Koti Uutisia Ohion somaliterroristi valitti stereotypioista

Ohion somaliterroristi valitti stereotypioista

3

Maanantaina yhdeksän ihmisen loukkaantumiseen johtaneen Ohion yliopistoiskun takana ollut 18-vuotias Abdul Razak Ali Artan oli ennen iskuja valittanut muslimien stereotypioista mediassa. Iskun kohteena olleen Ohion valtiollisen yliopiston The Lantern -opiskelijalehti oli haastatellut Artania “Taide ja elämä” -osiota varten. Alla suora lainaus artikkelista ja Artanilta.

“Minut siirrettiin Columbuksen yliopistosta. Meillä oli rukoushuoneita, joihin saimme mennä, koska muslimeina meidän täytyy rukoilla viisi kertaa päivässä. Mutta olin uusi täällä enkä tiennyt edes, missä rukoilla. Halusin rukoilla julkisesti, mutta pelkäsin kaiken mediassa tapahtuvan takia. Olen muslimi, enkä ole, mitä media esittää meidän olevan. Jos ihmiset näkevät minut rukoilemassa, en tiedä, mitä he ajattelevat ja mitä tulee tapahtumaan. Mutta en syytä heitä. Media luo [muslimeista] tietyn kuvan ihmisten mieliin, joten rukoilu saa heidät tuntemaan itsensä epämukavaksi. Olin itse asiassa peloissani, mutta minä vain tein sen. Luotin Jumalaan, menin nurkkaan ja rukoilin.”

Uutisointi muslimeista terroristeina ei oletettavasti tule vähenemään iskun seurauksena.

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Rauhanomaista muslimia ärsytti kiihkomuslimien terroristi-stereotypiat niin paljon että hänen oli pakko todistaa kaikille että myöskin rauhanomaiset muslimit pystyvät terroritekoihin?

  2. En ole seurannut valtmediaa pitkiin aikoihin terveyteni vuoksi. Kuitenkin olisi jännä tietää, onko tämä taas yksi uusi “mielenterveysogelmainen”. Ja kuinka etnisyys on häivytetty, unohtamatta tietenkin sitä, että syy on pottunokissa tavalla tai toisella?
    Valtamedian toimittelijat ovat varsinaisia “houdineja” uutisoidessaan (valehdellessaan) muslimien tekemistä väkivallanteoista.
    Liberalismi on ihmiskunnan suurimpia kirouksia. Susi lammasten vaatteissa. Senhän näki jo taannoisissa USA:n presidentin vaaleissa millaisia ihmisiä he ovat nämä Killaryn kannattajat. Ja on vielä otsaa puhua “äärioikeiston” väkivallasta tai ainakin sen uhasta yhteiskunnalle. Liberaalit ja vasemmistohan se hakkaa, potkii ja räyhää kaduilla harjoittamassa uhkailua poliittisia vastustajia kohtaan, jotka ovat fiksun rauhallisia ihmisiä, kuten Trumphin kannattajat.

Comments are closed.