Koti Uutisia Ulkomaat Ihmisjoukko pysäytti somaliraiskaajan palautuksen Britanniasta kotimaahansa

Ihmisjoukko pysäytti somaliraiskaajan palautuksen Britanniasta kotimaahansa

11

Somalialainen 29-vuotias joukkoraiskaaja Yaqub Ahmed vältti tällä kertaa palautuksen Isosta-Britanniasta, kun lähes tusina lentokonematkustajaa vaati, että Ahmed tulisi poistaa koneesta.

Monet nauhoittivat tapahtuman kännyköillään, ja nauhalta kuuluu, kuinka eräs matkustaja valittaa Ahmedin erotetun perheestään samalla kun muut vaativat hänen koneesta poistamistaan kovaan ääneen.

Lentokoneeseen astuneet virkamiehet antoivat matkustajille lopulta periksi. Tämän jälkeen Ahmed kiitti matkustajia heiltä saamastaan tuesta. Matkustajat taputtivat sitten riemuissaan tapauksen lopputulokselle.

Ahmed on tuomittu aiemmin yhdeksän vuoden vankeuteen osallisuudesta 16-vuotiaan tytön joukkoraiskaukseen elokuussa 2007. Tämä tuomio oli myös maastakarkotuspäätöksen syy.

Raiskattu tyttö oli tuolloin viettämässä iltaa Lontoon Leicester Squarella ystäviensä kanssa ja kadotti jossain vaiheessa iltaa ystävänsä. Tytölle tuntemattomat Ahmed ja kaksi muuta raiskaukseen osallistunutta uskottelivat tuolloin tytölle, että hänen kadottamansa ystävät odottaisivat häntä eräässä asunnossa Crouch Endissä Pohjois-Lontoossa. Siellä yhteensä neljä miestä raiskasi tytön. Naapurit kuulivat tytön avunhuudot ja soittivat poliisin paikalle.

Raiskaukseen osallistuneista yhden tiedetään taistelleen myöhemmin Isisin riveissä. Ahmed on nyt tiettävästi jossakin vastaanottokeskuksessa odottamassa uutta palautusyritystä.

Lähteet: Nordfront, Daily Mail

11 KOMMENTIT

 1. En oikein tiedä mitä briteille syötetään tai lisätään juomaveteen mutta demokraattisesti tarkasteltuna lentokoneellinen ihmisiä oli sitä mieltä että ahmedin tulee olla osa yhteiskuntaa ja päästä raiskaamaan edelleen. Ja päästä britteihin tekemään ehkä muitakin rikoksia.

  Toisaalta, jos nuo kaikki mieltään osoittaneet olivat somaleja ja matkalla koteimaahansa takaisin, on ymmärrettävää etteivät ne halunneet ahmedia sinne. Mutta jotain rajaa sentään.

  Viranomaisten olisi pitänyt ottaa vastustajien henkilötiedot ylös ja kun jotain sattuu tai ahmedi tarvitsee rahaa, ottaa yhteyttä “takuumiehiin”. Näinhän se toimi aikoinaan villissä lännessäkin. Eikä britania ole nykyään mikään muu kuin villi länsi. Paitsi että on villi osa eurooppaa.

 2. Jos tämä saasta ehtii uusia rikoksensa, on jokainen noista palautuksen estäneistä idiooteista vastuussa siitä täysin. Miten voi olla noin mielisairasta porukkaa?

   • No luulisi, että normaali järkevä ihminen osaa päätellä, jos somalia pakkopalautetaan maasta pois niin eiköhän se silloin ole syyllistynyt vakaviin rikoksiin. Kulttuurimarxistit ovat tunnettuja kyllä kehitysvammaisuudestaan. Kaukana normaaleista järkevistä ihmisistä.

    • Ei ne pakkopalautetut aina ole syyllistyny vakavaan rikokseen, vaan monesti he ovat tunkeutuneet maahan muka “pakolaisina” ja sitten kun heidän turvapaikkahakemus hylätään niin ne pitää pakottaa menemään kotimaahansa kun eivät suostu omin avuin.

 3. Ahmedin poistaminen olisi vakavasti köyhdyttänyt Briitiläistä kulttuuria ja työmarkkinoilla tarvittavaa ryhmätyötaitoa. Osoittahan tuomionsakin, että on expertti siinä.

 4. Kiitos “täysin järjissään” olevat kulttuurimarxisit. Olette kyllä niin “rohkeita”. Ilman teitä Ahmed olisi toimitettu “kuolemaan”. “Toivottavasti” teidän takia Ahmed pääsee vielä”rikastamaan” monta lasta.

Comments are closed.