Koti Uutisia Sionismi Financial Times valitsi Sorosin vuoden henkilöksi

Financial Times valitsi Sorosin vuoden henkilöksi

9
George Soros.

Financial Times -lehti valitsi juutalaismiljonääri George Sorosin vuoden henkilöksi. FT:n artikkeli alkaa sanoin: “Mies, joka kokee päivittäin hyökkäyksiä aktivisminsa ja liberaalin maailmankuvansa takia, vaikuttaa kuitenkin optimistiselta.” FT perustelee päätöstään yleensä sillä, mitä vuoden henkilö on saavuttanut. Tänä vuonna kriteerinä olivat myös Sorosin “arvot” ja niiden esittely.

Soros on rahoittanut liberaalia, antirasistista, juutalaista ja käytännössä kaikkea valkoisille haitallista toimintaa jo kolmen vuosikymmenen ajan. Soros pitää itseään hyväntekijänä, koska hänen on pakko tehdä jotain oikein, mikäli vastaanotto on näin negatiivista.

Kyse on valkoisten eurooppalaisten selviytymistaistelusta, joten Sorosiin suhtaudutaan usein negatiivisesti. Soros myös harmittelee häneen yhdistettyjä salaliittoteorioita.

Lähde: Financial Times

9 KOMMENTIT

  1. Voisiko tuo kävelevä rahasäkki häipyä rahoinensa tältä planeetalta!

  2. Lionel Barber on nykyinen FT:n päätoimittaja. Ulkoinen habitus viittaa miehellä vahvasti yhteen rottamaisesti elävään rotuun ja lonkeronsa kaikkialle levittäneeseen uskontokuntaan.

  3. Hieno suurmies! Soros on Jumala, pienen ihmisen ja vähemmistöjen puolustaja. Sankari, joka tuo valoa tähän pimeään maailmaan.

  4. Kumminkin maksoi Financial Timesille niin paljon että heidän oli pakko valita Soros.

  5. Mies on saatanasta seuraava.- Sen vahvistaa hänen “arvopohjansa”.

Comments are closed.