Koti Uutisia Obama: “Amerikan on aina johdettava maailmanpolitiikkaa”

Obama: “Amerikan on aina johdettava maailmanpolitiikkaa”

2

UK_BarackObama

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama piti puheen 28. toukokuuta viimeisimmän West Pointin sotilaskorkeakoulusta valmistuneen ikäluokan edessä New Yorkissa. Koska USA valmistautuu vetämään joukkonsa pois Afganistanista lähes kolmentoista vuoden jälkeen, presidentti Obama painotti Yhdysvaltain sotilasjoukkojen merkitystä vaikuttamisessa ulkomailla tapahtuviin muutoksiin: “Armeija on edelleen USA:n selkäranka maailman johtotähtenä”, Obama sanoi.

“Tässä ovat loppusanani, Amerikan on aina johdettava maailmanpolitiikkaa”, presidentti lopetti puheensa. Puheen aikana hän mainitsi maailmanpolitiikan johtajuudesta vielä seuraaavaa: “Jos emme ole maailmanpolitiikan johtaja, kukaan muukaan ei ole. Se armeija, jonka palvelukseen olette vihkiytyneet, on ja tulee aina olemaan johtavan asemamme peruskivi.”

Poiminta RT:n kommenttipalstalta uutiseen liittyen:

“Toisin sanoen Obama tarkoitti tätä: Rothschildien pankkivalta ja heidän käsikassaransa Wall Streetillä jatkavat Yhdysvaltain armeijan hyödyntämistä henkivartijoinaan maailmanlaajuisessa ryöstöpolitiikassa. Vallankaappaus Kiovassa on tästä uusimpia esimerkkejä. Tämä ei tietenkään sen suuremmin ällistytä ajatellessa Amerikan vuoden 1776 “vallankumousta”, jota olivat rahoittamassa Rothschildit ja George Washington, vapaamuurari, joka oli Rothschildien palkkalistoilla. Vuonna 1913 Rothschildit saivat Amerikan täysin hallintaansa perustamalla yksityisen pankkinsa Federal Reserven. USA tulee olemaan olemassa niin kauan kuin se Rothschildeille sopii.”

 

Lähteet: Nordfront.se, RT

2 KOMMENTIT

  1. Obama siis sanoi suoraan että se tekee jatkossakin ryöstöretkiä niin paljon kuin haluaa eikä kukaan voi heille mitään. hkä surullisinta on se että nämä juuri valmistuneet ja yhteen ajatusputkeen sullotut henkilöt ihan oikeasti luulevat toimivansa demokratian parhaaksi. vieden rauhaa ja rakkautta aina sinne missä liikkuvatkin. Useimmille todellisuus iskee vaten kasvoja vasta siinä vaiheessa kun istutaan pyörätuolissa tai raajoja puuttuu.

    Tätä Uutta Maailmanjärjestystä (NWO) hamuavat tahot käyttävät Amerikan armeijaa surutta agendansa läpiviemiseen. Itsenäinen maa toisensa jälkeen murretaan ja saatetaan velallisiksi valtaa hamuaville. Se mikä -70 luvulla tehtiin kolmansille maille, tehdään nyt EU:lle. Eikä aikaakaan, kun Uuden Maailmanjärjestyksen muutokset alkavat näkyä jo meillä.

Comments are closed.