Koti Uutisia Nyrkkeilijä Juho Tolppolan poika ryöstettiin – selvitti itse ryöstäjät

Nyrkkeilijä Juho Tolppolan poika ryöstettiin – selvitti itse ryöstäjät

6

Monikulttuurinen joukko ryösti entisen ammattinyrkkeilijä Juho Tolppolan 12-vuotiaan pojan viime lauantaina uhkaamalla puukolla. Ryöstäjät olivat Tolppolan mukaan eri kansallisuuksista koostuneita 16–18-vuotiaita. Ryöstö tapahtui Vantaan Myyrmannissa. Seiskalle Tolppola kertoo, että sama porukka on uhkaillut myös muita lapsia ja vanhuksia alueella.

Tolppola päätti kuitenkin olla tekemättä rikosilmoitusta asiasta ja päätti selvittää ryöstäjät oman “metsästysporukkansa” avulla. Hän kirjoittaa Facebook-sivullaan löytäneensä ryöstäjät 20 tunnissa. Selvitysten avulla hän sai jäljitettyä tekijät Helsingin puolelle Haagaan ja Vuosaareen. Hän välitti ryöstäjän vanhemmille tiedon, että he ottavat yhteyttä ryöstetyn isään tai hän tulee käymään kotona. Ei mennytkään kuin hetki, kun puhelin soi ja asia saatiin selvitettyä.

Tolppolan mukaan poliisien sotkeminen asiaan aiheuttaa ongelmia kaikille osapuolille, joten hän tyytyi vain torumaan ryöstäjää ja lopuksi toivottamaan tsemppiä, minkä lisäksi hän kehotti tätä laittamaan itsensä ruotuun.

 

Lähteet: Seiska, Facebook

6 KOMMENTIT

 1. Mutiasporukka vauhdissa 🙂 samoin mustalaiset ryöstää ja kiristää vanhuksia ja heikkoja. Tollaiset rotat pitäisi kaikki ampua kiinnijäädessään! Säälittävää paskasakkia!

 2. Houkutuslintu ison rahatukun kanssa pyyntiin ja sitten vaan odottelemaan.

 3. “Oma apu paras apu” ja hieman mukaillen toista tunnettua sanontaa: “Laita Polpo (lapsi) asialle ja mene itse perässä !”
  Sen nyt arvasi mistä paskasakista nuokin sankarit koostuivat. Eli näitä “Stadin skouden” Sinivuoren suojatteja, joita tuo tytsi ei jätä pulaan missään olosuhteissa, sillä aina löytyy suomalainen, joka “väärin ajattelee”.
  Mm Brasilliassa ja muualla Latinalaisessa Amerikassa ja Aasian maissa laki otetaan herkästi omiin käsiin ja annetaan esim. varkaalle sellaista sakinhivutusta, että täällä rikollisten suojelusta vastaavat tahot repisivät ahterinsa vereslihalle pelkästä katsomisesta. Eivätkä edes poliisiviranomaiset ota pahakseen omankädenoikeutta, sillä he itse ovat yhtä kerkeitä antamaan “förskottia” rikolliselle ennen kuin edes tuomari on ehtinyt ahteriaan laskea “valtaistuimelleen oikeussalissa. Suurissa laajoissa maissa, jotka ovat laskettavissa lähes alikehittyneihin maihin ainakin mitä tulee syrjäseutuihin ei poliisin laki ja käsi voi sinne ulottua, joten ns. kyläyhteisön oma oikeudenkäyttö on sitä samaa plaatua kuin ennen oli myös Suomessa maaseudulla vielä 1930-luvullakin. Esim. eräs mies pahoinpiteli vaimoaan toistuvasti ja tuon harrastuksen tulokset alkoivat näkymään pahasti päälle vaimo parassa. Tuolloin kylän miehet ottivat tämän “sankarin” alustavaan “käsittelyyn”, jossa miehiset miehet antoivat “nyrkkiensä puhua” ja vielä palan painekkeeksi sanoivat terveiset, että jos he vielä näkevät sen, että emäntää on kaltoin kohdeltu, niin sitten tappavat miehen muitta mutkitta. Ja kas kummaa. Emännän toimiminen “nyrkkeilysäkkinä” loppui kuin seinään. Sen pituinen se.

 4. En usko että tietyt tahot saavat sukupolvessa kiinni 1600 vuotta evoluutiota. Toisaalta, munkiksi ryhtyminen saattaa olla askel oikeaan suuntaan.

  Mutta mihin on maailma mennyt kun sen sijaan että tehtäisiin töitä ja ansaittaisiin itse oma omaisuus, ryöstetään se toiselta. Kuulostaa ihan “mid evel” ajalta. Tuolta jostain 600-1500 lukujen väliltä. Vai puuttuuko ryötäjien päästä jotain?

 5. Ei tässä mitään kun Kela-joki virtaa. Sitten kun se lakkaa virtaamasta, niin ei olekaan enää niin kivaa. Vasta silloin monikulttuurisuus todella paljastuu kaikille.

 6. Juuri noin asiat pitääkin hoitaa – poliisi on täysin turha byrokratiakoneisto silloin, kun haluaa jollekin asialle pikeasti stopin. Tolppolalta löytyy onneksi vielä asennetta, toisin kuin suurimmalta osalta ihmisiä.

Comments are closed.