Koti Uutisia Video: PS-Nuoret esittäytyy

Video: PS-Nuoret esittäytyy

12

UK_psnuoret

Perussuomalaisten nuorisojärjestö on tehnyt esittelyvideon, joka on määrä julkaista ensi viikonloppuna. Videon mainos julkaistiin kuitenkin maanantaina.

Sen sijaan, että järjestö kannustaisi nuorisoa kansallismielisyyteen, se keskittyy kumoamaan vastustajiensa väitteitä perussuomalaisten “muukalaisvastaisuudesta”. Videon on tehnyt Perussuomalaisten Nuorten toiminnanjohtaja, biseksuaaliksi tunnustautuva BB-julkkis Sebastian Tynkkynen.

Mainoksen videosta voi katsoa YouTubessa:

 

 
Aiheeseen liittyen: Miksi Vastarintaliike eikä perussuomalaiset?

12 KOMMENTIT

 1. Nolaavat itsensä kokonaan :DD Jos on suomalaisten asialla, siis etnisten suomalaisten, niin EI VOI pitää mustien maahanmuuttoa hyväksyttävänä, ei ainakaan nykyisellään. Perussuomalaiset pelkäävät syytöksiä “rasismista, muukalaisvihasta jne” ja ajautuvat asiasta liberaaliseen vasemmistonäkökulmaan. Kansallinen Vastarinta ei onneksi ole sellainen pelkurijärjestö, joka tosipaikan tullen hylkää arvonsa ja periaatteensa.

  Meine ehre heisst treue!

 2. Huhhuh. Kyllä on osattu soosit keitellä. Tälläkö avataan valtion rahakirstut? 😀

 3. Tein 2011 ison virheen kun äänestin tuota, muka “isänmaallista” puoluetta.

 4. Ilmeisesti jonkinnäköisessä leimaantumispelon tilassa tehty video, jolla pyritään vakuuttelemaan yhtä ja toista. Tällaisilla videoilla pyritään vakuuttelemaan, että ei olla nyky-yhteiskunnan kammoksumia “rasisteja” “muukalaisvihaajia” jne.
  Kiinnostaisi kyllä kuulla PS – nuorten mielipiteitä Suomen maahanmuuttopolitiikasta ja monikulttuurisuudesta.

  • Kylläpä tuo on jo leimattu kauan sitten, ja ihan heidän omasta toimestaan. Nyt kun on jo moni nykyiseen politiikkaan turtunut ihminen käynyt tikettinsä uskollisena tiputtamassa perussuomalisille, niin aletaan tietenkin kalastelemaan ääniä uusilla teemoilla. Haluaisin tutustua perussuomalaisten suutariin, sillä haluan tietää että miten takkiin saa ommeltua noin monta kääntöpuolta

 5. Skitsofreeninen puolue, joka on menettänyt uskottavuutensa äänestäjiensä silmissä. Samaa sakkia muiden valtapuolueiden kanssa. Tuollainen video on itsemurha. Itse toivoisin että maahamme saataisiin asiallinen ja rehellinen kansallissosialistinen puolue.

 6. Siis perussuomalaiset nuoret omien sanojensa mukaan on “isänmaallinen puolue”, aika harvianisen huono vitsi. Kun tuossa videossa on joku arabi ja toi musta kruunasi kyllä koko videon. Ja siis Sebastian Tynkkynen on biseksuaali, elikkä perussuomalaiset nuoret ovat seksuaalibolshevistinen neekerienpalvontapuolue?

  Suomeen Tarvittaisiin aito Kansallissosialistinen Puolue joka ajaisi SUOMALAISTEN asiaa. Mitäköhän Hitler olisi ajatellut jos Juutalainen olisi yrittänyt liittyä NSDAP:hen?

 7. Poliittisen vihollisen peliä pelaamalla ei voi kuin hävitä. Lopullinen niitti on pelkurimainen median tyynnyttely sillä ettei varmasti olla “rasisteja” so. ajeta etnisten suomalaisten asiaa.

 8. Voi kai tuon tulkita niinkin, että joillain muillakin puolueilla on ollut vaikeuksia nuorisojärjestönsä kanssa kuin Kokoomuksella. Kun sanotaan, että Perussuomalaiset ei ole vaihtoehto, vaan pitää olla SVL, niin kertokaa voiko SVL:ää äänestää. Jos ei niin ketä pitäisi äänestää? Muutos 2011 on mulla liipasimella, mutta pelko on, että ääni menee hukkaan.

  • Älä missään nimessä äänestä mitään valtapuoluetta, liity SVL:n riveihin aktivistiksi tai tue muuten toimintaa.

Comments are closed.