Koti Uutisia Kotimaa Eduskunta hyväksyi CETA-pankkiylivaltasopimuksen

Eduskunta hyväksyi CETA-pankkiylivaltasopimuksen

5

Suomen eduskunta hyväksyi tällä viikolla EU:n ja Kanadan välisen CETA-pankkiylivaltasopimuksen. CETA on sijaissopimus TTIP:lle, joka joutui kovaan poliittiseen vastatuuleen muutama vuosi sitten.

Muun muassa nimillä MAI, TPP, TTIP, CETA ja TiSA ajan mittaan tunnetut kansainväliset “vapaakauppasopimukset” pyrkivät alistamaan jäsenvaltionsa monikansallisten suuryhtiöiden ja pankkien käskyvaltaan. Mikäli sopimukset viedään maaliin, voivat suuryhtiöt alkaa manipuloida kansallisvaltioiden lainsäädäntöä yksityisten tuomioistuinten kautta. Poliittinen valta siirretään “vapaakauppasopimuksilla” virallisesti parlamenteilta pankkiireille.

Lisäksi “vapaakauppasopimukset” pyrkivät julkisten palveluiden (kuten koulutuksen ja terveydenhuollon) kauppaamiseen ulkomaalaisille sijoittajille, luonnonvarojen yksityistämiseen sekä valtioiden omavaraisuuden rippeiden tuhoamiseen.

Perussuomalaiset kannattivat avoimesti TTIP:tä vielä silloin, kun puolue istui hallituksessa. Tällä viikolla puolue turvautui kuitenkin perinteiseen oppositiopolitikointiin ja äänesti CETA:ta vastaan eduskunnassa kerätäkseen poliittisia irtopisteitä äänestäjiltä.

Perussuomalaisten epäluotettavuudesta kertoo kaiken oleellisen se, että aiemmin puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho on äänestänyt CETA:n puolesta.

Lähde: Halla-ahon kanta vapaakauppasopimukseen tyrmistyttää äänestäjiä

5 KOMMENTIT

  1. Globalistien pankkikartelli on murskattava! Ja tuo sionisti Halal-aho on kansanpetturi! Maanpetturien kohtalo tulee olemaan karmea!

  2. Tottakai se sen hyväksyi. Miksei olisi? Komennetaanhan Suomen eduskuntaa Brysselistä. Sielä istuvat kaikki joo-joo miehet ja naiset ja sen vuoksi Suomi on mikä on.

    Mistä meille saataisiin Faragen kaltainen mies tai puolalaisten suoraselkäisyys?

  3. Valeoppositio Persuihin edelleen osa tuulipukukansasta uskoo vaikka Persut keräävät vain maahanmuuttopuheillaan äänet pois. On järkyttävää että GMO, TTIP ja Nato myönteisiä Persuja joku vielä pitää kansanpuolueena.

  4. “Judentumin ainoa toivo on shabbes-goyimeissa (sionokristityt ja kulttuurimarxilaiset), joiden tehtävänä on suojata juutalaisia muilta goyimeilta. Juutalaisten yritys kaapata vallan yli koko maailma (NWO, a.k.a. Pax Judaica) on erittäin uskalias, eikä ole varmuutta että he onnistuvat sammuttamaan kapinoinnin ”pensaspalojen” liekit kun palaa kaikkialla samanaikaisesti. Nyt juutalaiset yrittävät estää totuuden leviämistä sensuroimalla Internet ja seuraamalla goyimit älylaitteiden avulla ja vangitsemalla totuuden levittäjät, mutta ongelmat ovat niin massiiviset ja perusteelliset, että ei ole lainkaan varma että juutalaiset onnistuvat siinä.”

    Taistelu jatkuu. Ylläoleva sitaatti on leikattu toisesta tämän nettisivuston jutun kommentista.

Comments are closed.