvistaa, että tietosi pitävät paikkaansa. Tämä on arkaluontoinen asia enkä voi kertoa tapauksesta sen enempää”, kertoi Lotta Ryberg Borlängen poliisin perheväkivaltayksiköstä Dalarnas Tidningar -medialle.

Vaikka tapauksen yksityiskohdat ovat epäselviä, niin todettavissa on, että maahanmuuttajat ahdistelevat usein ruotsalaisia kylpylöissä. Esimerkiksi helmikuussa 2011 ruotsalaisisä järjesti lapsilleen ja näiden ystäville juhlat Tukholman Husbybadetissa. Tapahtumapaikalla oli myös parisenkymmentä niin kutsuttua yksin saapuvaa pakolaislasta. Lastenjuhlat saivat surullisen lopun, kun “pakolaislapset” joukkoraiskasivat 11-vuotiaan tytön kylpylässä.

Niin ikään vuonna 2010 ruotsalaisnainen joutui pahoinpitelyn kohteeksi Malmön Aq-va-kul-kylpylässä, kun tämä pyysi maahanmuuttajista koostuvaa joukkiota rauhoittumaan. Kaksi vuotta myöhemmin 13-vuotias poika pahoinpideltiin raa’asti samaisessa kylpylässä.

Vuonna 2013 taas uutisoimme, kuinka 18-vuotias afgaani ahdisteli ja uhkasi kuolemalla kahta 13-vuotiasta tyttöä Örnsköldsvikin Paradisbadetissa.

Lähteet: Nordfront.se, Dalarnas Tidningar

6 KOMMENTIT

 1. On ne röyhkeitä. Vaan miksi eivät olisi, kun suojaväri takaa?

 2. Jos joku mutiainen minun lapsen lapsia edes yrittäisi lähestyä sillä mielellä. Tuomio olisi sille hyvin tyly.

 3. Tässä nähdään miten säälittäviä pelkureita noi muslimit ovat. Noi eläimet ei uskalla käydä muutaku porukalla kimppuun tai naisten kimppuun. Jos noi muslimihintit yrittäis käydä meidän miesten kimppuun niin ne toivois ettei koskaan ne olis syntynytkään.

 4. Ja mitään lähteitä kyseiseen uutiseen ei ole? Muut mainitut rikokset, sama, ei lähteitä. Onko kyseessä uutisankka vai huonoa tiedottamista?

  • Uutisen lähteet on kyllä selkeästi merkattu uutisen alle oikeaan reunaan. Eli KVG, jos haluat tarkistaa, onko kyseessä ankka. Ei pitäisi olla kovin hankalaa annetuilla tiedoilla.

   Muissa mainituissa tapauksissa näyttää olevan upotetut lähdelinkit.

   Vastaus kysymykseesi: kyseessä ei ole uutisankka eikä huono tiedottaminen. Sen sijaan kyseessä voi esimerkiksi olla kysyjän puutteellinen havainnointikyky tai lukutaito?

 5. “Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tilaston mukaan Afrikassa ja Lähi-Idässä syntyneiden suhteellinen osuus raiskauksista on 17-kertainen suomalaisiin verrattuna.”
  Törkeää ! Missä faktat ? Voiko oikeuspoliittinen tutkimuslaitos lausua noin rankaisematta ??
  Sama koskee ns. “Tapanilan raiskausta”. Yleisölle ei ole esitetty tuoreita kuvia raiskauspaikalta, vain poliisin epämääräisiä vihjailuja että raiskaajat olisivat ulkomaalaisia. Sama koskee mediaa ! Missä faktat, kysyn minä !! Törkeää rasismia ja kantasuomalaisten harhaanjohtamista, vihanlietsontaa !! Tämä on saatava loppumaan !!

Comments are closed.