Koti Uutisia Ulkomaat Juutalainen perusti maailman ensimmäisen vaginamuseon

Juutalainen perusti maailman ensimmäisen vaginamuseon

3
Florence Schechter.

Englannin Lontooseen perustettu maailman ensimmäinen vaginamuseo juutalaisen Florence Schechterin toimesta. Idea tuli siitä, kun juutalainen kuuli Islannissa olevasta penismuseosta ja tajusi, että maailmassa ei ole yhtäkään vaginalle omistettua museota.

Hän sanoo että museon on tarkoitus “Toimia alustana ja kohtaamispaikkana feminismille, naisten oikeuksille, lgbt+-yhteisölle ja intersukupuolisten yhteisölle; haastaa heteronormatiivista käyttäytymistä ja edistää intersektionaalisia, feministisiä ja trans-inklusiivisia arvoja.”

Lähde: HS

3 KOMMENTIT

  1. Vagina- ja holokaustimuseo nyt sitten vaikka samalla lipulla!

    Ja näyttelyn nimeksi ‘Kohdusta hautaan’. (Totuuden mukaisempi nimi olisi kyllä ‘syntyneet marttyyreiksi’)

  2. Naisilla nykyään kova obsessio kaiken pahan kanssa, verta, aborttio, murha, valehteleminen, huoraaminen… Voi vittu nyt.. Tätäkin mun kerhossa pitää kestää

  3. Juutalainen tuholaistorjunta-yhtiö:

    Ahh, te soititte siitä rotta-ongelmasta. Olemme asentaneet syöttejä joissa on jäljitys-sirut. Kun rotta käy teillä syömässä ruokia komerosta, toimii RFID -siru niin että rotta tunnistetaan. Sitten meidän mies tulee sinne, jäljittää tuon pahaa tehneen rotan ja poistaa sen viemällä metsään.

    Tämä maksaa sata Euroa per rotta, mutta näin varmistuu että asialle tehdään jotakin, ja hankalat rotat saadaan pois sieltä häiritsemästä. Kunhan maksatte laskun ajoissa, varmistatte että vastaamme myös seuraavan rotan käyntiin kodissanne tehokkaasti, etsien sen rotan käsiimme ja vieden sen pois.

Comments are closed.