Koti Uutisia Rikos Pedofiilijohtaja Epsteinin juutalainen “oikea käsi” edelleen piilossa

Pedofiilijohtaja Epsteinin juutalainen “oikea käsi” edelleen piilossa

5
Ghislaine Maxwell.

Juutalaismiljardööri ja pedofiilijohtaja Jeffrey Epsteinin vankilakuoleman jälkeen julkinen huomio on kääntynyt hänen “oikeaan käteensä” Ghislaine Maxwelliin. Maxwell on seurapiirivaikuttaja, jonka syntyi yhteen Britannian vaikutusvaltaisimmista juutalaisista mediasuvuista.

Epsteiniin liittyvän uuden rikostutkinnan käynnistyttyä Maxwell on paennut maan alle. Vaikka Epsteinin pedofiiliringin uhrit ovat syyttäneet Maxwellia lasten houkuttelemisesta juutalaismiljardöörin seksiorjiksi, ei tätä vastaan ole nostettu ihmiskauppasyytteitä. Epsteinin tavoin myös Maxwell on nauttinut korruptoituneen “oikeusjärjestelmän” suojelusta.

Talousjulkaisu Bloombergin mukaan Maxwellia ei ole löydetty yhdestäkään hänen lukuisista kiinteistöistään. Bloomberg muistuttaa, että Maxwellilla on vaikutusvaltaisia bisneskumppaneita, kuten juutalainen Rothschild-pankkiirisuku. Rahan turvin Maxwellin on helppo jatkaa viranomaisten pakoilua, vaikka häntä vastaan tultaisiin nostamaan syytteet.

Lähde: Bloomberg

5 KOMMENTIT

  • Barbara Sampsonin puheisiin kannattaa suhtautua äärimmäisen skeptisesti. Ensinnäkin ämmä näyttää hyvin juutalaiselta ja New Yorkin lääkäripiireissä on jopa erittäin todennäköistä että ämmä on jutku. Syy miksi jutkut hakeutuvat aktiivisesti lääkärin ammatteihin on se että mikä on parempi asema tehdä goylle vahinkoa kuin lääkärinä ja näin he ovat myrkyttäneet useita heille hankalaksi käyneitä hallitsijoita, kuten esimerkiksi Stalinin. Toiset avain ammatit ovat tietysti lakimiehet ja pankkiirit, jotka tekevät goylle erilaista vahinkoa, mutta vahinkoa kuitenkin.
   Ja vaikka barbara ei jotenkin kumman ihmeellä olisikaan jutku, niin ainakin hän on heidän suosiossaan. Juutalaisten mukaan Barbaran nimittäminen nykyiseen virkaansa (Chief medical examiner) on parasta mitä pormestari on tehnyt heidän yhteisölleen.
   Ja miksi jutkut rakastavat Barbaraa? Koska hän ottaa huomioon juutalaisten “uskonnolliset tuntemukset” ruumiinavauksia suoritettaessa, eli toisin sanoen jutkuille ei tehdä yhtä perusteellista ruumiinhäpäisyä kuolinsyyn selvittämiseksi kuin goylle, koska heidän uskontonsa kieltää sen.

   https://hamodia.com/2014/12/10/de-blasio-appoints-new-chief-medical-examiner/

   Siinä sama englanniksi jutkujen omasta suusta. Meidän goyden onneksi juutalaiset puhuvat paljon ja yltyvät joskus leuhkimaan juonillaan, vaikkakin 80% siitä mitä he suoltavat on paskapuhetta, joka on tarkoitettu meidän harhaanjohtamiseksemme.

 1. Pedofilia, pornografia ja prostituutio ovat juutalaisen rappiokulttuurin 3 peruspilaria. Bolshevikki Lenin jo totesi aikoinaan: “elokuva on taidemuodoista (propagandavälineistä) tärkein”. Hollywood onkin aina ollut näiden 3 paheen levittämiseen valjastettu media.

Comments are closed.