Koti Uutisia Pohjoismaat NORDIC FRONTIER #150: The Hungarian Question

NORDIC FRONTIER #150: The Hungarian Question

9

This week we ask a fellow Hungarian comrade the Orban-question, tune in for the answer.WEEKLY POLL:

YUMMY MEME:

SHILLING:

NSRI Monarch Telegram channel

Simon Lindberg interview on new Icelandic pod

Latest episode of Leadership Perspective on LBRY:

GUEST:

We invite Hungarian comrade Nicholas Ludwigson to talk about Hungary, Viktor Orban and we are gonna try and find out if he’s good for whites or jews.

RSShttp://www.spreaker.com/show/2111174/episodes/feed

EMAIL[email protected]

TELEGRAM GROUPNordic Frontier Channel and Chat

Support the Nordic Resistance Movement!

Live at:

7.00 PM in Iceland
8.00 PM in Denmark, Norway and Sweden
9.00 PM in Finland
2.00 PM Eastern Time (ET) on that side of the pond

9 KOMMENTIT

 1. Well, comparing to other European leaders (look and listen to them, bloody hell), Viktor Orban is Ok.

   • Puola on täysin (((taskussa))) ollut koko ajan. Orban on myös ja hän ajaa Putin tyyppistä oligargiaa eikä oikeasti valistunutta kansanyhteisöä kun kouluissa on perus sivistysaineita vähennetty ja listätty jotain pallopelejä vain jne. Eräs unkarilainen jossain videokommentissa avasi tilannetta realistisemmin. Ja Koronatyranniaa vastustavat joutuvat ankarien toimien kohteeksi. Oliko jopa vuosien vankilaa vai tuhansien sakkoja jos liikkuu ulkona väärään aikaan väärässä paikassa tai muuta vastaavaa.

    https://northerntruthseeker.blogspot.com/2019/12/seriously-polands-ruling-elite-want-to.html

    • To my mind, Viktor Orban is very much like Urho Kekkonen, using “short cuts” in difficult situations and work for own country. About Poland, i dont know.

     • Kekkonen oli kyllä härski maanpetturi. Hänenlaisiaan globalistieliitti käytti, kun halusi mädättää Suomen

    • Jos nyt puhuttaisiin asiasta, eikä sotkettaisi idioottimaisia COHIV-salaliittoteoriota mukaan. Yritä pysyä aiheessa. Ymmärrän että se on vaikeaa harhaisessa maailmassa elävälle. Kannattaisi vaikka lukea hieman tietoa superviruksista ihan ensialkuun.

     Unkari on taatusti toiminut paremmin maahantunkeutujavyöryä vastaan kuin Suomi, mikä toisaalta on helppoa, sillä Suomi ei ole tehnyt asian eteen mitään.

     • Kyllä koronadiktatuureja on suunniteltu kv. simulaatioissa ennen viruksen leviämistä. Se ei ole mitään spekulaatiota, vaan siitä on ihan videomateriaalia. Orbanin persudiktatuuri lienee suunniteltu eliitin pöydissä. Keskustelu oli tasokas ja pureutui asioiden taustoille ja ytimeen. Koronaa ei mainittu, tai mainittiin kyllä tuo Orbanin poikkeustilan hyödyntäminen. Siihenhän ei tarvita edes tahallista epidemiaa. Varsin tahalliselta globaalin eliitin tuhokampanjalta virus kuitenkin vaikuttaa.

    • Toki superviruksia on olemassa – sitä en epäile – mutta se että niitä kiinalaiset tahallisesti päästävät vapaaksi laboratoriasta kuulostaa kaukaa haetulta. Ennemmin uskon siihen että Kiinan maaseudulta on lähtenyt tämäkin tauti, joka taitaa hieman sitkeämpi olla tavallista flunssaa. Ainakin se on erilainen ja mutatoitunut, sillä se sisältää linnun tai sian DNA:ta myös. Tämän takia taudit ovat erittäin vastustuskykyisiä ja sitkeitä: ihmisen vasta-ainetuotanto on kovilla tämän viruksen edessä.

     Ihmettelen suuresti että nyt vasta eilen näin ensimmäisen kerran (((YLEn))) nettiteksti-TV:ssä uutisen, jossa YK/WHO otti esille myös HIV:n. (En normaalisti seuraa uutisia lain, mutta nyt lähinnä talousuutisten kannalta olen alkanut tsekkaamaan taas nettiteksti-TV:n uutisotsikot. Sieltä näkee jos jotakin isompaa on sattunut Suomessa/maailmalla.) Tällainen sitkeämpi virus on taatusti erittäin vaarallinen HIV-potilaille, vaikkakin kehitysmaatkin ovat kehittyneet hygienian ym. osa-alueiden puolesta. Ilmeisesti maailmanpankki ja jotkin muut kerhot ovat joitakin armonpaloja lääkkeiden muodossa neekereillekin viskanneet. Parikymmentä vuotta sitten Afrikassa oli vielä maita, joissa lähes ½:lla väestöstä oli HIV.

     Jenkkimeemit eli COHIV-2020, “lockdown” eli linnoittautuminen/lukittautuminen, “social distancing” eli turvavälin ottaminen jne. ovat levinneet joka puolelle maailma eli idioottiglobalismi toimii täydellisesti! “Social distancing” on vain jatkumoa “social medialle”. Sokeat massat kysyvät vain “kuinka korkealle?”, kun juutalainen yliherra sanoo “hyppää!”

     Sokeat massat RAKASTAVAT näitä meemejä. Menkääpä vaikka YouTubeen tai missä nyt aikaanne netissä vietättekään ja katsokaa sitä COHIV-viestien ja -“vitsien” tulvaa. Coronaa ja sitä ympäröivää kaikenlaista oheishuttua RAKASTETAAN yli kaiken! Se on otettu vastaan avosylein kuin ihana, pieni riiviökummilapsi, jonka tukkaa kaikki haluavat pörröttää. Tästä kertoo se miten massat suoltavat ulos jokainen jälleen kerran jotakin heille pakkosyötettyä meemiä, joka sinun on nieltävä ja uudelleen eteenpäin oksennettava, sillä sinä TAHDOT olla osa tätä syteemiä. Ilmeisesti tällöin ihmisraukat vain kokevat kuuluvansa johonkin ja olevansa jotakin. Surullista.

     Loppuun muistutan että USA on Kiinalle pystyssä 1 500 000 000 000 dollaria. Trumpin suulla on tosin nyt ulostettu sellainen viesti, että USA:n ei tarvitse maksaa velkoja Kiinalle tahallisesti irtipäästetyn viruksen verukkeella, vaan USA kuittaa maksunsa täst’edes USA:n kiinalaisille määrääminä sakkoina, jotka vähennetään USA:n ottaman velan pääomasta.

    • Kukaan ei ole estämässä YHTÄÄN kansalaista antamasta lapsilleen sitä yleissivistystä, esimerkiksi oman kansan historiaa, perustaitoja kuten yksin luonnon keskellä selviytyminen ainakin lämpimämpänä vuodenaikana, sekä perusasiat puutarhanhoidossaja ruoan kasvattamisessa.

     Tulee miltei puiseva olo joka kerta kun ansalaiset (luulevat olevansa kansalaisia) imevät valtion tuttia ja sitten valittavat että maito ei ole hyvää.

     HAHAHAA!

Comments are closed.