Koti Uutisia Nick Griffin: Euroopan unioni perustettiin tuhoamaan valkoiset

Nick Griffin: Euroopan unioni perustettiin tuhoamaan valkoiset

9

Britannian kansallispuolue BNP:n puheenjohtaja ja europarlamentaarikko Nick Griffin piti tiukkasanaisen puheen EU-parlamentissa viime viikolla.

Puheessaan Griffin sanoo, että EU perustettiin erityisesti tuhoamaan Euroopan valkoinen alkuperäisväestö. Hänen mukaansa Euroopan väestön tuhoaminen joukkomaahanmuuton avulla on sionistien suunnitelma. Griffin on aiemmin arkaillut lausunnoissaan sionisteista ja yleisesti eurooppalaisen väestön vaihtamisesta toiseen.

Griffin myös ilmoitti osallistuvansa kevään EU-vaaleihin.

Britannian kansallispuolueen Nick Griffinin puheen voi kuunnella YouTubesta:

http://www.youtube.com/watch?v=KdGBIvT7KbU

 

Aiheeseen liittyen:

Itävallan vapauspuolueelle povataan suurmenestystä EU-vaaleissa
Jobbik Le Penille ja Wildersille: sionismi ja liberalismi ovat vihollisiamme

9 KOMMENTIT

 1. Hieno puhe ja hyvä perustelu kukkahattutädille 😀
  Toivottavasti tulee uudelleen valituksi.

 2. On suorastaan ihme että globalistien pesässä tällainen henkilö saa puhua. Joko miestä ei oteta vakavasti tai sitten hänellä on jokin valttikortti jolla hän pysyy hengissä. Kaikesta huolimatta, hän uskaltaa sanoa sen ääneen mitä monet ajattelevat. Alue, jonka ihmiset eivät ole minkään maan kansalaisia on helpompi valloittaa ja hallita kuin maa jonka ihmisistä löytyy patriootteja.

  Meidänkin kylällä kävi SPR:n edustaja puhumassa kouluissa “maailmankansalaisuudesta”. Onneksi perikunta kuitenkin keskeytti monologian toteamalla että “ME olemme Suomalaisia. Ja sitten vasta eurooppalaisia. Emme maailmankansalaisia”. Oli mennyt pasmat hetkeksi sekaisin.

  • Kauankohan menee että joutuu liikenneonnettomuuteen kuten Jörg Haider? Eikös Nigel Farage ollut menehtyä jossakin “onnettomuudessa”? Vittu tää maailma on sekaisin.

 3. Nick Griffin on viime aikoina ryhtynyt puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä. Viime kuussa hän piti Italiassa todella hyvän puheen: http://www.youtube.com/watch?v=0tXf3M0cBMg

  Kenties Kultaisen Aamunkoiton esimerkki on auttanut huomaamaan, että kulttuurinationalismi ja populismi ei meitä pelasta? Joka tapauksessa, tässä on jotain opittavaa myös suomalaisille maahanmuuttokriitikoille, maltillisille kulttuurinationalisteilla ja rikostilastoista jauhaville populisteille..

 4. Sionistit kaivavat omaa hautaansa täyttämällä Euroopan muslimeilla, jotka vihaavat juutalaisia yli kaiken. Voi olla, että tulevaisuudessa sionistit huomaavat, että heidän ylivertainen genetiikkansa ei välttämättä kanna tarpeeksi pitkälle.

 5. Venäjä suunnittelee Euraasian Unionia vastapainoksi länsimaille. Venäjä on vielä suurimmaksi osaksi valkoisen rodun maa, siinä kun länsimaat uppoavat massamaahanmuuttoon.

  Suomen kannattaa miettiä nyt tarkasti, kannattaako suuntautua uppoavaan länteen, vai nousevaan itään.

 6. (((The Nobel Peace Prize 2012)))
  Winner: Jewropean Jewnion

  “For over six decades contributed to the advancement of peace and reconciliation, democracy and human rights in Europe.”

