Koti Artikkelit Olisiko jo aika herätä?

Olisiko jo aika herätä?

6

Nizzassa kuolleet ovat vain viimeisimpiä uhreja rotusodassa, jota valkoisia vastaan käydään kaikkialla länsimaissa. Nordfrontin toimittaja Martin Saxlind kirjoitti rotukonfliktiaiheesta viikko sitten artikkelin, jonka julkaisemme nyt suomeksi.

nice-attack-eric-gaillard-photograph-doll-02

Myöhään toissa viikon torstai-iltana viisi poliisia tapetiin Black Lives Matter -mielenosoituksessa Dallasissa, USA:ssa. Murha on tappavin hyökkäys amerikkalaisia poliiseja vastaan sitten 9/11-iskun. Dallasin tapahtumat sijoittuvat hieman reilun kolmen viikon päähän muslimi Omar Mateenin suorittamasta homojen joukkomurhasta Orlandossa. Paljon on vielä selvittämättä Dallasin tapahtumiin liittyen, mutta selvää on, että kyseessä oli terroriteko ja valkoisiin kohdistettu “viharikos”.

“Epäilty oli järkyttynyt jostakin, joka liittyi Black Lives Matteriin ja viimeaikaisiin mustien miesten ampumatapauksiin. Mies halusi tappaa valkoisia, erityisesti valkoisia poliiseja”, luonnehti dallasilainen poliisipäällikkö sala-ampuja Micah Johnsonia. Johnson ampui viittä poliisia ja haavoitti seitsemää poliisia ja kahta siviiliä. Afganistanin sotaveteraani Johnsonin lisäksi lukuisan muun ihmisen epäillään olleen osallisina valkoisten vastaisessa terroriteossa.

 

Terroriteon juuret

USA:n presidentti Barack Obama ilmaisi pian teon jälkeen sympatiansa USA:n poliisia kohtaan, mikä on oikeastaan hirtehistä; hänen tulisi pyytää poliisilta anteeksi ja erota presidentin virasta. Obamalla on näet ollut tapaamisia Black Lives Matter -johtajan kanssa ja hän on antanut Black Lives Matterin toimia laillisesti – liikkeen, joka pyrkii nostattamaan valkoisten vastaista vihaa yleisesti ja etenkin vihaa poliisia kohtaan.

Black Lives Matter -liike on looginen ja odotettu reaktio sionistijohtoisen amerikkalaisen median viime vuodet jatkuneelle valheelliselle toitotukselle valkoisten poliisien virka-aikana tappamista mustista rikollisista. Yleensä oikeuslaitos on vapauttanut nämä poliisit syytteistä, mutta heistä on kuitenkin kirjoitettu tuomitsevasti mediassa.

Sen sijaan, että “antirasistinen media” kirjoittaisi, että mustien olisi tartuttava yliedustukseensa rikostilastoissa, väittää se koko yhteiskunnan olevan rasistinen ei-valkoisia kohtaan. Median mukaan oikeuslaitos ei tämän vuoksi koskaan saisi tuomita mustia teoistaan. Kontrolloidun lehdistön kuva valkoisista pahantahtoisina ja epäoikeudenmukaisina rasisteina ruokkii todellista rasismia mustien keskuudessa, kun he puolestaan yrittävät peittää omat puutteensa “rasismilla”.

Dallasissa tapahtunut terroriteko on yksinkertaisesti looginen seuraus valtamedian levittämästä maailmankuvasta. Mitä Black Lives Matteriin tulee, liike sai suuren läpimurtonsa piinkovan sionistin George Sorosin sponsoroimien Fergusonin mellakoiden jälkeen.

 

Monikulttuuri vai aseet – kumpi on ongelma?

Palatakseni presidentti Obamaan, hän on Dallasin tapahtumia koskevassa kommentoinnissaan päättänyt suunnata kritiikkinsä aseisiin. Luultavasti ne tahot, jotka haluavat monesta syystä riisua amerikkalaiset aseista, tulevat nyt vaatimaan tiukempia aselakeja muka tulevien terroritekojen estämiseksi. Näin tapahtui myös Orlandon ammuskelun jälkeen – siitäkin huolimatta, että on nähtävissä selvä kuvio, jossa on kyse aivan muusta kuin aselaeista; sekä Orlandossa että Dallasissa joukoittain ihmisiä tappaneet tekijät olivat radikalisoituneita ei-valkoisia yksilöitä. Miksi siis lainkuuliaisia valkoisia amerikkalaisia rangaistaan aselakeja tiukentamalla?

