Koti Uutisia Pankkien vaino Vastarintaliikettä kohtaan kiihtyy

Pankkien vaino Vastarintaliikettä kohtaan kiihtyy

10

Muiden muassa Expressenin valitettua artikkelissaan siitä, että Nordea on tarjonnut palveluitaan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ruotsalaisen osan alaisille yhdistyksille (jotka ovat täysin laillisia), useat pankit ovat ryhtyneet järjestön vastaisiin toimiin sulkemalla järjestön pankkitilit. Tähän ovat osallistuneet Nordea, Handelsbanken sekä Swedbank.

Kaikki pankit ilmoittavat syyksi tilien sulkemiselle sen, että Vastarintaliikkeen alaisten yhdistysten arvomaailma sotii pankkien arvoperustaa vastaan. Pankit eivät kuitenkaan selvitä sen enempää sitä, mitkä arvomaailmojen eroavaisuudet ovat olleet ratkaisevia. Pankkitilien sulkeminen tarkoittaa, että liikkeen ruotsalainen verkkokauppa Kampboden on tällä hetkellä alhaalla ja mahdollisuus lahjoittamiseen Swishin ja Plusgiron kautta on poistunut. Uusien ratkaisujen löytämiseksi työskennellään parhaillaan.

Nordfront kirjoittaa, että uusi mahdollisuus rahan lahjoittamiseen järjestön ruotsalaiselle osalle anonyymisti ja turvallisesti julkaistaan tämän viikon aikana. Nordfront suosittelee tukemaan järjestöä Hatreonin kautta, asioimalla liikkeen suomalaisessa Kadulle.com-verkkokaupassa ja liittymällä mukaan taisteluun omaa kansaansa kohtaan vihamielistä valtiovaltaa vastaan!

 

Lähde: Nordfront.se

10 KOMMENTIT

 1. Nordea, Handelsbanken sekä Swedbank. Kuulostaa hurripaskaläjiltä. Paskat näillä mitään arvomaailmaa ole. Ovat vetäneet herneet nenäänsä kun paljastuvat veronkierron neuvomisesta ja näin ollen yrittävät viimeisenä keinona pelastaa oman nahkansa ohjaamalla keskustelu muualle. Ruotsi on paska maa.

 2. Eikös pankkien arvomaailma ole huijata, petkuttaa ja kusettaa sekä asiakkaitaan että maan verottajaa. Samalla kun koitetaan alistaa kokonaisia mantereita pankkiirien mielivallan alle, kiristämällä ja uhkailemalla.

  Kansallismielisten mielissä on tukea ja vahvistaa omaa kansakuntaa ja varsinkin sen työväestön elinoloja. Tämän verran kansallismielisten “arvomaailma sotii pankkien arvomaailmaa vastaan”.

 3. “Arvopohja” on jo niin likainen käsite, että ainakin Hillary Clintonin ja hänen Billynsä “arvopohja” merkitsee neljän käden sormissa laskettavia salamurhia ja pedofiliaa.
  Juutalaiset hallitsevat pankkimaailmaa.ja ruotsalaiset ja suomenruotsalaiset raharikkaat Wahlroosista alkaen ovat myyneet sielunsa isänmaattomalle rahalle ja mammonalle.
  Lisäksi kuten Kärkkäisen tapauksessa paskat housussa olevat sidosryhmät pelkäävät asiakkaidensa ns. “maineensa” puolesta, koska jo yleisenä muoti-ilmiönä pidettävä kintun nosto isänmaallisille ja jopa karvahattu -kansallismielisille 1980-luvun lippulaulun käden lippaan vetäjille ja Porilaisten Marssista silmänurkkansa kostumaan saaneiden kesämökki makkaranpaistajia aletaan syrjimään ja ajamaan nurkkaan tilan käydessä yhä pienemmäksi aivan samoin kuinka hirttonarua vähävähältä kiristetään yhä tiukemmalle kunnes se lopullisesti laitetaan “kurkuttamaan” niin tiukoille, että suvaitsevaisille, kommunisteille ja juutalaisille suurinta vihollista ja pahuutta edustavat tahot kansanmurhataan “humanismin” ja jälleen kerran sen kuuluisan “ARVOPOHJAN” nimissä, joka merkitsee tämän päivän KANSANVIHOLLISTA.

 4. Raha pitää hoitaa käteisenä lahjoituksien ym:n kohdalla tai apporttina (vaihtotyönä), ei tilisiirtoina pankkien kusettajien kautta ja intialaiseen tapaan kultana mihin ei demlajuristit ja muut kipapäät pääse iskemään saastaisia kouriaan ja rahoittamaan sillä islamia ja kansamurhaamme http://kansanmurha.blogspot.fi (Huomio mika johan illman valtionsyyttäjänä ajoi kertaalleen blogin alas, vaan totuus ei pala tulessakaan)

  Seppo Lehto Kansanmurhaamme vastaan

  Nouskaa kaikki vastarintaan, minimoikaa yhteiskunnan rahoitus

 5. Miten nuo pankit voi sulkea Vastarintaliikkeen pankkitilejä “väärän” poliittisen aatteen takia? Varsinkaan jos ei ole epäiltyä rikosta minkä takia viranomaiset vaatisivat pankkitilejä jäädytettäviksi.

  • Hei, kansallissosialismi on rikollis-pankkiirien mukaan rikollista, joten tilit jäähän jotta korruptio voi jatkua ilman häirintää.

 6. Bitcoin on yksi vaihtoehto, mutta ongelma siinä on, ettei monet osaa käyttää sitä. Ja luulisi nyt pankki löytyvän. ☺

 7. Miksi esim. Kärkkäinen tai joku muu hieman rahakkaampi kansallismielinen toimija ei perusta omaa pankkia ja ala painaa rahaa tyhjästä? 2% osavarantovaatimus kun täyttyy niin lopun voi luoda kirjanpidossa. Eli jos on 20 000 Euroa “oikeaa” rahaa niin voi luoda ja lainata ulos yhteensä miljoona euroa. Takaisin maksu sitten kun ehtii. Näin saisi kansallismielinen kenttä hieman lisäpotkua. Samalla jipolla voi maksaa myös valtiovelan pois. Tarvitaan kokonaan rinnakkaisia järjestelmiä.

  https://markusjansson.blogspot.fi/2011/04/lainaussuomen-eurovelan-pois-maksaminen.html

Comments are closed.