Koti Uutisia Ulkomaat Partiopoikia raiskaavia homoja varten perustettu oma oikeudenkäyntirahasto

Partiopoikia raiskaavia homoja varten perustettu oma oikeudenkäyntirahasto

3

Boy Scouts Of America (BSA) on päättänyt nostaa jäsenmaksujaan 80 prosentilla lievittääkseen taloudellisia ongelmiaan, johtuen järjestöä kohdanneesta seksirikossyytteiden aallosta.

“BSA on tehnyt tämän vaikean mutta välttämättömän päätöksen, jotta voimme jatkossakin tarjota oleellisia palveluja, jotka tukevat kerran-elämässä seikkailuja turvallisessa ja tervetulleeksi toivottavassa ympäristössä.”

Toisin sanoen järjestö perustaa rahaston maksaakseen pikkupoikia raiskaavien homojen aiheuttamat
oikeudenkäyntikulut sen sijaan, että se kieltäytyisi jatkossa ottamasta homoja partioryhmien vetäjiksi.

Lähde: Fox News

3 KOMMENTIT

  1. Samaa mätää mitä Suomessakin, täällä vaan asiat vielä enemmän piilossa kuin jenkkilässä. Englannissa on jo monessa kaupungissa nähty ilmiö että ulkomaalaisten pedofiilijengit saavat jatkaa touhujaan tyttöjen terrorisoimisessa ja alistamisessa seksiorjiksi saastalle jopa vuosikymmeniä. Suomessa ei tehdä mitään tähän päätymisen täälläkin, päinvastoin “ajatusrikosjahti” tulee täälläkin mahdollistamaan että roistot saavat myydä tyttäriämme vuosi toisensa jälkeen ja, Jyrki Kataisen sanoin, “tienata fantastisesti”.

  2. Samaa mätää mitä Suomessakin, täällä vaan asiat vielä enemmän piilossa kuin jenkkilässä. Englannissa on jo monessa kaupungissa nähty ilmiö että ulkomaalaisten pedofiilijengit saavat jatkaa touhujaan tyttöjen terrorisoimisessa ja alistamisessa seksiorjiksi saastalle jopa vuosikymmeniä. Suomessa ei tehdä mitään tähän päätymisen estämiseksi täälläkin, päinvastoin “ajatusrikosjahti” tulee mahdollistamaan että roistot saavat myydä tyttäriämme vuosi toisensa jälkeen ja, Jyrki Kataisen sanoin, “tienata fantastisesti”.

    • Kuinkas monta maahanänkeytyjää se savolainen imbesilli (Katainen) tahtoikaan Suomeen?

Comments are closed.