Koti Uutisia Kotimaa Oulussa kansallismielinen kulkue itsenäisyyspäivänä

Oulussa kansallismielinen kulkue itsenäisyyspäivänä

9

Oulussa järjestetään itsenäisyyspäivänä kansallismielinen kulkue. Kulkue on tarkoitettu niille pohjoisessa asuville kansallismielisille, jotka eivät esimerkiksi välimatkan vuoksi pääse Helsingin tapahtumiin.

Soldiers of Odin-järjestön oli tarkoitus järjestää Kemissä oma kulkueensa, mutta se on nyt peruttu ja ihmisiä kehotetaan osallistumaan Oulun tapahtumaan. Järjestö kirjoittaa VK-sivullaan: “Muutos tapahtumaan..
Meillä oli tarkoitus järjestää Kemissä 06.12.2019 soihtumarssi niille jotka Helsinkiin ei pääse. Oulussa järjestetään myös samanlainen tapahtuma ja me päätimme osallistua siihen, eli kaikki sinne.”

Lähde: VK

9 KOMMENTIT

  1. Oulussa saa varmasti marssia rauhallisissa tunnelmissa kun antifasistien kaikki mielenterveyskuntoutujat on kyyditetty Helsinkiin, eikä ne sielläkään tee mitään muuta kuin huutelevat vierestä ja sitten lopulta juoksevat pakoon, kuten aina ennenkin.

  2. Onko Oulun Soihtumarssin tiimoilta muutakin ohjelmaa tuolloin Oulussa? Puheita tai jatkotilaisuuksia. VK:ssa kenties myöhemmi infoa?

    Kaikki pohjoisen ihmiset nyt Ouluun!

  3. Jos ei satu olemaan aivan hirmu pakkanen, niin kaiken maailman rauhanaktivistit, tiedostavat kansalaiset ja hamppumarssijat terävineen kyllä järjestävät vaikka koko perheen alpakkatapahtuman juuri aiotulle reitille.

    • Jos lesbot ja kääpiöt järkkää vastamiekkarin niin siinähän järkkää. Tapahtuman agenda on kuitenkin aivan toinen.

Comments are closed.