Koti Uutisia NBA-legenda Barkley: mustat eivät menesty toisten mustien vuoksi

NBA-legenda Barkley: mustat eivät menesty toisten mustien vuoksi

5

UK_Charles_Barkley

Entinen koripalloilija Charles Barkley avautui viime viikolla mustan rodun epäonnistumisesta Afternoons with Anthony Gargano and Rob Ellis -radio-ohjelmassa. Barkleyn mukaan edes fiksut mustaihoiset eivät menesty siksi, että typerämmät mustaihoiset aiheuttavat näille sosiaalista painetta: “Valitettavasti me, mustina ihmisinä, emme tule koskaan menestymään. Se ei johdu valkoisista, vaan muista mustista. Kun olet musta, sinun pitää kestää niin paljon paskaa muilta mustilta elämässäsi. Se on iljettävä salaisuus.”

Barkley sanoi, että mustat pilkkaavat muita, hyvin koulussa suoriutuvia mustia siksi, että he “koettavat olla valkoisia”: “Jostain syystä meidät on aivopesty ajattelemaan, että jos et ole roisto taikka idiootti, et ole tarpeeksi musta. Jos käyt koulussa, suoriudut hyvin numeroin, puhut fiksusti etkä riko lakia, et ole tarpeeksi hyvä musta.”

Barkley jatkoi: “On olemassa paljon mustia, jotka ovat vähä-älyisiä eivätkä menesty. Helpointa heille on pilkata hyvin menestyviä mustia. Olemme ainut rotu, joka sanoo ‘hei, jos menet vankilaan, saat katu-uskottavuutta’. Se on tyypillistä selkäänpuukottamista mustien keskuudessa.”

Charles Barkley pelasi viisitoista vuotta NBA-ammattilaisena ja oli yksi aikakautensa tunnetuimmista koripallotähdistä. Hänet valittiin koripalloilijoiden kuuluisuuksien galleriaan (Hall of Fame) vuonna 2006.

 

Lähde: The Daily Caller

5 KOMMENTIT

 1. “Olemme ainut rotu, joka sanoo ’hei, jos menet vankilaan, saat katu-uskottavuutta’. Se on tyypillistä selkäänpuukottamista mustien keskuudessa.”

  Siinä onkin kukkahatuilla ihmettelemistä 🙂 Todellisuus ei ihan vastaakkaan maailmanparantajien ajatuksia.

 2. Barkley ja suurin osa Amerikan värillisistä ovat mulatteja. Termejä ‘mustaihoinen’ tai ‘valkoihoinen’ ei pitäisi käyttää, sillä se antaa kuvan pelkästään pinnallisiin eroihin perustuvasta jaottelusta, vaikka rotueroja esiintyy kaikissa ihmisen ominaisuuksissa.

 3. Kaikki kansat ja kulttuurit ovat samanarvoisia, mutta keskenään niitä pidä mennä sotkemaan. Jos haluaa tutustua vaikka arabien kulttuuriin, niin sitten painellaan lähi-itään ihmettelemään. Tänne Pohjolaan Se ei kuulu.

  • Näimpä, kunnioitusta täytyy löytyä muita kansoja kohtaan, siinä mittasuhteessa missä kunnioitusta tulee takaisin. Se on perusta kansallissosialistiselle maailmalle jossa kansat elävät luonnollisessa järjestyksessä ja jokainen kansalainen seisoo vahvasti oman kansansa takana, tietenkin kunnioittaen muita. Sellainen järjestys estää yritykset ylivaltaan pyrkivistä kansoista tai kansanryhmistä ja jättää jälkeensä maailman kestävyyden kauas tuleville sukupolville.
   Mutta en ymmärrä miten tämä liittyy tekstiin?

  • Just näin. Jos meen Japaniin haluan nähdä japanilaisia enkä somaleita.

Comments are closed.