Koti Uutisia Äärivasemmistolaiset maahanmuuttajat hakkasivat 16-vuotiaan tytön

Äärivasemmistolaiset maahanmuuttajat hakkasivat 16-vuotiaan tytön

7

UK_Viidakko-Joel_vankilaan

Kevään 2013 Ruotsin maahanmuuttajamellakoiden aikana äärivasemmistolainen Joel Bjurströmer Almgren hyökkäsi tovereidensa kanssa nuorisojoukon kimppuun. Almgren jahtasi yhtä nuorista puukolla, ja vasemmistolaiset potkivat ja löivät 16-vuotiasta tyttöä.

Uutisoimme aiheesta lyhyesti, kun kirjoitimme Almgrenin saamasta vankeustuomiosta tänä keväänä. Almgren sai yhtä aikaa tuomiot maahanmuuttajamellakoiden tapahtumista sekä Kärrtorpin puukotuksesta:

Laiton uhkaus liittyy tapaukseen toukokuulta 2013, jolloin Bjurströmer Almgren hyökkäsi yhdessä muiden antifasistien kanssa Pluton Svea -yhtyettä kuunnelleen joukon kimppuun Tukholman Södermalmin kaupunginosassa sijaitsevassa Tantolundenin puistossa. Antifasistit luulivat joukkiota ”rasisteiksi” siitä huolimatta, että joukossa oli tummaihoinen henkilö. Kyseinen henkilö yritti selittää, etteivät he olleet rasisteja, mutta tuloksetta.

Verkkoon ladatusta videosta voi nähdä, kuinka Almgren jahtaa puukon kanssa nuorta miestä. Toisella videolla vasemmistolaismies lyö 16-vuotiaan tytön maahan.

 

 

Pääepäiltyjä toukokuun pahoinpitelyssä olivat eteläamerikkalaistaustainen Almgren (35) sekä aasialainen (33) ja arabitaustainen (24) äärivasemmistolainen. Maahanmuuttajamellakoiden aikana raavaat vasemmistolaismiehet hyökkäsivät nuorisojoukon kimppuun puukkojen ja nyrkkirautojen kanssa. 16-vuotiaan tytön kimppuun käynyt oli 24-vuotias arabi. Vasemmistolaiset myös pahoinpitelivät nuoria nyrkkiraudoilla ja potkivat erästä poikaa, kun tämä makasi jo maassa. Vasemmisto perustelee toimintaansa sillä, että “antifasismi on aina itsepuolustusta”.

Media ja poliisi eivät kertoneet tapahtumasta, sillä ne pelkäsivät maahanmuuttajien ja vasemmiston silmittömästä väkivallasta uutisoinnin voivan lisätä “rasismia” Ruotsissa. Tarkat tiedot tapahtumasta saatiin vasta, kun Almgrenin oikeudenkäynnin pöytäkirjat julkistettiin.

Almgren on aiemmin tuomittu muun muassa ampuma-aserikoksista ja 13-vuotiaan lapsen pahoinpitelystä. Suomessa lukuisat tunnetut vasemmistolaiset ovat vaatineet, että hänet päästettäisiin vankilasta. Muun muassa “äärioikeiston uhasta” medialle ja suojelupoliisille säännöllisesti puhuva helsinkiläinen kunnanvaltuutettu Dan Koivulaakso haluaa puukolla nuoria jahtaavan Almgrenin vapaalle jalalle.

Lähde: Fria Tider

7 KOMMENTIT

  1. Nämä Marxilaisethan ovat kuin jesuiittoja, kaikki on sallittua oman agendan nimissä ja muiden pitää se hyväksyä. Luulisi että Almgrenkin kun saa asua hyvinvointivaltiossa niin hän osaisi arvostaa sitä. Ja antaa työpanoksensa sille yhteiskunnalle joka hänetkin elättää, tavalla tai toisella. No ehkä hän saa vankilassa aikaa miettiä mitä tuli tehtyä ja tulisiko omaa elämänasennetta muuttaa jotta ei tarvisi olla vankilassa tulevaisuudessa. Tuon ikäisen kaverin pitäisi olla tiukasti jo työelämässä taloa, kesämökkiä ja venettä lyhentämässä. Mutta ei ole tainnut onni suosia parinvalinnassa.

  2. Ei helvetti mitä porukkaa. Nämäkö ovat sitä “työväenluokkaa”? Rikollista roskasakkia, pois ihmisten keskuudesta tämmöset!

  3. Jep jep, käsite “itsepuolustus” sai taas uuden merkityksen. Piestään huomattavasti voimakkaamalla sekarotuisella laumalla jotain teiniporukkaa. Lahden tällä puolen kotimaiset hengenheimolaiset vielä aivan pokkana puolustelevat tällaista, ties millaisessa kiimassa. “Itsepuolustuksesta” välittömästi itsensä nolaamiseen, tälläkin kertaa.

  4. Eiköhän RF kohta ilmoita, että tummaihoisella oli SS uniformu tai KKK kaapu päällä 😀

  5. Olisi mielenkiintoista kuulla, millä nämä sankarit saavat toistuvan lasten pahoinpitelemisen käännettyä itsepuolustukseksi.

  6. Veikkaan, että parin vuoden päästä ulkona. Tosin kyseisen ali-ihmisen käytös ennakoi vain sitä, että ennemmin tai myöhemmin kadulla tulee lopullinen tuomio.

  7. Hohhoijaa. Sitten itkevät, jos ja kun saavat levyyn?

    RF varmaan pahoinpitelee enemmän mamuja, kuin Joensuun skinit aikoinaan 😀

Comments are closed.