Koti Uutisia Kotimaa Hevosen raiskannut mies kiinni Salossa

Hevosen raiskannut mies kiinni Salossa

3

Poliisi on Salossa ottanut kiinni nuoren miehen, joka oli raiskannut hevosen. Mies jäi kiinni heti teon jälkeen.

Tekijä jäi kiinni, kun poliisi saapui paikalle saatuaan ilmoituksen paikalliselta ratsastustallilta, että joku tuntematon henkilö hiippailee alueella. Poliisi löysi lyhyen etsinnän jälkeen miehen, joka oli piiloutunut tallin ulkopuolelle.

Kiinnioton jälkeen poliisit kokivat miehen käytöksen omituiseksi ja ”salamyhkäiseksi”. Kädessään hänellä oli kumihanska ja hänen taskustaan löytyi lisää kumihanskoja.

Aluksi poliisi epäili miehen syyllistyneen perinteiseen murtovarkauteen. Huomattuaan, että miehen kumihanskassa oli ulostetta, alkoivat he epäillä, että jotakin muuta oli meneillä. Epäilys vahvistui, kun poliisi totesi, että ulostetta ei ollut pelkästään hanskassa, vaan sitä oli miehen vaatteissa kyynärpäähän asti.

Tehtyään havainnon ulosteesta käsissä, poliisille valkeni mistä oli kyse. Tilanne koitui jopa paljon nähneille poliiseille epämukavaksi. Useamman tunnin kuulustelun jälkeen, mies myönsi millä asialla hän oli tallilla ollut.

Miestä epäillään nyt eläinsuojelurikkomuksesta sekä ”luvattomasta käytöstä”, koska eläin on poliisin mukaan autoon rinnastettava irtainomaisuus lain silmissä.

Lähde: Ilta-Sanomat

3 KOMMENTIT

  1. Mitä helvettiä? Tätä se kulttuurimarxilainen yhteiskunnan mädätys teettää: raiskataan lapset, naiset, siat ja hevoset. Ihanaa ja ah, niin tervettä aikaa elämme!
    Vittu että vihaan tätä aikaa jota elämme!!!

  2. Raskaan sarjan ruskean reiän ritari. Haaveilikohan seuraavaksi raiskaavansa norsun?

Comments are closed.