11 KOMMENTIT

 1. Nuori mies herännyt todellisuuteen. Tästä se lähtee. Aina useampi nuori alkaa vastustamaan nykyjärjestelmää. Hienoa.

 2. Hienosti toteutettu! Nuorten osaaminen editointi yms taidoissa on hämmentävän laadukasta.
  Surullista nähdä tuommoista valkoisten nöyryyttämistä rotumuukalaisten toimesta.
  Mutta sekin päivä koittaa jolloin kaikki maksetaan takaisin. Olethan mukana?

 3. Ehkä eniten syletyttää, näissä vastaavan kaltaisissa videoissa kuvaukset, joissa pigmentiltään vieras dominoi suomalaista ihan mielinmäärin….vittu…onko suomalainen nuori jo niin heikko, niin fyysisesti, kuin henkisestikin, että ottaa vastaan, kuin teuraslammas. Hävettää jo nuortenkin puolesta.

  • Sama tuli mieleen. Edesmennyt painija ja kansanedustaja Tony Halme aikoinaan julkaisi kirjoituksen jossa hän kehoitti nuoria jättämään rilluttelun vähemmälle, hoitamaan itsensä kuntoon ja laittamaan asiat siihen malliin että “mummotkin uskaltaa kulkea illalla yksin Steissillä”. Kannatettava ajatus.

  • Afrikkalaisilla murrosikä alkaa keskimäärin pari kolme vuotta aikaisemmin kuin valkoisilla ja tuossa 13-16 vuoden iässä se on pitkä aika.

   Totta myös tuokin että moni nuori on fyysisesti ja henkisesti huonossa kunnossa ja täten ei ole kykenevä laittamaan hanttiin.

 4. Olisiko tilaus PVL:n nuorisojärjestölle, jossa nuorille opetettaisiin selviytymistaitoja, itsepuolustusta ja aatetta reaalimaailmassa. Mikäli nuoria saisi mukaan ja heille opetettua ajoissa suomalaisuuden alkeet ja veriveljeyden merkityksen, niin tulevaisuuden kannattajapohjakin olisi varmemmalla tolalla. Luulisi, että oikean kaltaisilla aktiviteeteilla, yhteenkuuluvaisuutta lisäävillä vaatteilla/merkeillä, toiminnasta voisi saada oikein toteutettuna, jopa mediaseksikästä. Mutta pääpointti olisi opettaa, että kotona/sisällä nysväämällä odottaa perikato ja vaikka olisi kuinka kingi “Call of Dutyssä” niin nurkan takana saa nekkuunsa isommalta, vahvemmalta ja pahasisuisemmalta….ja mikä pahinta, se voi näinä aikoina olla geelitukkainen afgaani…

Comments are closed.