Koti Uutisia Ulkomaat Objektiivinen haastattelu Syyrian presidentti Bašar al-Assadin kanssa

Objektiivinen haastattelu Syyrian presidentti Bašar al-Assadin kanssa

6

Länsimaiset mediat ovat pitkään levittäneet Syyrian kriisistä tietoa, jota niin Syyria kuin Venäjä ovat kutsuneet propagandaksi. Tästä syystä monet länsimaalaiset, jotka eivät usko kaikkea, mitä valtamedia kirjoittaa, ovatkin olleet hyvinkin skeptisiä virallista tarinaa kohtaan. Se, että Syyrian presidentti Bašar al-Assad harvoin pääsee puhumaan maan asioista avoimesti länsimaiselle lehdistölle, on myös herättänyt monessa kysymyksiä siitä, ovatko länsimaiset mediat kertoneet kaiken olennaisen.

Kreikkalaislehden I Kathimerinín toimittaja Alexis Papachelas tuo tästä syystä maailmalle harvinaista herkkua, kun hän haastatteli al-Assadia hyvin avoimesti ja rehellisesti. Papachelas kysyy haastattelussaan suoraan al-Assadilta olennaisia asioita. Kansallinen Vastarinta suosittelee siksi lukijoitamme katsomaan haastattelun, jotta he voivat itse luoda oman käsityksen Syyrian konfliktista ja al-Assadista ilman perinteistä valtamedian propagandaa.

6 KOMMENTIT

  1. jorma ollilla martti ahtisaari ym muut vapaamuurari rotat ovat maan syöpä!!

  2. Mahtavaa. Niinhän ne asiat olivat kuten Assada esitti. Sioinistinen media paukuttaa propagandarumpua pelkkien false flag raporttien pohjalta samoin kuin USA, Israel ja liittolaiset toimivat enemmän mutulla kuin tiedolla.
    Todellisuudessa liittoutuma on alueella juuri turvaamassa terroristien eli ISISin toimintaa ja evakuoimassa heitä sekä heidän johtoaan turvaan Syyrian armeijalta.

  3. Tämä pitäisi saada kaikkien EU-maiden pääuutislähetyksiin pariksi päiväksi.

  4. Tuen Bašar al-Assadia, Syyrian, Iranin ja Hizbollahin muodostamaa antisionistista vastarinta-akselia!

  5. Haastattelu englanniksi tekstimuodossa:

    www (piste) ekathimerini (piste) com/228495/article/ekathimerini/news/chemical-attack-accusations-fake-assad-tells-kathimerini-in-exclusive-interview

  6. al-Assad peittoaa älykkyydellään ja erinomaisella diplomaattisella käytöksellään länsimaista päämieskaartia mennen tullen.

Comments are closed.