Aseet eivät itsessään ole ongelma, vaan “monikulttuuri”. Etninen ja rodullinen monimuotoisuus on kasvualusta konflikteille; tasa-arvoa ei koskaan tulla saavuttamaan. Intressikonflikteja tulee olemaan tämän tästä, ja näistä puolestaan hyötyvät ilkeämieliset monikulttuuri-ilmiön alullepanijat.

Ratkaisu on siis luopua monikulttuurisuusideologiasta, joka USA:n tapauksessa tarkoittaisi realististen ratkaisujen toteuttamista lyhyellä aikavälillä. Näitä on viime aikoina ehdottanut Donald Trump: muurin rakentamista Meksikon rajalle vaikeuttamaan eteläamerikkalaista maahanmuuttoa Yhdysvaltoihin ja kaiken muslimien suunnalta tulevan maahanmuuton kieltämistä. Näitä toimenpiteitä on tietysti seurattava radikaalimmat toimet, sillä muutoin konfliktit ja väkivalta tulevat jatkumaan USA:ssa huolimatta siitä, millaiset aselait maassa on.

 

Matalan intensiteetin rotusota – todellisuutta

Yhdysvalloissa näkemämme radikalisoitunut, suvaitsematon ja yhä väkivaltaisempi valkoista enemmistökansaa terrorisoiva vähemmistökoalitio on mitä luultavimmin vain alkusoittoa kehitykselle kohti Etelä-Afrikan kaltaista tilannetta. Siellä mustien enemmistö syyttää maan kaikista ongelmista valkoisten vähemmistöä, aivan kuten ei-valkoiset USA:n vähemmistöt ja juutalaisamerikkalaisessa monikulttuurisuusideologiassa rypevä muu läntinen maailma tekevät. Etelä-Afrikassa on kuitenkin tultu jo pidemmälle kehityksessä; siellä mustat ovat enemmistönä, he kontrolloivat täysin valtiota ja näin mustien on mahdollista käytännössä kenenkään estämättä joukkomurhata “epäoikeudenmukaisesti etuoikeutetuiksi” kokemiaan valkoisia maanviljelijöitä.

Joukkomaahanmuutto Eurooppaan, siitä seuraava raiskausepidemia ja islamistiset terroriteot osoittavat kaikki samaan suuntaan: Epämiellyttävä ja problemaattinen monikulttuurinen länsimaailmassa vallitseva järjestys on kärjistymässä matalan intensiteetin rotusodaksi, jossa syyttömät voivat milloin tahansa joutua keskelle ammuskelua tai pommituksia ja menehtyä. Niin ikään sadat naiset voivat joutua ahdistelluiksi yhden ja saman yön aikana yhdessä kaupungissa.

Anton Lundin Petterssonin tekemät teot Trollhättanilla olivat todennäköisesti osa tätä samaa kehityskulkua, joka niittää ihmishenkiä kahtiajaon molemmilta puolilta. Kysymys kuuluukin, kuinka paljon väkivaltaa ja kaaosta vaaditaan, jotta pohjoismaalaiset ja valkoiset ympäri maailman käsittävät, että asiat olivat paremmin etnisesti homogeenisissä valtioissa? Mitä tarvitaan, että he alkavat taistella tuollaisen yhteiskunnan puolesta?

 

Martin Saxlind

Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Niin, maailma jossa olemme eläneet on muuttunut pysyvästi. Se kulkee vääjäämättömästi kohti pankkiirien suunnittelemaa sotaa. Eikä siltä välty kukaan. Kun on sodittu seuraavat 10-30 vuotta, on edessä jälleenrakennus. Ja senkin jälkeen sodan jäljet heijastuvat vielä pitkään jokapäiväisessä elämässä. Varustaudutaan seuraavaan sotaan.

