Koti Uutisia Kotimaa Paikallislehti uutisoi Vastarintaliikkeen valomainoksista

Paikallislehti uutisoi Vastarintaliikkeen valomainoksista

14

Torstaina Mikkelissä joukko kansallissosialisteja kiinnitti Valtatie 5:n yli menevän sillan molemmille puolille Vastarintaliikkeen näyttävät valomainokset. Mainokset olivat esillä vajaat kaksi tuntia, joten sadat autoilijat näkivät ne.

Mainosten oltua esillä reilun tunnin ajan saapui paikalla käymään myös poliisipartio, joka otti kahden henkilön tiedot ylös “varmuuden vuoksi”, sillä joku liikkeen sanomasta suuttunut oli hälyttänyt heidät paikalle. Rikosepäilystä ei kuulemma ollut kyse. Poliisi on aiemmin vastaavanlaisessa tilanteessa myöntänyt, että se profiloi liikkeen toimintaan osallistuvia henkilöitä ilman muodollisia rikosepäilyjä.

Poliisit käyttäytyivät melko asiallisesti ja poistuivat lyhyen juttutuokion jälkeen. Heidän lähdettyä mainosten esillä pitoa jatkettiin vielä jonkin aikaa, mutta liikenteen hiljennyttyä aktivismi päätettiin lopettaa siltä erää.

Paikallislehti Länsi-Savo uutisoi mainoksista hyvin nopeasti. Lehden jutussa oli joitain asiavirheitä, kuten se, että poliisit olisivat poistattaneet mainokset, mutta näin ei todellisuudessa tapahtunut. Länsi-Savon jutussa oli haastateltu komisario Jari Uusitaloa PolPon tilannekeskuksesta, mikä kertoo huvittavaa kieltään poliisin toiminnasta. Tekstissä vihjaillaan, että kyse olisi jonkinlaisesta rikoksesta, mutta vielä ei ole keksitty oikeaa rikosnimikettä.

– Hänen mukaansa kyse voisi mahdollisesti olla esimerkiksi järjestyslain vastaisesta toiminnasta, lehti kirjoittaa.

Valomainoksia käsittelevästä uutisesta tuli lähes välittömästi lehden luetuin juttu ja ihmiset myös kommentoivat uutista. Käytännössä kaikki kommentit olivat joko tempaukseen positiivisesti suhtautuneita tai sitten niissä ihmeteltiin poliisin toimintaa. Koska kommentit saivat lehden lähestymistavan koko asiaan näyttämään naurettavalta ja Vastarintaliikkeen myönteiseltä, päätti Länsi-Savon toimitus sulkea koko kommentointimahdollisuuden ja poistaa jo siellä olleet kommentit, vaikka ne olivat täysin asiallisia ja lehden ennakkomoderoinnin läpäisseitä.

Lähde: Länsi-Savo

14 KOMMENTIT

 1. Erinomainen näkyvyys oikeaan aikaan, upeaa toverit.
  Taitaa lehden sensori saada uuden pestin urheiluosiossa tai käsiarkistossa (on kuitenkin hyväveli systeemin kautta päässyt toimeen).
  Niin, tämähän ei kuulu suoranaisesti järjestyslain piiriin saati että sieltä löytyisi kieltävää kohtaa, koska mainokset eivät aiheuttaneet haittaa/häiriötä liikenteelle saati ihmisille millään muotoa, siinä Polpolla on kova keksiminen ihan omaksi kirjoittamattomaksi lain kohdaksi jos meinaa sanktioita esittää.

  • Helppohan sitä on saada syytteet nostettua. Pyytää muutama ‘paikalla ollut todistaja’ tekemään rikosilmoituksia. Ilmoituksen tekijät sanoo, että mainoksessa oli pyörinyt lain vastaisia tekstejä, vaikka ei olisikaan ollut.

 2. RADIKALISOITUVAN kansan uutiset.

  “Viranomaisten hampaattomuuden vuoksi monissa Euroopan maissa on muodostunut tavaksi, että paikallinen väestö aika ajoin kostaa yhteisöönsä kohdistuvan ei-valkoisen väkivallan. Itä-Euroopassa kansallismieliset ja paikalliset tekevät säännöllisesti kostoiskuja maan romaniväestöä vastaan, Ukrainassa edellinen isompi yhteenotto oli viime kuussa. Alkuvuonna italialainen Luca Traini kosti nuoren italialaistytön murhan lähtemällä kaupungille ampumaan afrikkalaisia.

  Keski-Euroopassa on tehty lukuisia polttopulloiskuja vastaanottokeskuksiin ja moskeijoihin. Pari vuotta sitten jalkapallokannattajat ja kansallismieliset hyökkäsivät Tukholman keskustassa ruotsalaisia ryöstelleiden ja ahdistelleiden pohjoisafrikkalaisten maahanmuuttajajengien kimppuun. Onpa Oulussakin rikottu moskeijan ikkunoita ja Kouvolassa ammuttu kohti vastaanottokeskusta.”

