Koti Uutisia Oulun kirvestappaja on “tumma” maahanmuuttaja

Oulun kirvestappaja on “tumma” maahanmuuttaja

21

bloody_axe_by_skeygeta

Oulussa Tuiran kaupunginosassa tapahtui keskiviikkoiltana kylmäverinen kaksoissurma kello 18:n aikaan. Kirveellä varustautunut “tummaihoinen” mieshenkilö tappoi toisen uhrinsa Tuisku Pubin sisällä ja toisen rakennuksen ulkopuolella.

Poliisi on varustautunut konepistooleilla ja luonnehtii miestä erittäin vaaralliseksi. Asukkaita kehotettiin pysymään sisätiloissa.

Mies lähti surmatyön jälkeen pyöräilemään Ruskon suuntaan. Poliisi ei ole tavoittanut tappajaa. Lukuisat partiot ja poliisikoirat etsivät häntä.

Lähde: Kaleva

21 KOMMENTIT

 1. Neekeri tappaa kirveellä kaksi suomalaista ja emme tee mitään? Pahennamme tilannetta ja päästämme lisää neekereitä Suomeen. Nyt alkaa oikeasti riittämään tämä pelleily.

   • mitä? Somalihan on neekereiden Neekeri. Jopa muut Afrikkalaiset vihaavat somaleja ylitse muiden

    • Tämä on totta! Meidän työpaikalla röökitauolla Ruandasta tullut herrasmies avasi keskustelun aiheesta “Vihaan somaleita”. Hänellä on ollut Suomessa asuessaan useita “tilanteita” ja suurimmassa osassa on kuulemma ollut somalit toisena osapuolena. Tämä herrasmies sitten summasi mielipiteensä minulle näin: “Somalit ovat Afrikan mustalaisia, samanlaisia kuin suurin osa Suomen mustalaisista.”

     Olin äimänkäkenä kun tämä ruandalainen tuli tällaisestä aiheesta minulle puhumaan, mutta positiivisessa mielessä. Sain vähän valistettua henkilöä kansallissosialismin oikeista tarkoitusperistä (ei höpökaustihollywoodpaskaa) ja hän vaikutti vilpittömästi kiinnostuneelta, tiesi jopa sanan “rasismi” oikean käyttötarkoituksen.

  • Tuskinpa on. Suurella todennäköisyydellä kyseinen kongoidi ei ollut edes muslimi.

   Janssonin jauhamiset voi jättää sikseen.

   • Olinkin väärässä.

    Somalina miehellä oli ainakin islamilainen tausta. Tosin teko tuskin johtui uskonnosta.

 2. Jos suomalainen surmaisi kaksi tummaihoista maahanmuuttajaa, nousisi siitä mieletön haloo esim. rasismista. Saa nähdä, ryhdytäänkö tekijää mediassa “ymmärtämään”… Tulee varmaankin kirjoituksia, joissa todetaan… kyllä suomalaisetkin ovat surmanneet. Totta, mutta aika harvoin kerralla kaksi KIRVEELLÄ.

  • Useammin kuin arvaatkaan ja VEITSELLÄ ja TULIASEILLA. Ja monesti vielä se ei ole ihan vain kahteen jäänyt… Että ei suomalaiset sen parempia ole mutta olen samaa mieltä siinä että miksi otamme tänne lisää häiriötekijöitä kun niitä on ihan omastakin takaa tarpeeksi?

 3. Joko Päivi Lipponen kiilloottaa marssikenkiään?
  Ja Yle järjestää ymmärrys- ja suvaitsemisiltaa studiollaan?

  Karu fakta on että jos neekeriä ei olisi päästetty maahan, olisi uhrit tänä aamuna heränneet baari-iltansa jäljiltä. Nyt näin ei käy.

 4. Hyysärien monikulttuurisutopia on jälleen vaatinut ihmishenkiä. No, vasemmistomedia kohta toitottaa kyllä kovaan ääneen kuinka rasismi oli syypäänä veritekoon. Toisaalta oikeassahan he ovat. Nimittäin tummaihoisen rasismi kantaväestöä kohtaan. Ei niinpäin ku he asian haluavat esittää.

  • Jep, tulipa mieleen vanha tarina itsemurhapommittaja-jihadistista, joka iskunsa jälkeen tuli Paratiisiin. Siellä hänet hakattiin pahasti cowboyiden taholta. Jihadisti ihmettelemään kohtelua: “Täällähän piti olla vastassa 72 neitsyttä?”. Tähän Paratiisin seriffi vastasi: “You have a small misunderstanding. There`s an error in Koran: It´s not 72 virgins, it`s 72 virginians!”

 5. Oululaisena ja tuttavia kun Tuirassa asuu niin olen melkoisen järkyttynyt tästä. Monikulttuurisuus vaatii taas omansa pois…

 6. Uutisissa luki tämän somalin simpahtaneen porttikiellosta ravintolaan. TNB.

  • Poliisi väittää että oli porttikielto vaikka pubin omistaja sanoi että ei ollut. Saa kuvan että yritetään tehdä portsarista ainakin osasyyllinen. Kai nyt käytetään kuuluisaa rasistikorttia.

 7. Nyt on raja ylitetty. Enää rasistiseen uhoiluun ei voi suhtautua vähättelevästi tai naureskellen.

  Minä vetoan ihmisiin, että me maltilliset suomalaiset sanoudumme irti tällaisesta sairaasta väkivallasta ja rasismista.

  Poliisi on saanut viitteitä, että Tampereella tapahtunut ravintolan palo onkin tuhopoltto. Kaksi mustapukuista henkilöä oli poistunut ravintolasta ennen palon leviämistä. Ravintolasta palo levisi kerrostaloon ja aiheutti kolmen asukkaan kuoleman ja neljän vammautumisen.

  Kyseessä on törkeä tuhotyö, kuoleman tuottamus ja vamman tuottamus.

  Tahallaan aiheutettua paloa voi kutsua suorastaan murhapoltoksi.

  Haluaisin olla järjestämässä kunnon mielenosoitusta tai marssia rasismia vastaan. Jossa ilmenisi joukkovoiman vahvuus. Tällaista toimintaa ei enää voida hyväksyä ja näin ajattelevia ihmisiä on VALTAVASTI. Liian paljon pahaa on maailmassa aiheutunut sen tähden, että ihmiset ovat olleet hiljaa.

  Varsin hyvin muistetaan kuinka 1930-luvulla Saksassa juuri näin ulkoparlamentaarisin toimin aiheutettiin pelkoa.

  Nyt on osoitettava solidaarisuutta maahanmuuttajia kohtaan.

  Koska se marssi järjestetään?

 8. Toden totta niin netissä, kuin jewboxissakin a) hyssytellään taustasta b) muistutellaan “yksittäistapauksesta” ja c) pelätään kaikkien nekuroiden leimautumista… Mutta samalla media kertoo juttuja mm. siitä, kun kyseinen somppu oli vuosi sitten purrut puhelinliikkeessä vartijaa.
  Joko sokea kansa avaisi silmänsä tosiasioille?
  Vasemmistomedia ei ole kykeneväinen hyssyttelemään esim tekijän taustoista somen astuessa mukaan näin 2010-luvulla.
  Kauanko tämänkaltaiset tempaukset nähdään yksittäistapauksina?
  Joku viisas mies sanoi kerran: “Voit ottaa neekerin pois Afrikasta, muttet Afrikkaa pois neekeristä.”

Comments are closed.