  Ei, tämä ei ollut vitsi. Eikä tämäkään: 2002 samaisen palkinnon saajiksi olivat ehdolla (((George W. Bush))) ja (((Tony Blair))).

 7. Tämä aihe on yhä vaan ajankohtaisempi.

  Sillä kansojen suvereeni itsemääräämisoikeus omien alueidensa resurssien suhteen on sen lopullisen ryöstöoperaation tiellä, jonka onnistuessa kaikki, myös ihmiset, ovat pysyvästi pienen mustan globalisti-kerhon omaisuutta.

  Tuolloin ihmisille voi tehdä ihan mitä huvittaa. Ja kyllähän näitä huvittaa. Se nähtiin jo Neuvostoliitossa ja yhä avoimemmin vaikkapa Kiinassa. Ja lisääntyvästi nyt myös EU:ssa.

  Human Right Watch -järjestö hälyttää siitä että Kiinaa uuden lainsäädännön myötä seuraavat vuosikymmenet johtava diktaattori on määrännyt että toisinajattelijoita tai ketä vaan voidaan pidättää ja vangita 6 kuukautta ilman oikeudenkäyntiä.

  hrw.org/world-report/2019/country-chapters/china-and-tibet

  Tämä on melkein yhtä paha tilanne kuin Suomessa, jossa de fakto voidaan, jopa lainsäädännöstä piittaamatta, ilman seuraamuksia tällaisesta virkavallan edustajalle, vangita toisinajattelijoita ja kiduttaa heitä sekä vankityrmässä että median sivuilla solvauksin ja vihapuheella vuosikausia, kuten tehtiin MV-lehden perustajan, Ilja Janitskinin tapauksessa.

  Myös Vastarintaliike on leimattu, halveksittu ja laittomuuksiin turvautuen estetty toimimasta kotimaassamme.

  Nämä raakalaismaiset laittomuudet kotimaassamme toteuttaneet henkilöt nauttivat yhä hallituksen ja eduskuntamme täyttä luottamusta.

  Kiina on menossa yhtä huonoon suuntaan kuin Suomi.

  Ruokaa ajatuksille:

  redice.tv/red-ice-radio/the-dispossession-of-europeans-and-pathological-altruism

 8. Markku Siira on sitä mieltä että Suomea ei enää ole olemassakaan, muuten kuin tietämättömien fantasioissa:

  “..Nationalismin ja populismin nousu Euroopassa ei tarkoita sitä, että 1930-luku tulee takaisin Hitlereineen, vaan sitä, että kansallisvaltio on henkitoreissaan ja kansallinen suvereniteetti on kuin ”kuolevan tähden supernova”. Tällä välin suomalaiset nuoret miehet voivat toki jatkaa larppaustaan Lapuan liikkeen hengessä.

  Kolmas maailmansota oli ideologinen taistelu kahden kilpailevan hegemonisen järjestelmän välillä. Nyt se on ohi, väittää satiirikko Hopkins. Elämme globaalin kapitalismin maailmassa, jossa kansainvälinen valuuttajärjestelmä määrää elämän kokonaisuudesta tällä planeetalla. Ei ole enää kansoja ja valtioita.

  Tämä järjestelmien järjestelmä, ylikansallinen rahavallan hegemonia, pitää meitä jokaista otteessaan lumedemokratian, talouselämän ja yhteiskunnallisen kielipelin avulla.

  Imperiumin edusmiehet eivät ole tyytyväisiä ennen kuin koko maailma on muutettu yhdeksi suureksi, arvovapaaksi, uusfeodaaliseksi, yksityisomisteiseksi markkinapaikaksi. Ehkä meidän kannattaa unohtaa kolmas maailmansota, ja keskittyä neljänteen maailmansotaan, jossa ”normaaleista”, liberaalidemokraattisista ja lännetetyistä alueista koostuva kapitalisti-imperiumi taistelee vihoviimeisiä ”terroristeja” vastaan.

  Kolumni: Markku Siira, blogiteksti
  UMV-Lehti, 14.1.2020

Comments are closed.