Koti Uutisia Pohjoismaat Norjalaisnaiset värväytyvät joukolla vapaaehtoisiksi vastaanottokeskuksiin “sugar momeiksi”

Norjalaisnaiset värväytyvät joukolla vapaaehtoisiksi vastaanottokeskuksiin “sugar momeiksi”

8

Norjalaislehti Verdens Gang (VG) haastatteli reportaasiinsa useita nykytrendiä todistavia turvapaikanhakijoita; vastaanottokeskuksiin vapaaehtoisiksi lähtevät norjalaisnaiset solmivat seksuaalisia suhteita turvapaikanhakijoiden kanssa, ja seksipalveluitaan he vaihtavat erilaisiin palveluksiin ja lahjoihin. Turvapaikanhakijoiden keskuudessa näitä kutsutaan “sugar momeiksi”.

VG haastatteli Youssef-nimistä turvapaikanhakijaa, joka kertoi, että hänen oma “sugar mominsa” tuhlasi joka kerta heidän tavatessaan 15 000–20 000 Norjan kruunua. Kun heidän välinen suhteensa loppui, oli kolme muuta vapaaehtoista naista jo jonossa ottamassa kyseisen “sugar momin” paikan.

85 prosenttia kyseisen vastaanottokeskuksen vapaaehtoisista oli naisia. Tällaiset luvut ovat tavallisia myös koko Norjan laajuudessa. Ilmiö on tunnettu jo pidemmältä aikaväliltä esimerkiksi Ruotsissa, missä nämä naiset tunnetaan nimellä “batikhäxor” (batiikkinoidat).

Lähde: Frihetskamp

8 KOMMENTIT

    • Tuollaiset naiset ovat huoria, joilla ei ole yhtään itsekunnioitusta. Hyi helvetti miten oksettavia noita-akkoja.

      • Kumminkin suurin osa naisista on normaaleja naisia jotka halveksuvat ja pitävät noita lehmiä oksettavina. Mielisairaita tuollaiset ovat.

  1. Koko Pohjolan kansa hävitetään olemattomiin joidenkin vanhojen huorien turvapaikka-aktivismin toimesta. Aika nolo loppu valkoiselle rodulle, täytyy myöntää.

  2. Kaerit saa karvaasti oppia että rahan eteen pitää tehdä työtä jolla on tarkoitus: Naisen miellyttäminen. Mitenkähän se muslimin pirtaan sopii? Vielä “vääräuskoisen naisen”.

  3. Toivottavasti HI-V korjaa omansa ja leviää myös kantaväestön vassareihin ja muihin hyytelöpäihin.

Comments are closed.