Koti Uutisia Pohjoismaat Norlantilaiskoulut rypevät huumeongelmissa ja kouluampumisuhkauksissa

Norlantilaiskoulut rypevät huumeongelmissa ja kouluampumisuhkauksissa

9

Eräs kiirunalaisen Hjalmar Lundbohmsskolanin oppilas kertoi mobiiliviestintäsovellus Jodelissa juhlivansa syntymäpäiväänsä ampumalla ensin vanhempansa ja sitten ammuskelemalla koulussa.

– Ihmisiä ei juuri ole ollut koulussa tänään, moni ei ole tullut kouluun ollenkaan ja me, jotka päätimme tänne tulla, olemme olleet suurimman osan päivästä luokkahuoneessa, kertoo eräs koulun oppilas koulupäivän kulusta viime viikolla.

– On aika hermostuttava ajatus, että maanantaina pitäisi mennä kouluun, kertoo toinen oppilas.

Sunnuntaina Norrbottenin poliisi hälytettiin jälleen yhden kouluampumisuhkauksen vuoksi, tällä kertaa Björknäsin lukiolle Bodeniin. Bodenin koulut ovat surullisen kuuluisia valtavista huumeongelmistaan; oppilaat käyttävät huumeita kesken koulupäivän ja myyvät niitä. Rehtori Petronella Sirkan mukaan “samaa tapahtuu kaikissa kouluissa”.

Skellefteån kunnassa kaikki lukion oppilaat on määrätty huumetesteihin. Testit tehdään siksi, koska niin moni lapsi tulee Ruotsissa kouluun huumeiden vaikutuksen alaisena.

– Kun minä kävin yläastetta, hyvin moni tuli pilvessä tunneille. Huumetestit ovat hyvä asia, kommentoi eräs Skellefteåssa koulua käyvä oppilas.

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

 1. Pakkokoulu, pakkohuume. Lapseni ei mene sinne. Ammun heti. SAATANAN sikiöt!

 2. Eikä pelkästään koulut vaan koko yhteiskunta. Ei tarvitse kävellä kuin Oslon katuja niin lähes joka kadunkulmassa on narkkareita jotka kerjäävät rahaa. Ja ne jotka eivät pysty enää seisomaan pitkiä aikoja, ne istuvat maassa. Osa vielä pystyy tolpillaan kerjäämään.

  Tämä on ollut konkretiaa jo kohta 15 vuoden ajan. Olenkin ihmetellyt miten norjalaiset ovat pystyneet peittelemään tämän yhteiskuntaa rasittavan ongelman näinkin hyvin. TV-kanavat eivät kerro tilanteesta eikä lehdistössä ole siitä mitään. Vaikka ihmiset “kävelevät narkkarien yli kaduilla”.

  No, onhan Norja NATO-maa ja sitä hallitsee globalistit.

  • Norlanti (Norrland), josta uutinen kertoo, on kylläkin Ruotsin pohjoisin osa johon Norrbottenin maakunta kuuluu, mutta samat ne on ongelmat molemmin puolin rajaa.

 3. Sen kertominen julkisesti, miten eliitin lapset käyvät koulunsa ja sijoittuvat sitten työelämään, on vihapuhetta.

  • — Ellei sitten suoranaista terrorismia, koska kertominen uhkaa vallitsevaa yhteiskuntajärjestystä.

 4. Ruotsi on menetetty. On kuin maa olisi suunnitelmallisesti ajettu alas. Keinoina ovat olleet huumeiden lisäksi homotus ja väestön vaihto.

  • Siellä sentään ei olla kielletty liikettä. Toisin kuin täällä hölmälässä.

 5. Mulkut ei tajua, etnei selviä talvesta, jos infra pamahtaa. Meikäläinen nauraa kun vapaamuurari katselee Niskasen 8 surmanluotia. Tarkasti analysoiden, mitä tekee nurkkaanajettu Suomalainen mies, kun kaikki on viety.

 6. No aivan “normaalia” on, että juhlistaa synttäreitä ampumalla vanhempansa.

Comments are closed.