Koti Uutisia Iran Israelille: hyökkäys tulee johtamaan Tel Avivin totaaliseen tuhoon

Iran Israelille: hyökkäys tulee johtamaan Tel Avivin totaaliseen tuhoon

14
Iranin Vallankumouskaartin jäseniä.

Iran on vastannut Israelin viimeaikaisiin uhkailuihin julistamalla, että mikäli Israel hyökkää Iraniin, Tel Aviv tullaan tuhoamaan juuriaan myöten. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu uhkasi Irania hyökkäyksellä vastikään.

Israelin uhkailu on otettu vakavasti Iranissa, ja maassa valmistaudutaankin sotaan, jossa ollaan valmiina tuhoamaan Israel. Aloitteen he kuitenkin jättävät Israelille.

Maiden välinen konflikti on kärjistynyt viime viikkojen aikana. Samaan aikaan Israel uhkailee myös muita naapurimaitaan. Aikaisemmin tällä viikolla Israelin naapurimaan Libanonin armeija ilmoitti vastaavansa mahdolliseen Israelin hyökkäykseen kaikella voimallaan.
 

Lähde: Nordfront.se

14 KOMMENTIT

 1. Nämä sionistit ovat uhkailleet Irania ja Syyriaa niin kauan kuin minä muistan. Ja kellään muulla ei ole ongelmaa paitsi heillä itsellään, joka aiheuttaa ongelmia palestiinalaisille sekä naapurivaltioille.

  Sionisteilla on perustavaalaatua oleva ongelma ja se on “green card”. Porukkaa rahdattiin aikoinaan israeliin vaikka ne halusivat mennä Amerikan yhdysvaltoihin. Sinne ei ikävä kyllä pääse kuka tahansa koska sielä tarvitaan Green Card. Jolloin ne jäivät loukkuun israeliin. Yhä edelleen kaikki vauraat ja sellaiset jotka omaavat valtaa, pääsevät Amerikan yhdysvaltoihin, mutta se rupusakki jolla ei ole sielä tulevaisuutta, se on motissa israelissa. Ja sekös niitä harmittaa ja tekee ne agressiivisiksi. Suurin osa luku- ja kirjoitustaidotonta porukkaa.

  Tämä rahtaus alkoi jo kauan sitten, mutta sen perimmäiset syyt eivät ole muuttuneet.

 2. Olisiko viimeinkin niin, että “valittu kansa” kaivaisi viimeisen kerran nenästään verta? Rajattu ydinsota lähi-idässä olisi ihaninta, mitä voisi toivoa. Jos kaikki seemiläiset tuhoaisivat toisensa ja siinä samassa vielä iso läjä persialaisia siirtyisi paratiisiin…..voi olla, että lähi-itä saisi sen rauhan, kun koukkunokat ja kamelikuskit olisivat poissa 😀

  • Valitettavasti sellaista kuin “rajattu ydinsota” ei käytännössä ole olemassa. Vaikka itse râjähdyksen aiheuttama primäärinen tuho jäisi rajatulle alueelle ei radioaktiivinen saasta ymmârrä että senkin pitäisi pysyä siellä.

   Chernobyl oli hyvä esimekki; yksi reaktori paloi ja koko maailma sai säteilevän tervehdyksen. Ja sieltä karkasi hyvin vähän verrattuna johonkin pieneenkin ydinpaukkuun.

  • Me saatais vihreitä puurokenraaleita tänne. Yksisilmäisiä ja kolmekätisiä… 😛

 3. Kuka uhkailee ja ketä? Iranissa on viime aikoina ollut paljon mielenosoituksia ja laajalti tyytymättömyyttä islamilaista korruptoitunutta hallintoa kohtaan. Ihmisiä on hallituksen vastaisissa kahinoissa surmattu ja heitetty vankilaan pilvin pimein.
  Ei siis ihme, että uskonnollisilla epäsuosituilla johtajilla on tullut kiire löytää ulkoinen vihollinen, johon ohjata kansan huomiota, pois oman maan valtavista ongelmista. Vanha vitsi siis. Harmi vaan, että ei taida tässä tapauksessa kauaa tehota, muutosvaatimusten takana on kansan suuri enemmistö.

  • Nuo CIAn masinoimat mielenosoitukset eivät olleet erityisen laajoja; niihin otti osaa muutama tuhat ihmistä.

   Onko mielestäsi muuten jotenkin sattumaa, että Israelin vihollinen Iran saa osakseen sisäistä levottomuutta samaan aikaan kun Israel uhkailee yhä enemmän sodalla?

