Koti Uutisia Sionismi Ortodoksijuutalaiset suojelevat naispedofiilia

Ortodoksijuutalaiset suojelevat naispedofiilia

1
Israelin Toora-ortodoksijuutalainen entinen terveysministeri suojelee pedofiilejä

Viikonlopun suurin uutinen Israelissa koski Ya’akov Litzmania ja ashkenazijuutalaista Toora-ortodoksipuolue Yhdistynyttä Toorajuutalaisuutta (Jahadut Ha-Torah Ha-Me’uchedet). Litzman nauttii korkeaa luottamusta ortodoksijuutalaisessa yhteisössä myös niin kutsuttuna ”holokaustiselviytyjänä”. 

Poliisi kuulusteli Litzmania torstaina epäiltynä useita vuosia sitten tapahtuneesta jerusalemilaisen psykiatri Jacob Charnesin uhkailusta ja tämän lausuntoihin vaikuttamisesta koskien naispuolisen pedofiili Malka Leiferin mielentilaa. Mikäli Charnes kieltäytyisi kirjoittamasta tietynlaisia lausuntoja Leiferista, Litzman lupasi varmistaa että hän saisi potkut psykiatrin työstään.

Charnes ei kieltäytynyt tekemästä niin, ja hän kirjoitti Leiferia puoltavia lausuntoja aivan kuten Litzman oli häntä vaatinut tekemään. Näin Leifer sai jäädä asumaan Emmanueliin, laittomasti palestiinalaiselle maalle rakennettuun juutalaissiirtokuntaan. Valheellisten psykiatrin lausuntojen mukaan Leifer oli psyykkisesti kykenemätön käymään oikeutta rikoksistaan. Hänen väitettiin kärsivän vakavista paniikkikohtauksista, joiden aikana hän saattaisi vahingoittaa itseään. Malka Leiferilla itsellään on samat ultraortodoksijuutalaiset juuret kuin Litzmanilla, ja hän oli ennen opettajana ortodoksijuutalaisessa tyttökoulussa Melbournessa, Australiassa. Leifer paljastettiin pedofiiliksi vuonna 2008 syyllistyttyään 74:ään todistettuun raiskaukseen ja muuhun seksuaaliseen väkivaltaan ainakin kahdeksaa juutalaistyttöä kohtaan vuosina 2003-2008 entisessä työpaikassaan Adass Israel-koulussa. 

Malka Leifer

Samana iltana, kun tiedot Leiferin pedofiilisesta käyttäytymisestä levisivät koulun ulkopuolelle, eräs koulun hallituksen jäsenen vaimo varasi ensimmäisen Israeliin lähtevän parhaimman luokan lennon Leiferille ja neljälle hänen kahdeksasta lapsestaan. Koulu maksoi siis kaikkien liput. Australia pyysi Israelilta myöhemmin luovutusta takaisin maahan, mutta tätä ei ole tapahtunut missään vaiheessa. Australia on kritisoinut Israelia toistuvasti siitä, että Israel antaa Leiferin elää vapaudessa, mutta sen kritiikkiä ei olla otettu kuuleviin korviin. Leiferilla on käytännön syidenkin vuoksi sekä Australian että Israelin kansalaisuus, ja siten hän myös nauttii Israelin valtion suojaa.

Vuonna 2018 Leifer pidätettiin uudelleen, tällä kertaa Israelissa. Kansalaisjärjestö Jewish Community Watch oli kuvannut salaa Leiferin päivittäistä elämää piilotetuilla kameroilla. Kameroiden materiaali osoitti että Leifer pystyi elämään aivan normaalia elämää eikä merkkejä väitetyistä psyykkisistä ongelmista havaittu; nämä psyykkiset ongelmat oli keksitty Leiferille jottei hänen tarvinnut käydä rikoksistaan oikeutta tai ettei häntä luovutettaisi Australiaan. Psykiatri Charnes kirjoitti kuitenkin lopulta lausunnon, jossa hän pyörsi aiemmat lausuntonsa Leiferin epävakaasta psyykkisestä tilasta; hän kirjoitti tulleensa ”uusien tutkimusten” jälkeen siihen tulokseen, että Leifer on psyykkisesti täysin kykenevä käymään oikeutta. Tämä käynnisti tutkinnat myös Ya´akov Litzmania vastaan.

Tästä lähtien pedofiili Leifer on kampanjoinut viranomaisia vastaan myös Israelissa; hän vuokrasi erään mediakonsultin johtaman lobbarifirman, jotta tätä voisi käyttää kampanjoimisessa Leiferin asian puolesta. Eräs Leiferin uhreista, Dassi Erlich(joka on tänä päivänä jo aikuinen) ei puolestaan yllättynyt kampanjasta Leiferin luovuttamisen Australiaan vastaisesta kampanjasta:

– Emme ole yllättyneitä, tämä on mennyt kuten odottaa saattaa. Tiedämme, ettei Leiferin tiimi kaihda keinoja varmistaakseen, ettei luovutusta tapahdu, Erlich kommentoi.

Malka Leifer syyllistyi toistuviin seksuaalirikoksiin ainakin kahdeksaa koulunsa tyttöä kohtaan.

Ya´akov Litzman puolestaan on Israelissa tunnettu tuomittujen pedofiilien puolesta toimiva aktivisti. Hän on muun muassa usein tukenut ja vieraillut ”pedofiiliseksi villieläimeksi” kutsutun rabbi Eliezer Berlandin luona, joka on tuomittu vankeuteen lukuisista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Jää nähtäväksi, koituuko Litzmanille seuraamuksia rikollisesta käyttäytymisestään välttämättä ollenkaan. On kriitikoita, joiden mukaan oikeusprosessin lykkäys on tietoista, ja näitä kriitikoita löytyy myös viranomaisten ja poliitikkojen taholta. Perussääntö kuitenkin on, että yhtäkään juutalaista ei pakoteta lähtemään valitusta maasta.

Lähteet: Nordfront, Ynet News, Times of Israel (1,2), ABC Australia


1 KOMMENTTI

  1. Ompa vastenmielisen näköiset kasvot. Toisaalta, geeniperimä määrää hyvin paljon ulkoista olemusta mutta myös käytöstä.

    Jos tästä pitää jotain hyvää löytää niin teot kohdistuivat omaan rotuun. Joka toisaalta taas luo lisää sairaita yksilöitä.

    Olen usein mietinyt millainen on noiden vinksahtaneiden maailmankuva. Minkälaisena he kokevat perheen, elämän, kaikki ne pienet asiat joista kristityt pystyvät nauttimaan. Elämän täytyy olla kovaa kun pehmeitä arvoja ei ole ja himot määräävät oleellisesti päivittäistäkin käytöstä.

Comments are closed.