Koti Uutisia Pakolaisia myös Savitaipaleelle?

Pakolaisia myös Savitaipaleelle?

14

UK_Savitaipale

Savitaipaleen kunta aloittaa pakolaisten vastaanottamista koskevan kartoituksen. Kunnanhallitus ottaa asian käsittelyyn Suomen Punaisen Ristin Savitaipaleen-osaston ja Savitaipaleen nuorison tukiyhdistyksen kehotuksesta.

Etelä-Saimaa -lehti kutsuu monikulttuurijärjestöjen tekemää aloitetta kiintiöpakolaisten vastaanottomahdollisuuksien selvittämisestä “kuntalaisaloitteeksi”.

Savitaipaleen asettama työryhmä kartoittaa pakolaisten vastaanottoa sosiaali-, terveys- ja sivistystoimen sekä asumisen näkökulmasta. Kuten yleensä tapana on, myös Savitaipaleella pakolaisten vastaanottoa perustellaan väestön ikääntymisellä ja työvoimapulalla.

Lähde: Etelä-Saimaa

14 KOMMENTIT

 1. Savitaipaleen(kin) raiskaustilastoissa tullaan siis näkemään monikulttuurista rikastusta.

 2. Ei helkakri tätä nykyajan menoa, leikataan vanhustenhuollosta, koulutuksesta ja terveydenhuollosta ja lisätään tänne sakkia joilla on törkeä yliedustus rikostilastoja. Tulee paha olo kun miettii tätä nykymenoa.

 3. Todellinen syy tuohon hommaan lienee Savitaipaleen kunnan persaukisuus. Saavat valtiolta lisäavustusta ottamalla pakolaisia, jotka olisivat kunnalle pelkkä taloudellinen rasite ilman lisätukiaisia, elleivät työllisty yksityissektorille.

 4. Taas uusi Pudasjärvi.Kuinka paljon tarvitaan ennen kuin tajutaan kuinka tuhotaan pienet kunnat ja niiden talous.

 5. Sama laulu joka puolella. Myös entinen “emäpitäjä” Rautalampi on kohta etuliitteensä mukainen.

 6. Hehdon säkki lyhytjyväistä riisiä edustaa Afrikan ja Aasian köyhää väestöä.
  Länsimaat ottaa teelusikallisen lottovoittajia tänne paapottaviksi, islamilaiset eivät koskaan sopeudu länsimaiseen yhteiskuntaan. Kuvitellaan pelastaneemme koko maaima voi että on hyvä omatunto. Unohtuu että siellä se loppuosa säkistä kärvistelee köyhyydessä ja kurjuudessa. Teelusikallinen puolestaan tehtailee rikoksia ja kurjistaa elämäämme.

  Savitaipaleelle pakoloisia haluaa Wahlroos jolla on kuulemma tyhjiä asuntoja vuokrata pakoloisille sekä Punaisen Ristin Savitaipaleen paikallisosaston johtaja jolla mimmiliiga tärisevästisuvaitsevaisia tyhjäpäitä valmiina palvelukseen.

  SPR:n suvakkivajakkifemakot tärisevät odotuksesta, eipähän enää tarvitse wanhuksia ulkoiluttaa pyörätuoleissa. Kohta päästään kahvinkeittoon afrikkalaisille ja arabeille,salskeita uroita tulossa, korjaan lapsukaisia.

 7. Heikki Kunttu unohtaa mainita, että on niitä loisia Suomen maassa ihan omasta takaakin. Kumpi sitten on pahempi; suomalainen loinen joka elää koko elämänsä toisten kustannuksella vai ulkomailta tuotu loinen? Katso Heikki peiliin ja arvostele vasta sitten!

  • Siitä en tiärä kumpi on parempi loinen, mutta jos meillä on suomalainen loinen niin mihin tarvitsemme afrikkalaista loista?

  • Kansallissosialistisessa yhteiskunnassa ei ole loisia, ei yhtään. Ei ole yhtään syytä olla loinen, pakotettua työttömyyttä ei ole lainkaan.

   Kaikki kansalaiset tekevät työtä, ruumillista tai älyllistä, kykyensä mukaan kansakunnan eduksi ja hyväksi, joko vapaaehtoisesti tai pakotettuna. Mikäli varoitukset eivät mene perille eikä loisiva henkilö poistu maasta vapaaehtoisesti ja vain jatkaa loisimisen – sellaisille paatuneille loisille järjestetään ohjattua toimintaa uudelleenkasvatusleirillä. 8 tuntia työtä (pääsääntöisesti ulkotyötä), 8 tuntia unta, 8 tuntia terveellistä ohjattua toimintaa 6 kk annoksina pelastaa heikkoja kansalaisia rappiolta ja kuolemalta.

   Kansallissosialismi palvelee Elämää ja Terveyttä siinä missä Demokratia tappaa ihmisiä ja yhteiskuntia, saastuttaa sieluja ja ylistää kaiken sairaan, rappiollisen ja perverttisen, kuten jokainen voi huomata. Tästä syystä loiset, degeneratiiviset ja turmeltuneet kaksijalkaiset eivät tykkää kansallissosialismista, koska se ei anna kenellekään oikeutta kunniattomuuteen (F.M.Dostojevskin sanojen mukaan).

   P.S. Ulkomaisia loisia karkotetaan välittömästi ilman mitään vittelyä, se on selvä se.

 8. Sovitaanko kuitenkin niin ettei suomalaisilla loisilla ole oikeutta arvostella ulkomailta tulleita loisia? Annetaan se oikeus vain niille jotka pitävät tätä yhteiskuntaa pystyssä.

 9. Ihmeellistä ahdasmielisyyttä Savitaipaleella. Nythän siellä olisi tilaa uusille Kela-goldilaisille kun Heckler Kochkin on muuttanut muille maille.

Comments are closed.