  Missä vaiheessa ihmiskunta ehtii kehittyä? Kun valtaväestön ahneus ja omaan napaan tuijottaminen ajaa joka kerta ihmiskunnan kohti itsetuhoa. Meitä on pieni ryhmä jotka ovat heränneitä ja valaistuneita. Tehtävämme on jakaa tämä raadollinen totuus muille, jotka vielä juoksevat oravanpyörässä tai jotka eivät näe todellisuutta. Tai edes halua nähdä/tietää siitä mitään.

  Se alkaa yksilötasolta. Ihminen kerrallaan on kerrottava asioista. Yksi ihminen päivässä tekee monta ihmistä vuodessa. Kun tarpeeksi monta on käännytetty, voidaan tulevan sodan vaikutukset minimoida suomalaisten osalta. Nykyisessä tilanteessa meitä odottaa kansanmurha.

 2. “Maan hiljaiset” hissukat seuraavat kuinka “nurkkajumala” “uutisoi” Ylen täyttä monikulttuurisuuspaskaa olohuoneisiin joka jumalanilta ja -aamu.

  Tervävimmät ja kriittisimmät tietävät kyllä “missä mennään” ja “mihin ollaan menossa” vain sen ansiosta, että henkilökohtaisen “valheenpaljastimen” viisarit alkavat pomppia villisti, koska “palturi on jo niin paksua”, ettei se ole tarkoitettu “syötäväksi”, niille, jotka haluavat nähdä vaivaa oikean tiedon saamiseksi mädättämisestä vapaista ulkomaisista tietolähteistä. Se vaatii myös “opiskelua” ja taustojen tutkimista jokaisesta ulkomaisesta uutistoimistosta, onko sillä päällä “lainahöyhet” vai omat. Harjaantunut “musiikkikorva”, kyllä erottaa mädän epämusikaalisen “riitasoinnun” uutisessa, jota “totuutena” julistetaan. Mitä tulee Ylen ns. toimintaan, se on tarkoitettu n. 1-vuotiaille “median seuraajille”. “Hauki on kala” ja niin poispäin.

  Valkoisen rodun valveutuneiden on oltava se etujoukko ja Suojeluskunta, joka heitetään ensimmäiseksi tuleen, kun muut vielä piehtaroivat “unelmissaan”, näkemättä iltaruskon jo tuovan myrskyn seuraavaksi aamuksi. Uskallan taata, että kerrankin se aamukahvi menee väärään kurkuun täydestä syystä!!!

 3. Nyt on Euroopan aika herätä, tai kohta on liian myöhäistä.

 4. Kyllä toden totta on aika jo herätä. Tämä meillä vallitseva ns edustuksellinen demokratia ja vieläkin kummempi “suora, kaksivaiheinen” äänestys menettely koskien kansanedustuslaitosta, mahdollistaa edesmennyttä A.H:ta mukaillen näiden poliittisten turilaiden loppumattoman ja vastuuttoman vallassa olon vailla mitään kontrollia. Toinen taho joka on suorastaan vastoin edes sitä vähäistä laillisuus periaatetta mikä voisi vallita on virkamiesten loputon lauma. Yhden viraston myöntäessä, toinen kieltää. Kunnallistason virkamiehet tekevät jatkuvasti vastoin lain henkeä ja tarkoitusta olevia päätöksiä ja päättömyys lisääntyy kun virkamiehistö ei kykene estämään niin sanotun kolmannen sektorin toimintaa. Helmenä paskakakussa on se että valtion pääministeri, jonka tulisi olla ainakin lainedellyttämässä mielessä vastuussa eduskunnalle, ja sitä kautta kansalle lupaa OMAN KOTINSA ilman papereita, matkustusasiakirjoja ja vailla mitään virallista lupaa tuleville ihmisille jotka eivät edes ole pakolaisia. Poliisijohdon mielestä kaikki turvallisuutta lisäävä kansalaisten omatoimisuus on väärin, jokainen rehellinen toteamus tilanteen kestämättömyydestä on viharikos, jokainen yrityskin olla naapurille avuksi ja hyödyksi tilanteen yhä kurjistuessa pyritään estämään. (Veroylitarkastaja Mannisen lausunto marjanpoinnasta) Suomen kansa on heitteillä ja julkisen vallan sorron kohteena. Kun maan lainsäädännöstä yli 90% tulee EU:n hämäristä kabineteista niin totta perkele on korkea aika herätä

Comments are closed.