Koti Uutisia Ulkomaat Opetus trans- ja homoseksuaalisuudesta pakollista Isossa-Britanniassa

Opetus trans- ja homoseksuaalisuudesta pakollista Isossa-Britanniassa

7

Isossa-Britanniassa valmistellaan opetussuunnitelmaa, joka opettaa lapsille trans- ja homoseksuaalisuudesta jo kolmevuotiaasta lähtien. Opetus tulee olemaan jokaiselle pakollista, ja lapsi ja vanhemmat joutuvat ongelmiin päiväkotien, koulujen ja opetusviranomaisten kanssa, mikäli he eivät opetukseen suostu ja osallistu. Nimien keräys kyseistä opetussuunnitelmaa vastaan keräsi 100 000 allekirjoitusta, mutta sitä ei kuitenkaan olla koskaan käsitelty päättäjien keskuudessa.

Opetussuunnitelmaa käsittelee Britannian konservatiivihallitus, ja se odottaa nyt vain vahvistusta suuresta vanhempien vastustuksesta huolimatta. Skeptikkojen joukossa on myös juutalais-ja muslimiryhmiä; heillä on mahdollisuus viedä lapsensa pois homo- ja transopetuksesta uskonnollisiin syihin, ei niinkään itse opetussuunnitelmaan vedoten.

Kolmevuotiaiden teemana on esimerkiksi: ”milloin on okei että joku koskee minuun?”. Kun lapsi on 11, keskustellaan aiheista kuten ”mikä on transvestiitin ja transseksuaalin ero?” ja kun hän tulee 16 vuoden ikään, käydään keskustelua aiheesta ”miten kertoa olevansa HIV-positiivinen seksikumppanille, perheelle ja ystäville?”.

Lähteet: Nordfront, RT

7 KOMMENTIT

 1. Siis v*ttu tää maailma on sairas; EUlla on vastaavia paketteja tulossa kaikille jäsenmaille eikä loppua näy.

 2. Ei helvetin vittu tätä paskaa.

  Miten tämän kaiken sonnan oikein saa menemään läpi?

 3. Kipiää!!! Lammas on lammas ei perus tollo ymmärrä satanistit hallittee!!

 4. Tottakai juutalaiset ja muslimit voivat vetää omat lapsensa pois tästä mädätyksestä mutta valkoiset eivät.

 5. Mitenkä jotain sellaista pitää opiskella joka ei sivua omaa elämää? Eihän uskonnontunneillakaan pidä opetella muslimien satukirjaa… tai no, kai sekin on kohta pakollista…

  Kai noilla tunneilla edes opetetaan mitä tapahtuu kun perähormeja rassataan säännöällisesti, lähinnä tulehdusten, bakteerikantojen ja ryppynarujen osalta? Tai mitä tapahtuu kun peräreiän bakteerit siirtyy suuhun? Entä ne mielenterveysongelmat? Päihteiden käyttö ja sen seurauksena rikollisuus ja yhteiskunnasta putoaminen? Ulosotto, varattomuus ja sosialituilla elämiset?

  Toisaalta, nuohan eivät millään tavalla rohkaise siirtymään, joten ei kai niistä paljoa kerrota. Enkä väitä että tuo on kaikkien osa. Mutta merkittävän joukon.

 6. Nykyään lapsille opetetaan todella “tärkeitä” asioita kun vertaa ennen öyhötykseen siitä, kuinka pitää katsoa ensin vasemmalle ja sitten oikealle ja vielä kerran vasemmalle ennen kuin ylittää tien kotimatkalla tunnistettavana poikana tahi tyttönä.

Comments are closed.