Koti Uutisia Kotimaa Oulun imaamin vävy taisteli Isisin riveissä

Oulun imaamin vävy taisteli Isisin riveissä

4

Oululaisen imaamin vävy taisteli ja kuoli Isisin riveissä. Asia paljastui Yleisradion MOT -ohjelmassa. Kun MOT kävi tapaamassa Oulun imaamia nimeltä Abdul Mannan, selitteli tämä ummet ja lammet siitä, että hän ei hyväksy radikalisointia eikä tunne ketään, joka olisi ollut radikaali muslimi.

Imaami joutui kuitenkin myöntämään totuuden, kun häneltä kysyttiin miehestä, jonka kanssa hän on omistanut yrityksen. Kyseinen mies oli bangladeshilainen Taz Rahmani, joka matkasi Suomesta Syyriaan taistelemaan Isisin riveissä. Rahmani oli myös imaamin tyttären aviomies.

Mannan on myös hyvissä väleissä kansanpetturipuolue SDP:n kanssa, sillä hän on puolueen varavaltuutettuna Oulun kaupunginvaltuustossa.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

 1. https://mvlehti.net/

  Menkääpäs tuonne ja skrollailkaa alaspäin. Kun pääsette tällaisen uutisen luokset: “Imaamin Isis-terroristiksi lähtenyt vävy pyöritti pitseriaa Helsingissä – jihad-appiukko haluaa terroristivävylleen uuden mahdollisuuden”, niin katsokaapa sitä kuvaa.

  Mitä vittua?

  Sitten jutussa on tällainen kommentti:

  “Kiitos SDP
  Kiitos Kokoomus
  Kiitos Keskusta
  Kiitos Vihreät
  Kiitos Juha Sipilä
  Kiitos Petteri Orpo
  Ja kiitos kaikille muille idiooteille jotka muslimisoivat Suomen
  Anteeksi sodissamme taistelleet, että sallimme tämän tapahtua”

  Missä “kiitos Perussuomalaiset”? Onhan se ollut hallituspuolue tässä neljättä vuotta.

  • Saksan kanssalissosialismia verrataan ISIS-terrorismiin. Sairasta. No, mitä MV:ltä – tuolta Perussuomalaisten pää-äänenkannattajalta – voisikaan odottaa.

Comments are closed.