Koti Uutisia Suomen juutalaislehti iloitsee Saksan poliisivaltiokehityksestä

Suomen juutalaislehti iloitsee Saksan poliisivaltiokehityksestä

4
Klikkaa kuva suuremmaksi!

Suomen juutalaisten pää-äänenkannattaja HaKehila iloitsee uudessa numerossaan Saksan poliisivaltiokehityksestä. Saksassa viranomaiset ovat iskeneet kovalla kädellä kansallismielisten sananvapautta vastaan. Juutalaisjulkaisun mukaan maa onkin “rohkea edelläkävijä”.

HaKehila on erityisen huolestunut kansallismielisten kyvystä levittää sensuroimatonta tietoa sosiaalisessa mediassa. Juutalaisjulkaisu kirjoittaa kuitenkin tyytyväisenä, että lainsäätäjät sekä rahamaailman “monikansalliset jätit” ovat alkaneet nyt taistella ilmiötä vastaan.

HaKehila maalaa innostuneena kuvaa orwellilaisesta tulevaisuudesta, jossa robotit valvovat ja sensuroivat kansallismielistä toisinajattelua vuorokauden ympäri: “Googlella kehitetään parhaillaan algoritmeihin perustuvaa koneellista moderointia, jossa kone opetetaan löytämään ‘vääriä’ sanoja tai lauseita sisältäviä tekstejä.”

“Asiat etenevät kuitenkin tuskastuttavan hitaasti” Suomen juutalaisyhteisön mukaan kansainvälisellä tasolla. “Onneksi” Saksa on kuitenkin päättänyt alkaa johtaa maahanmuuttokriitikoihin ja kansallismielisiin kohdistuvaa ajatusvainoa.

Juutalaislehti kehuu Saksan uutta lakia, “joka antaa mahdollisuuden määrätä erittäin suuria sakkoja” palveluntarjoajille, jotka eivät poista vuorokauden sisällä “vihapuhetta” sosiaalisen median alustoiltaan. Sakko on pahimmillaan jopa 50 miljoonaa euroa.

HaKehila on liputtanut pakkomonikulttuurisuuden puolesta koko lehden historian ajan, mikä on ollut erityisen kiusallista Suomen sionististen “maahanmuuttokriitikoiden” kannalta. Kuten lokakuussa uutisoimme, Suomen juutalaisyhteisö valmistautuu nyt jopa tuhansia “väärinajattelua” sisältäviä kansallismielisiä artikkeleita käsittävään ajatusrikosoikeudenkäyntiin.

 

Lue myös:

Juutalaislobbyn vihaamia ryhmiä luokiteltu taas “terroristisiksi”
Saksan juutalaisjärjestöt varoittavat isänmaallisuudesta
Suomen juutalaisjohtaja murhaa sananvapauden

4 KOMMENTIT

  1. Luulin Suomen juutalaisia isänmaallisiksi. Taitanen tarkistaa kantaani…?

  2. Ehkä Suomen juutalaiset olivat edes vähän isänmaallisia WWII aikana, jolloin kaiketi pääosa juutalaisperäisistä miehistä taisteli Suomen armeijassa siitä huolimatta, etenkin jatkosodassa olivat liittosuhtessa Saksan kanssa. Tosin saksalaiset ja juutalaiset pyrittiin pitämään kaukana Wehrmachtista, joka tosin ei ollut Kansallissosialistisen puolueen suoranainen jäsenistöstä koostuva armeija vaikkakin se oli antanut omasta aloitteestaan antanut Adolf Hitlerille uskollisuuden valansa hetikohta v. 1933 jälkeen Hitlerin puolueen voittaessa Saksan parlamenttivaalit. Ainakin v. 1919 Suomen laissa oli pykälä siitä, etteivät juutalaiset saa omistaa maata Suomessa.
    Sinänsä minkään Länsimaan tai muunkaan maan juutalaiseen etniseen ryhmään ei voi luottaa kuin kirveen silmään, koska juutalaisuus on ensisijaisesti sitoutunut Mooseksen uskoon ja Liittosuhteeseen Jumalansa kanssa, joka on antanut nk. Luvatun maan heille kotimaaksi eli Israelin. Tämän lisäksi juutalaiset ovat korotetut uskontonsa ja nimenoimaisen liittosuhteensa Jumalaansa hallitsevaan ja etuoikeutettuun herra -kansa rotuun, joka heidän tapauksessaan ei ole synti eikä mikään kuten Adolf Hitlerin käsite Arjalaisesta ylemmyydestä verrattuna muihin rotuihin ja jota tästä syytä pidetään rasismin korkeinpana ilmentymänä “väärin ajatteluna”. Yhdysvalloissa olevan ns. kaksoiskansalaiset, jotka ovat pesiytyneet Yhdysvaltain hallintoon eivät istu edes kahdella tuolilla, vaan palvelevat yksinomaisesti Israelin etujen ja valtapyrkimysten edistämiseksi Lähi-idässä kusettaen valkoista amerikkaa mennen tullen. Juutalaiset ovat kautta historian olleet suurinpia sensuurin -maakareita vallankin pyrkimyksissään peittelemään omia ihmisoikeusrikoksiaan ja rahamaailmassa tehtyjä sekä tehtäviä suhmurointejaan. Viimeksi juutalaiset saivat läpi Amazonin kirjojen poltto-oikeuden, jotka käsittelevät heidän kannaltaan “ikäviä” tosiasioita eli juutalaisten harjoittamia rikoksia ja likaista käärmemäistä sotaansa kristittyjä “pakanoita” vastaan

    • Valitettavasti asia on pääpiirteissään näin, kuten edellä kuvasitte…!

Comments are closed.