Koti Uutisia Ulkomaat Venäläisnainen rankaisee miehiä metrossa

Venäläisnainen rankaisee miehiä metrossa

12

Venäläinen, itsensä julkiaktivistiksi tituleeraava nainen rankaisee jalat levällään istuvia miehiä. Venäläisnainen on tehnyt pulloon valkaisuaineesta ja vedestä sekoituksen, jolla hän kastelee “manspreadingia” harjoittavien miesten haaravälin. Nainen selittää seoksen syyksi sen, että “kaikki näkevät, mikä osa kehosta ohjaa miesten ajattelua ja tekoja”.

Naisen video on saanut tyrmäyksen YouTubessa. Uutista kirjoittaessa video on kerännyt noin 1,5 miljoonaa katselukertaa. Yläpeukkua annettu 2 200 ja alapeukkua yli 45 000 kertaa. Nainen teki tempauksensa Pietarissa ja aikoo jatkaa toimintaa seuraavaksi Moskovassa.

Ilmeisesti venäläisillä feministeillä ei ole vakavampia huolenaiheita kuin jalat jokseenkin levällään istuvat miehet. Valkaisuaine on terveydelle haitaksi, mikäli ainetta joutuu iholle tai kehon sisälle.

Lähde: RT

12 KOMMENTIT

 1. Valkaisuainetta? Eikös nuo femakot yleensä ole mustan makkaran perässä juoksijoita? Pahoinoitelystä rikosilmoitus toivottavasti odotettavissa.

 2. Mitä mielisairas metrossa, saivatko naiset myös saman kohtalon.

 3. Naisten turvallisuus on mennyt jo noin pitkälle että ne voivat ihan vapaasti kaataa miesten päälle kaikenmaailman litkuja, ilman pelkoa siitä että tulee edes kerran nyrkistä naamaan.

  Valkoisten miesten yksi suurimmista ongelmista on se että he luottavat reiluun peliin ja siihen että niin vasemmistolaiset kuin maahantunkeutujatkin noudattaisivat reilua peliä yhtälailla kun ne käyvät päälle.

  Vasemmisto on vielä toistaiseksi niskan päällä koska se pystyy käyttämään naisia röyhkeiden hyökkäysten tekemiseen. Nähtäväksi jää tuleeko koskaan sitä päivää jolloin valkoiset miehet lopettavat naisten edessä nöyristelyn ja lyövät takaisin “naistenhakkaaja” leimoista välittämättä.

  Sillä, on selvä juttu että jos valkaisuaineen heittäminen onnistuu ilman pelkoa turpaanvedosta, seuraavaksi ne heittää miesten kasvoille happoa.

 4. Ei tuo femakko ole tullut ajatelleeksi , että kaikilla miehillä ei ole niin paljoa estrogeeniä syntyessään jotta voisi istua jalat “ristissä”.
  Omalle kohdalle jos moinen sattuisi, niin kyllä saisi tauluunsa oikein isän ja veljen kädestä.

 5. Tämä on aivan selvää peniskateutta. Sitä se on. Peniskateus on tullut -80 luvulta takaisin tähän päivään.

  Vai onko se turhautumista siitä että miehet johtavat maailmaa? Naiset määräävät/luovat markkinoita, mutta miehet johtavat niitä.

 6. Voi olla vaikea löytää aviomiestä tuollaisen käytöksen jälkeen.

 7. pakko kyl sanoo, että en hyväksy naisten lyömistä, mutta jos mun päälle kaatais, niin tempaisisin tauluun oikeen huolella ja juottaisin sen litkun tolle pillu huoralle

  • Kyllä mä itsepuolustuksen erotan väkivallasta. Itsekin oon käyttänyt naista vastaan itsepuolustustaitojani, joita oon oppinut potkunyrkkeilyn ja jujutsun ansiosta. Kyseinen nainen oli arvaamaton ja juurikin vasemmistolainen. Pelotti jopa 180 cm koripalloilijanaisena, mitä ihmettelen. Ikinä en ole muuttunut epävarmaksi parimetristen korstojen, vaikka olisivat kuinka aggressiivisia, seurassa mutta joku äärivasemmistolainen rähisijäeukko saa mut lähes pelkäämään. Sama reaktio mulla on ollut pikku koiristakin.

 8. “Manspreading”? Mitä vittua minä luen…

  Itse lataisin turpaan huoraa.

 9. Jos tuo feminazi tulis meikäläiselle tekee tollaiset temput, niin pataan saisi vaikka onkin nainen. Naisilla on noussut kusi päähän, ja se kyllä näkyy.

 10. Nämä perkeleen sekopääfemakot eivät tajua, että miehen anatomia ei anna periksi siinä, että istuttaisiin jalat yhdessä. Miten tollanen voi kulkea vapaana kaduilla? Toivottavasti ei kulje kauaa.

Comments are closed.