Koti Uutisia Ruotsin kuningas: “Meillä on mahdollisuus ja varaa joukkomaahanmuuttoon”

Ruotsin kuningas: “Meillä on mahdollisuus ja varaa joukkomaahanmuuttoon”

13

UK_kuningas_maahanmuuttovirastolla

Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa vieraili perjantaina Maahanmuuttoviraston pääkonttorilla Norrköpingissä, missä hän piti myös lehdistötilaisuuden. Lehdistötilaisuudessa kuningas totesi, että on Ruotsin “vastuu” luovuttaa Euroopan ulkopuolisille kansoille esi-isien maa, jota Ruotsin hallitsijat häntä ennen puolustivat. Kuninkaan mukaan Ruotsilla on myös resursseja joukkomaahanmuutolle.

“Meillä on tähän mahdollisuus ja varaa. On selvää, että kaikkien täytyy auttaa toinen toistaan. Kaikkien tulee olla toistensa apuna”, toisteli kuningas, joka on luultavasti itse Ruotsin suurin etuudensaaja, johon joukkomaahanmuutto tuskin taloudellisesti vaikuttaa.

Maahanmuuttoviraston ennusteen mukaan Ruotsi ottanee vastaan noin 90 000 turvapaikanhakijaa vuoden 2015 aikana. Kaarle XVI Kustaan mielestä ruotsalaisten on huolehdittava siitä, että joukkomaahanmuutto “toimii”, vaikka siirtymävaiheen aikana saattaakin syntyä ongelmia. “On kaikkien vastuulla saada pakolaisten vastaanotto toimimaan, vaikka matkalla saattaakin syntyä ongelmia”, kuningas painotti.

Ruotsin Maahanmuuttoviraston pääjohtaja Anders Danielsson piti kuninkaan vierailua kunnia-asiana. Lisäksi vierailu antoi hänestä Maahanmuuttovirastolle sen “ansaitsemaa” huomiota turvapaikanhakijoiden vastaanottamistyössä.

Lähteet: Nordfront.se, Sveriges Radio

13 KOMMENTIT

 1. Noin se kuningas irtisanoutui tehtävästään suojella isänmaataan. Onneksi on SMR, mihin Ruotsi heitä ilman joutuisikaan?

 2. Siis ei hyvää päivää!! Siinä taas valehdellaan kansalle päin näköä. “Matkalla saattaakin syntyä ongelmia”.
  No, niitä ongelmia on nyt syntynyt niin paljon, että ne eivät enää ole korjattavissa. Mikä velvollisuus Ruotsilla ja ylipäätänsä koko Euroopalla on luovuttaa maansa ja elämäntapansa vieraiden kansojen käsiin? Herätys!

 3. Kaarle XVI Kustaan mielestä “ruotsalaisten on huolehdittava siitä, että joukkomaahanmuutto ”toimii”, vaikka siirtymävaiheen aikana saattaakin syntyä ongelmia.”

  Ruotsissa raiskataan nyt maailman kolmanneksi eniten naisia suhteessa väkilukuun ja tämä maa oli ennen joukkomaahanmuuttoa maailman turvallisin paikka asua. Tuo äijä on aivan hullu ja pitää laittaa vastuuseen noista vihapuheista.

 4. Kalle on sekaisin kuin seinäkello. Ruotsi on konkurssissa 5 vuoden sisällä, kun puolikin miljoonaa loisijaa tulee elätettäväksi lisää. Kalle voi havahtua 10 vuoden kuluttua ikävään tilanteeseen. Kuninkaan linnan ympäristö on täysin islamin valloittamaa, ja kunkku itse voi asua ainoastaan tuhansien miehien muodostaman henkivartiokaartin avulla linnassaan. Voi hyvinkin olla, että koko perhe vielä lähitulevaisuudessa mestataan jihadistien toimesta, kun islam saa yliotteen Ruotsista. Tähän menee tuskin 20 vuotta.

 5. Tämänkaltainen maanpetos pistää miettimään mikä helv. On Ruotsin kuninkaallisten “virka” edes siellä? Kulttuurimarxilaisia tusinajulkkiksia koko perhe!

 6. Helppo huudella muille sieltä ikiomasta norsunluutornista että laittakaa homma toimimaan. Jos sama meininki jatkuu niin Ruotsissa ei ole kuningasta kymmenen vuoden päästä. Linnan muurit sortuu ja tilalle rakennetaan moskeija.

 7. Kerran kenties paras maa tulee olemaan kehitysmaa muutamassa vuosikymmenessä. Surullista.

 8. Ahaa eli nyt se “joukkomaahanmuutto” voi alkaa, mitäköhän se aiempi maahanmuutto oli? Vaikka itse en ole mikään monarkisti, monarkki perinne on arvokas perinne joka ulottuu monen sadan vuoden päähän Ruotsissa, mutta onhan tämä surullista nähdä että Ruotsin kuningas päättää myydä oman kansansa poliittisen korrektiuden hyväksynnän puolesta, toivottavasti koko monarkkia hävitetään kun me tulemme valtaan koska tämä mies on häpäissyt pitkän ja arvokkaan kansallisen perinteen jolla ei ole enää mitään arvoa.

 9. Vai siirtymävaihe aiheuttaa ongelmia. Milloinhan he meinaavat lopettaa tuon siirtymävaiheen? Näyttäisi siltä, että maahantunkeutujia ja soluttautujia tulee aina vain enemmän ja enemmän.

  Loppuuko se, kun viimeinenkin ruotsalainen on raiskattu ja murhattu?

 10. Ton kunkun on helppo huudella sieltä linnastansa, kun ei itse joudu olemaan mutiasten kanssa missään tekemisissä.

Comments are closed.