Koti Uutisia Nigel Farage: “Globalistit haluavat sotia Syyriassa”

Nigel Farage: “Globalistit haluavat sotia Syyriassa”

3

Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisyyspuolue UKIP:n Nigel Farage sanoi Fox News -kanavan Tucker Carlsonin haastattelussa, että Syyriassa sotaa tahtovat globalistit. Farage on myös aikaisemmin kritisoinut Yhdysvaltoja, Isoa-Britanniaa ja Ranskaa siitä, että maat kerta toisensa jälkeen uhoavat Syyrian presidentti Bašar al-Assadille. Hän myös korostaa, että maiden jatkuvalla sotimisella Lähi-idässä on globaaleja vaikutteita.

Farage muistutti lisäksi länsimaisia johtajia siitä, että heidän tulisi huomioida kansan mielipide asiassa. Hän sanoi, että kansa vastustaa laajalti sotaa Syyriassa.

3 KOMMENTIT

 1. USA, Englanti ja Ranska pyrkivät sotavoimaa käyttäen maailmanherruuteen. Se on tehtävä nyt tai sitten ei ainakaan meidän eläessämme. — Joten kaikki peliin pojat! Tytöiltä ei kysytä tässä pelissä.

  — NATO alkaa hajota sisältä päin.
  — Italia ei lähtenyt mukaan.
  — Turkki hyökkää Kreikkaan.

  Ratkaisua ei ehkä löydy ydinaseista.

  — Mitä tehdään, kun kansa lähtee kaduille?
  — Tuleeko EU:n armeija avuksi ampumaan omia kansalaisiaan?
  — Entä USA? Saadaanko aseet pois kansalta ja nujerrettua kansakunnan selkäranka?

 2. Vain 20 päivää ennen Judoamerikkalaisten iskua Kemiallisten Aseiden Kieltojärjestö OPCW teki raportin tutkimuskeksuksesta, joka oli nyt tuhottu:

  11.
  In accordance with paragraph 11 of Council decision EC-83/DEC.5, the second round
  of inspections at the Barzah and Jamrayah facilities of the SSRC was concluded on 22 November 2017. The results of the inspections were reported as an addendum (EC-87/DG.15/Add.1, dated 28 February 2018) to the report entitled “Status of Implementation of Executive Council Decision EC-83/DEC.5 (dated
  11 November 2016)” (EC-87/DG.15, dated 23 February 2018). The analysis of samples taken during the inspections did not indicate the presence of scheduled chemicals in the samples, and the inspection team did not observe any activities inconsistent with obligations under the Convention during the second round of inspections at the Barzah and Jamrayah facilities.

  Lähde: https://www.opcw.org/fileadmin/OPCW/EC/88/en/ec88dg01_e_.pdf

  Suomalainen politiinen johto ja hallitus yms. ovat ihan oikeasti poliittisia huoria jotka nuoleskelevat juutalaisten ja amerikkalaisten persettä. Tämä huoruus päättyy huonosti ennen pitkää.

Comments are closed.