Koti Uutisia Perussuomalainen kunnallispoliitikko vastaanottokeskuksen johtajaksi

Perussuomalainen kunnallispoliitikko vastaanottokeskuksen johtajaksi

2

UK_SinisaloPerussuomalaisten Uudenmaan piirin puheenjohtaja ja Kirkkonummen kunnanhallituksen toinen varapuheenjohtaja Pekka M. Sinisalo aloitti perjantaina Evitskogin vastaanottokeskuksen johtajan tehtävissä. 300 turvapaikanhakijan keskus siirtyi samalla Helsingin kaupungin vastaanottokeskukselta SPR:n hoitoon.

Sinisalo on ollut jo kuukauden Aavarannan vastaanottokeskuksessa ohjaajana ja kertoo käyneensä syksyllä Libanonissa tutustumassa pakolaisleireihin Maanpuolustuksen suunnittelukunnan jäsenenä.

Sinisalo pakoilee vastuuta sanomalla, etteivät perussuomalaiset ole tilanneet turvapaikanhakijoita Suomeen. Vaikkei invaasion kaikkein perimmäisin syy perussuomalaisissa olekaan, kuitenkin juuri kyseisen puolueen astuttua joka ainoan lupauksensa pyörtäneen Soinin johdolla hallitukseen tilanne on katastrofaalisempi kuin koskaan aikaisemmin. Perussuomalaiset ei ole omalta osaltaan tehnyt ongelman ratkaisemiseksi yhtään mitään, päinvastoin ollut mukana vain pahentamassa sitä. Puolue tekee itsensä kerta kerralta säälittävämmäksi ja kaivaa pohjattomasta kuopastaan nyt yhä syvempää Sinisalon työllistyttyä monikulttuurisen aivopesun ammattilaiselle SPR:lle.

“Suomi on kuitenkin oikeusvaltio, ja tämä (turvapaikanhakija)asia pitää hoitaa kunnolla […]. Meidän pitäisi saada nämä kaverit nykyistä paremmin tutustumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Heille pitäisi saada jotain tekemistä, aika käy muuten pitkäksi”, kommentoi Sinisalo Viisykköselle vähintäänkin naurettavasti ensimmäistä päiväänsä Evitskogin vastaanottokeskuksen johtajana.

Sinisalon mielestä Evitskogin kyläläiset voivat “täysin huoletta” pyytää turvapaikanhakijoita auttamaan esimerkiksi pihatöissä, sillä turvapaikanhakijoiden “vakuutukset ovat kunnossa”.

Lähde: Viisykkönen

2 KOMMENTIT

  1. Haha, on siinäkin oikea mamukriitikkojen puolue. 😀
    Toivottavasti tämä on jo viimeinen naula persujen arkkuun.

Comments are closed.