  • Juurikin niin! Täällä näytetään olevan sitä mieltä että Iranissa on ihmisoikeudet kunnossa..voi vaan katsoa mikä on ollut suunta 1979 lähtien yli 5 milj.ihmistä paennut maasta ja kymmeniä tuhansia murhattu poliittisista syistä 1988 joukkomurhat ja lukemattomat muut rikokset: tuon rikollishallinnon aika on lopussa! Ihan sama mitä täällä ihmiset uhkailevat ja vannovat kostoa juutalaisille; tiedän jo etukäteen että AINA juutalaisten viholliset joutuvat häpeään ja Iranin ja muiden vihollisten armeijat tulevat tuhoutumaan : joka ikisen sodan vuodesta 1948 arabit ja muut ovat hävinneet…

 4. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun mielestä on taas jälleen aika käyttää palkatonta “palkka-armeijaansa” eli Yhdysvaltoja ja sen poikia ja tyttöjä täyttämään sinkkiarkkuja, jotka ovat “päällystetty” tuon vasallivaltion tähtilipulla, jotka saavat taas amerikkalaisten laittamaan kätensä sydämen päälle.
  Israelin todella kannattaa nyt harkita toisenkin kerran ennen kuin tekee uhkaamansa hyökkäyksen Libanoniin, puhumattakaan, että aloittaa sodan Iranin kanssa, jolla on mm. ydinase kuten Israelillakin myös on. Ja kuten “kuumasta” kylmän sodan ajoista tiedetään, ei ydinsodassa ole voittajaa, vaan ainoastaan häviäjiä. Ainoat, jotka juhlivat ovat Rotat, joilla riittää nyt “markkia” ja sapuskaa yllinkyllin. Hyökkäsipä Israel kumpaan tahansa, vaikka väistäen Iranin haastamisen, niin voipi olla niin, että ent. Persia osallistuu myös Libanonin sotaan tavalla tai toisella. Benjamin Netanjahu on tunnetusti kuumapäinen mies, jolla on kovat puheet ja samanmoiset teotkin tahtovat “kulkea perässä”. Eli muidenkin Israelissa kuin vain hänen kannattaisi hieman laittaa “jäitä hattuun”, sillä eläimetkin haluavat välttää todellista keskinäistä taistelua niin pitkälle kuin se vain mahdollista on. Eli “irvistellään” ja uhkaillaan maneereilla purkaen vihaa kuvainnollisesti vaikkapa pensaaseen tai puuhun (hirvieläimet) näyttäen voimaansa vastustajalle, joka parhaassa tapauksessa ymmärtää väistää todellisen koitoksen.

 5. Kyllä niin toivoisin, että Israel tuhoutuisi. 🙂 Alkaisi maassa uudet ajat. 🙂

 6. Iranin tuho tulee vaatimaan lukemattomien amerikkalaissotilaiden hengen, mutta tämä on riski, jonka Israel on valmis ottamaan.

  • Hormuzinsalmen kautta kulkee 20% maailman öljyä. Iran helposti voi katkasta koko laivaliikenne ko. salmessa. Kestääkö “Länsi” sellaista iskua munille? Kovasti epäilen. Jos joku muistaa, vuonna 1973 oli “öljykriisi” ja markkinoilla oli öljypula, vain noin -5% normikulutuksesta. Mutta kun öljyn tuonnista riippuvaisilla valtioilla ei ole varaa jäädä tuohon 5% joukkoon, hinnat nelinketaistuvat. Jos pula on n. 20% niin luulenpa että tämä suistaa raitteilta koko läntinen (l. juutalaisten omistama) lafka ja petrodollar.
   Vuonna 2016 Venäjä täysin sattumalta myi Iranille S-300 ilmatorjuntajärjestelmät ja Su-30 hävittäjät 10 mrd dollarin edestä.

   Vanhaa laulua soveltaen:
   Iloisesti rallatellen lähti Shlomo sotaan, mutta joutuessaan Iranin rintamalle muuttuikin nuotti paljon surullisemmaksi.”

 7. Vain yksi asia on varmaa: Israelin tarina ei tule päättymään hyvin. Juutalaisten käytös on alunalkaenkin merkannut tiettyä levottomuutta ja jopa pelkoa, ja ne tulee kusemaan koko Israel-projektin.

  Jos vanhaa tarinaa on uskominen, niin vaikka Israel epäonnistuu niin juutalaiset tulevat kuitenkin vaeltamaan maan päällä ikuisesti. Tämä on heidän kirouksensa ja kaikkien kansojen kirous, jotka joutuvat heitä kestämään.

  –A Jewish shoemaker, who, when Jesus stopped for a second to rest while carrying his cross, hit him, and told him “Go on quicker, Jesus! Go on quicker! Why dost Thou loiter?”, to which Jesus, “with a stern countenance”, is said to have replied: “I shall stand and rest, but thou shalt go on till the last day.”

 8. Iran, Libanon, Syyria, Palestiina – yhdistykää ja pommittakaa Israel pois maailmankartalta.

Comments are closed.