  Ottakaahan onkeenne, suomalaiset.

 3. Hieno valoilmiö pimenevässä talvi-illassa! Joku hälmöläinen ei sitä kuitenkaan kestänyt ja soitti allensa laskeneena PolPolle.

 4. Pariisin rauhansopimus kieltää kaiken valtaapitävän, loisivan eliitin todellisen vastustuksen: hitleriläis- ja natsistismieliset puolueet ovat todellakin laissa kiellettyjä. Siinä syy miksi Vastarinta uskoo ennemmin radikalisoitumiseen. Itsekin on pakko myöntää äänestäneensä PerusSionisteja viime eduskuntavaaleissa. PS on ollut alusta asti pelkkä valeoppositio, jolla nurisevan kansan äänet siiretään Ö-mappiin. Tällä hetkellä AINOA Suomen asiaa ajava järjestö on Kansallinen Vastarinta, joka on Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen osasto.

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592 ← Käykää tuolla, vaikka tosin on pysähtynyt täysin hyvin alkanut nimien kerääminen. Mainostakaa ihmeessä joka paikassa missä vain voitte. Jos joku vielä Jewbookissa on, niin siellä laittakaa kavereille & tutuille linkkiä.

  Ja kyseessähän siis oli GCM:n vastustus!

 5. Kaikki valtamedia on samaa paskaa, tiedän ammattini puolesta hyvin millainen hyväveliverkosto näiden suomalaisvastaisten päätoimittajien välillä on.

 6. Kyllä tämä on rikoksista pahin! Terrorismi, murhat, raiskaukset ja rikollisjengit eivät ole mitään verrattuna tähän!

 7. taidettiin iljalle maksaa mukava summa 🙂 Ei sanakaa juutalaisista tai vapaamuurareista tai rahajärjestelmästä??? Kova ukko ei siinä mitään kovempi ku ykskään urheilija tässä maassa!! Mutta nyt pitäis tehä markku uuspaavalniemet ihan tosissaan!!!

  Ja miksi korostaa tota M kirjainta :)!!! Teki todennäkösesti soinit!! kenenkään agentti ei voinut olla koska oikeasti kärsi paljon!! Oli miten oli iljalle voimia ja hoida jutkut vittuun tästä maasta ja euroopasta!! Venejältä ei onnistu, on hallinnu venäjää jo iät ja ajat!!

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2018/06/07/katastrofi/

  Suomalainen ihminen yhteiskuntaa hoitamassa = katastrofi

  Puhun katastrofista, joka tuhoaa Suomen ja Suomen kansan absoluuttisella varmuudella. Katastrofin syy on suomalainen ihminen itse.

  Katastrofi on automaattinen seuraus siitä, ettei suomalainen ihminen ymmärrä yhteiskuntamme toiminnan selkärankaa, raha- ja pankkijärjestelmäämme. Raha- ja pankkijärjestelmämme ei ole osa yhteiskuntaamme vaan yksityinen kansainvälinen rikoshanke, jolle Suomen kansa on antanut maassamme monopoliaseman. Tuossa rikoshankkeessa raha on korollista velkaa noille (juutalaisten johtamille) kansainvälisille rikollisille. Raha tulee liikenteeseen vain velkana, ottamalla sitä lainaksi pankeista. Kaikki liikenteessä oleva raha on pankista lainattua. Jos kaikki maksaisivat pankkivelkansa yhtaikaa pois, mihinkään ei jäisi rahaa. Rahaa on liikenteessä velkojen nimellisarvon verran, mutta koska pankeille on maksettava takaisin tuon nimellisarvon lisäksi korot, yhteiskunnassa on koko ajan takaisin pankeille maksettavaa enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Tämä pakottaa yhteiskunnan jatkuvaan lisälainaamiseen. Aina jonkun jossakin on pakko ottaa lisää velkaa selvitäkseen entisistä veloista. Yhteiskuntaan syntyy eksponentiaalisesti syvenevä velkakierre ja velkaorjuus, ja lopulta yhteiskunta tuhoutuu.

  MEENEEKÖ RAHAJÄRJESTELMÄ JAKELUUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mitä luulette laitettiinko ilja ruotuun?????? Kova ukko ei siinä mitään!! Kesti kauemminki moni muu!! Varmaa näki minkälainen paska kansa tämä on pääosin 🙂

 8. Valomainos VS. Raiskauksia, joukkoraiskauksia, murhia, terrori-iskuja, pahoinpitelyjä, ryöstöjä, ryöstömurhia ja etc… etc…. etc….

  Kysymys kuuluu: Kummasta kerrotaan valtamediassa suurimmin kirjaimin ja kummat tapaukset saavat poliisin aktiivisemmin sekä kiireimmin paikalle sitten vaikka ensi kerran puoleen vuoteen emännän päältä kiskottuna?

Comments are closed.