Koti Uutisia Kotimaa Maahantunkeutuja-pedofiili raiskasi lapsen – 2,5 vuotta vankeutta

Maahantunkeutuja-pedofiili raiskasi lapsen – 2,5 vuotta vankeutta

9

Maahantunkeutuja nimeltä Suadad Adnan Jameel Al-Juaifari, 25, sai 2,5 vuoden tuomion raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuomio on Helsingin hovioikeuden vahvistama.

Pedofiili raiskasi 14-vuotiaan lapsen ja kuvasi teon. Jälkeenpäin hän vielä lähetti uhrilleen kuvia raiskauksesta nöyryyttääkseen tätä lisää.

Uhri ja tekijä tapasivat Tinderin kautta. Pedofiili kertoi oikeudelle liittyneensä Tinderiin asuessaan vastaanottokeskuksessa sopeutuakseen paremmin suomeen.

Lähde: Iltalehti

9 KOMMENTIT

 1. Näitä tapauksia on Suomessa enemmän kuin tiedättekään, itselläni lähipiirissä paljastunut jo kaksi tällaista tapausta, joista molemmat kohdistuivat alaikäisiin puolustuskyvyttömiin suomalaistyttöihin matujen suorittamana (toisessa tapauksessa oli periaatteessa kaksi uhria kerralla). Vain harva leviää julkisuuteen. Nää saastat saa kiksejä naisten, varsinkin tyttöjen maksimaalisesta nöyryyttämisestä ja alistamisesta…

  • Viranomaiset pimittävät maturikollisuuden tilastoja loppuun saakka, koska valtion yksi tärkeimmistä tehtävistä on suojella omaa kansaansa, mutta nyt tässä on epäonnistuttu erittäin pahoin. Viranomaiset eivät millään tapaa pyri varoittamaan suomalaisia lapsia matujen aihuttamasta vaarasta. Nyt tiedottaminen matujen vaarallisuudesta on jäänyt tavallisten suomalaisten harteille.

   Ei ole sattumaa, että matujen raiskaustuomiot ovat olleet järjestelmällisesti rangaistusasteikon alapäästä.

   • Tässähän se tuleeki ilmi kenenkä puolella viranomaistahot ovat.Poliisi,PV,Oikeuslaitos ym.Onhan näissäkin laitoksissa tolkun ihmisiä mutta vallanpitäjien puoltahan nämä pitää. Ja viimeksi mainittujen suhtautuminen omaan kansaan tiedetäänkin.

  • Tässäkin sodassa, kuten niin monessa muussa, lasten ja naisten raiskaaminen hyökkääjien toimesta…

   HALOO, missä maapuolustus, mukana raiskaamassa? Vai onko puolustuksella tiettyjä osakkeita, että tienaavat kun uhreja tulee roppakaupalla?

 2. Kyllä tuntee omat vanhempansa onnistuneiksi kasvatustehtävissään, kun miettii tällaisenkin lapsen vanhempia. Tai sitten eivät ole tienneet mitä vesansa on touhunnut. Kyllä minun vanhemmat opettivat varomaan ja välttämään nekruja ynnä mustalaisia.

  Onkohan se loviisalainen pizza-kebab-paikan pitäjä jo lähetetty takaisin Irakiin? Tällä kaverilla on pitkä historia: törkeitä pahoinpitelyjä mm. yökerhoissa, törkeitä ylinopeuksia ynnä liikenteenvaarantamisia. Kirsikaksi kakun päälle hän yritti tuoda Ruotsista halpatyövoimaa ravintolaansa Ruotsin-laivalla, väärillä passeilla sekä oli kaikessa hiljaisuudessa hyväksikäyttänyt 8-vuotiasta tyttöä neljän vuoden ajan (kun tyttö oli 12).

  Paikalliset pitivät kovaa melua irakilaisen sotilaskarkurin palauttamista vastaan ja tapaus sai mediahuomiota, totta kai. Kun pedofilia tuli ilmi, niin suvaitsevasto varmaankin vähin äänin unohti jutun ja heitti kylttinsä ynnä banderollinsa takkaan.

 3. Tällaisia raiskaripedofiileja ja muita paskamamuja hyysäävät samaan myllyyn vaan ja koirille.

 4. Muutos tapahtuu, vain jos sama kauhu ja ahdistus, jota kansalaiset kokevat….viedään tuomarien, poliisijohtajien ja poliitikkojen, sekä perheidensä elämään….

Comments are closed.